S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kız Öğrenci Yurdu - The House On Sorority Row - 1983 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Onları sevmeyen bir ev annesi ile kız yurdunda kalan bir grup kız. Ona bir oyun oynamaya karar verirler ama şaka tersine döner ve ev annesi kadın ölür. Panikleyen kızlar cesedi gizlemeyi denerler ama biri (ya da bir şey) olayın görgü tanığıdır ve onları tek tek ortadan kaldırmaya başlar. Şakanın bedeli ağır olur.



FX - Murder By Illusion - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Özel efektler konusunda uzman olan Bryan Brown, hükümet tarafından çok gizli bir iş için görevlendirilir. Yeraltı dünyasının karanlık isimlerinden Jerry Orbach saldırıya uğramıştır. Hükumet ise, Orbach’ın mafya tarafından ölü bilinmesini istemektedir.



Dişi Silahlar - Guns - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

After a failed assassination attempt on her partner, DEA agent Donna Hamilton discovers that the crime lord responsible for her father's death is coming after her and her associates.

Google Çeviri - Eşine başarısız bir suikast girişiminden sonra, DEA ajanı Donna Hamilton, babasının ölümünden sorumlu suçun kendisinin ve arkadaşlarının peşinden geldiğini keşfeder.



Dolaşım - Stasis - 2017 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzun geçen bir gecenin ardından Ava yatağında her şeyin normal olduğunu düşünmektedir. Ancak aynaya baktığında her şey farklıdır. Gördüğü Ava'nın kendisi değildir. Ona çok benzeyen bir zaman yolcusu Ava'nın bedenini, kimliğini ve hatta hayatını çalmıştır.



Kıyamet Silahı - Doomsdayer - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük bir servet sahibi olan Max Gastin (Udo Kier) dünyanın tek hakimi olmayı hedeflemektedir. Uzaydan ateşlenecek bir silah ile yüzmilyonlarca insanın ölümüne yol açacak ve kalanları eşi Elizabeth (Brigitte Nielsen) ile yönetecektir. Bu Planı engellemek için özel ajan Jack Logan (Joe Lara) görevlendirilir. Dünyanın kaderini belirleyecek, zamana karşı bir yarış başlar.



Pandora Projesi - The Pandora Project - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Daniel Baldwin ve Sahil Güvenlik dizisinin güzel yıldızı Erika Eleniak, yüksek tempolu filmde bir aradalar... Pandora binalara hiçbir zarar vermeden tüm yaşayan canlıları yok etme kapasitesine sahip çok gizli ve tehlikeli bir ABD askeri savaş silahı... Zeki, başarılı ve çok yakında evlenecek olan bir CIA ajanı, bu silahı çalan eski iş arkadaşını bulup çok geç olmadan masum insanların zarar görmesine engel olmak zorundadır.