S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Altın Dağın Esrarı - The Yellow Mountain - 1954 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frontier drama about two gold prospectors who hope to strike it rich in the mines of Nevada.

Google Çeviri - Nevada madenlerinde zengin vurmak isteyen iki altın aday hakkında Frontier drama.



Aralık Sıcağı - December Heat - Detsembrikuumus - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

En iyi film dalında Estonya’da aday olan film tarihi gerçekleri anlatmaktadır. Rusya, ülke üzerinde hakimiyet sağlamaya ve kritik noktaları ele geçirmeye çalışırken yerli ordu ve halk direnişini sürdürmektedir. Genç asker Tanel’in (Sergo Vares) telefon operatörü olan karısı Anna, Bolşevikler tarafından rehin alınır. Tanel hem karısının hayatı hem de ülkesinin özgürlüğü için mücadele edecektir.



Aranıyor - Kahraman Şerif - Wanted - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şerif bir cinayetle suçlanır. Kanıtları tek tek bulup suçsuzluğunu ispatlamak için uğraşır.



Aranıyor - Kahraman Şerif - Wanted - 1967 - HDTV 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şerif bir cinayetle suçlanır. Kanıtları tek tek bulup suçsuzluğunu ispatlamak için uğraşır.



Aşk Ve Keder - Love Pain And Vice Versa - Violanchelo - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Consuelo (Bárbara Mori) hayallerinin erkeğiyle birliktedir. Ancak bir sorun vardır. O erkek sadece hayallerinde yaşamaktadır. Genç kadın günün birinde polise gider ve eşkalini verdiği adamın kendisine tecavüz ettiğini söyler. Polis zanlıyı yakalar, yani Marcos’u (Martín Hernández). Consuelo sonunda hayallerinin erkeğine kavuşmuştur ama rüyalarının kabusa dönüşeceğinden haberi yoktur.



Dişi Yaratık - She Creature - 2001 - Türkçe Dublaj - DVDRip





Film Özeti

İki karnaval görevlisi (Sewell and Gugino) 1900 yılının başlarında, bir deniz kızını kaçırıp Amerika'ya götürmeye karar verirler. Ancak gemileri yolunu kaybedip yasaklanmış olan esrarengiz adalara doğru ilerlemeye başlayınca, deniz kızı ölümcül yüzünü göstermeye başlar.



Gözcü - Lakeview Terrace - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lakeview Terrace’daki genç bir çift, Californiya’daki rüya evlerine yeni taşınmışlardır, fakat yan komşuları ırkçı olmasından dolayı onlara karşı zıt bir tavır içine girmiştir. Katı, çocuğunu tek başına yetiştiren bir baba olan LAPD memuru, etrafı kollayan kişi olmayı kendine görev bilmiştir. Geceleri mahallede devriye gezip mahalleliyi huzura kavuştururken bir taraftan da yeni evli çifti giderek daha fazla rahatsız etmeye baslar. Polisin çifte karşı rahatsız edici tavrına karşılık onların da polise karşı harakette bulunmaya başlamasıyla, olay bir trajediyle sonuçlanır.



Harikalar Sirki - The Greatest Show On Earth - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyanın en büyük sirkinin patronu Brad Bailey, trapez kralı muhteşem Sebastian'nı da kadrosuna alarak uzun bir turneye çıkar. Trapezci Holly, Brad’in sevgilisidir ve Sebastian da Holly’den hoşlanmaktadır.



Harikalar Sirki - The Greatest Show On Earth - 1952 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyanın en büyük sirkinin patronu Brad Bailey, trapez kralı muhteşem Sebastian'nı da kadrosuna alarak uzun bir turneye çıkar. Trapezci Holly, Brad’in sevgilisidir ve Sebastian da Holly’den hoşlanmaktadır.



Kayıp Yol - Winged Creatures - Fragments - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yabancı bir grup Los Angeles'da bulunan restoranlara ateş açarlar. Akabinde gelişen olaylar zinciri... 



Öldüren Cazibe - Fatal Attraction - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karısı ve kızı şehir dışındayken avukat Dan Gallagher bir gecelik ilişki yaşamaya kalkışır. Yayıncı Alex Forrest ile yaşadığı bu kısa ilişkinin ona nelere malolacağından ise haberi yoktur. Dan, yaşadıklarından sonra iletişimi kesmeye çalışır ama Alex ilişkiyi bitirmek niyetinde değildir. Dan’in onu reddetmesi üzerine çıldıran Alex şiddete başvurmaya başlar ve bunu Dan’in ailesine de yansıtır. 1987 Yılının en iyi box Office başarısı olan film ihanetin sonuçlarını korkunç bir şekilde anlatıyor. Başrollerde Michael Douglas ve Glenn Close var ve ikisi de unutulmayacak oyunculuklara imza atıyorlar.



Ölüm Kampı 2 - Sleepaway Camp 2 Unhappy Campers - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İlk katliamın üzerinden 5 yıl geçer. Angela Baker, akıl hastanesinden çıkmıştır ve aynı kampta danışman olarak işe başlar. Eski alışkanlıkları değişmemiştir, saygısız gençleri acı çektire çektire öldürmeye başlar.



Ölüm Kampı 3 - Sleepaway Camp 3 Teenage Wasteland - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Transexüel seri katil Angela bir kez daha dönüyor ve sosyal bir deneyin parcası oluyor.



Uyurgezerler - Sleepwalkers - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sakin bir kasabayı kasıp kavuran, seyredenleri çığlık çığlığa bırakacak bir film. Seks duygusunun nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye çalışan genç bakire Amick, bunun için okulun yeni öğrencisi Krause'u seçer ama onun istediği zaman değişerek kan emen bir canavar olduğunu öğrenir. Tabi ki artık çok geçtir. Krause onu annesinin kan için duyduğu açlığı gidermek üzere seçmiştir. Krause onu annesine sunmak için çabalarken, kasabada ölenler de çoğalmaktadır. Bu gidişe son vermek üzere kasabalılar birlikte harekete geçmek zorunda kalır.



Vahşi Aşk - All The Pretty Horses - 2000 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John Grady Cloe ile en yakın arkadaşı Lacey Rawlins macera tutkusu yüzünden atlarına binip sınırın güneyine geçerek iş aramaya başlarlar.Yapabilecekleri en iyi iş olarak da çok büyük bir çiftlikteki atlara bakma işini üstlenirler.Herşey buraya kadar çok güzeldir ancak Cloe ,çiftlik sahibinin güzel kızı Penelope ile hayatlarında değil aynı zamanda etraflarındaki tüm kişileri de etkileyecek ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.