S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Liseli Kızlar - Delinquent School Girls - 1975 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hapishaneden kaçan üç azılı sapık buldukları bütün kızlara saldırmaya başlar. Kız okulundan başlayarak müstakil evlerde yaşayan bayanlara en sonunda karate okulunun kızlarına şiddet erotizm ve daha ileriye giderek baskı yaparlar.



Muhteşem Yedili Son Macera - The Magnificent Seven Ride - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eski bir arkadaşı, Meksikalı bir haydut çetesine karşı şerif Chris'ten yardım ister. Ancak şerif yardıma yanaşmaz.



Ninja Öldüren Tarlada - Ninja In The Killing Fields - 1984 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The ruthless leader of a Ninja Organization plans to expand his drug dealing operation worldwide and a highly trained agent from America's Anti-Drug Agency is given the suicidal mission of seeking out and destroying him first.

Google Çeviri - Bir Ninja Örgütü'nün acımasız lideri, dünya çapında uyuşturucu işlem operasyonunu genişletmeyi planlıyor ve Amerika'nın Uyuşturucu Karşıtı Ajansından çok iyi eğitimli bir ajana, önce onu arama ve yok etme görevi intihar etti.



Ölüm Gemisi - Death Ship - 1980 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Modern bir yolcu gemisi, gizemli, hayalet bir yük gemisi tarafından çarpılarak batırılır. Gemiden kurtulanlar yakınlarında bulunan yük gemisine tırmanarak kurtulmayı umut ederler. Fakat bu 2. Dünya Savaşı'ndan kalan, Nazilerin işkence gemisidir. Burada kimseler yoktur. Bu yük gemisi aslında yıllardır denizlerde dolaşıp insan avlamaktadır. İnsanların vücutları ve kanları bu geminin yakıtıdır.



Ölüm Yarışı - Death Race 2000 - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika Birleşik Devletleri, karizmatik ama kötücül bir başkan tarafından yönetilen, baskıcı bir rejime dönüşmüştür. Başkanın kitleleri eğlendirmek için yarattığı favori etkinlik ise Ölüm Yarışı'dır. Birbirinden değişik silahlarla donanmış ölümcül 5 takım, yayaları öldürmeye ve birbirlerini yoketmeye odaklı bu korkunç yarışta kapışırlar. Uzun yıllardır yarışın yenilmez şampiyonu olan Frankenstein, yarı insan yarı makina bir savaşçıdır. Diğer yarışçılar Machine Gun Joe, Nero the Hero, Calamity Jane ve Matilda the Hun Frankenstein'ı tahtından indirmek için uğraşadursun, rejim karşıtı hareketin öncüsü Thomasina Paine'in yarışı manipüle ederek başkanı düşürmek gibi kendi planları vardır.



Ölümcül Dövüş - Mortal Kombat - 1995 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karanlık dünya ile günümüz dünyası arasında bugüne kadar dokuz kez ölümcül dövüş turnuvası düzenlenmiş ve dokuzunuda karanlık taraf kazanmıştır. Kurala göre onuncuyu da kazanan taraf karanlık taraf olursa, tüm dünya ellerine geçecektir. Dünyanın kaderi, dünyayı temsil eden dövüşçüler, Liu Kang, Johnny Cage, Sonya ve onların koruyucusu Lord Raiden'ın elindedir.



Ölümcül Dövüş - Mortal Kombat - 1997 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Shung Tsung'un yenilgisi ardından yenilgiyi hazmedemeyen Shung Tsung , Baraka'yı Wu Shi Academy'i Tarkatan ordusu ile kuşatması için görevlendirir. Wu Shi Academy'de Earthrealm'ı kurtarmış Johnny Cage, Lui Kang, Kung Lao ve Sonya Blade'in ödül törenleri sırasında kuşatma başlar . Dörtlü grup akademiyi korurken Sonya Blade kaçırılır ve birçok Shaolin öğrencisi öldürülür. Sağ çıkan Lui Kang ve Kung Lao Raiden sayesinde Shao Kahn ve Shung Tsung'un hizmetkarları Reptile, Baraka, Goro gibi dövüşçüleri alt ederler. Sonunda Kitana ve Raiden sayesinde Shung Tsung Foundry'de bulunur. Lui Kang ve Kung Lao, Shao Kahn'ı engellemek için hem Shung Tsung'u, hem Kintaro'yu hem de Shao Kahn'ı yenerler ve en sonunda Earthrealm kurtulur.



Salaklar Prensi Robin Hood - Robin Hood Men In Tights - 1993 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robin Hood, Haçlı Seferleri'nden yurduna döndüğünde, Prens John'un İngiltere'nin yönetimini ele geçirmiş olduğunu görür. Robin, ona karşı mücadele etmek için kendi gibileri bir araya toplar ve harekete geçer.



Şifreciler - First Encounter - Moral Code - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Space travelers from Earth debate whether they should revive or destroy a crew of aliens in suspended animation.

Google Çeviri - Dünya'dan gelen uzay yolcuları, askıya alınmış animasyonda bir uzaylı mürettebatını canlandırıp canlandırmamalarını tartışıyor.



Son Jaws - L'ultimo Squalo - The Last Shark - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

James Franciscus tries to save hundreds of swimmers in a coastal resort after a Great White Shark starts terrorizing the area.

Google Çeviri - James Franciscus, Büyük Beyaz Köpekbalığı bölgeyi korkutmaya başladıktan sonra bir kıyı beldesinde yüzlerce yüzücüyü kurtarmaya çalışıyor.



Süt Kardeşler - He's My Girl - 1987 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bryan and Reggie are best friends who are in the music business in Missouri. When Reggie enters Brian for a chance to go to L.A., Bryan wins the contest and wants to bring Reggie with him. However, Bryan must bring a girl. In an effort to make sure Bryan gets his shot, Reggie decides to pose as a girl. When the duo arrive in L.A., both fall in love with two women and they must stop the promoter of the contest when he steals Bryan's song for his star, Simon Sledge.

Google Çeviri - Bryan ve Reggie, Missouri'deki müzik endüstrisinde en yakın arkadaşlardır. Reggie Brian'a LA'ya gitme şansı için girdiğinde, Bryan yarışmayı kazanır ve onunla birlikte Reggie'yi getirmek ister. Ancak, Bryan bir kız getirmeli. Bryan atış yapmasını sağlamak için, Reggie bir kız olarak poz vermeye karar verir. İkili Los Angeles'a ulaştığında, ikisi de iki kadına aşık olur ve Bryan'ın yıldızı Simon Sledge'in şarkısını çaldığında yarışmanın düzenleyicisini durdurmaları gerekir.



Yasaklılar - Forbidden - 1984 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Polonya'nın istilasıyla başlayan Alman askerlerinin ilerlemesinde yahudilerin kaçışları ve saklanmaları anlatılmaktadır.



Zombi Ölüm Evi - Zombie Death House - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hapishanede uygunsuz deneyler yapılırken mahkumlara enjekte edilen sıvılar insanları zombiye çevirir. Hapishane içinde kargaşa ve panik başlar.



Kod Adı Sleeper - The Sleeper - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan gizli servisi CIA, 1990 yıllarında casusluk için adı Sleeper olan bir grup kurdu. Bu gruba rüyalarında başka insanlarla temas kurma yeteneği verildi. Sadece birkaç üst düzey yetkili dışında kimsenin varlığından haberdar olmadığı bu grup sadece bilgi toplamak amacıyla casusluk yapıyordu. Bir anda işler yolundan çıktı ve farklı amaçlara hizmet etmeye başladılar.



Kız Öğrenci Yurdu - The House On Sorority Row - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Onları sevmeyen bir ev annesi ile kız yurdunda kalan bir grup kız. Ona bir oyun oynamaya karar verirler ama şaka tersine döner ve ev annesi kadın ölür. Panikleyen kızlar cesedi gizlemeyi denerler ama biri (ya da bir şey) olayın görgü tanığıdır ve onları tek tek ortadan kaldırmaya başlar. Şakanın bedeli ağır olur.

Karanlığın Gölgesi - Şimdi Bakma - Don't Look Now - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gördüklerimizin gerçek olup olmadığını bilemeyiz, gördüğümüze göre en azından bizim için gerçektirler. Peki gördüklerimiz eğer bize gönderilmiş işaretlerse onları doğru okumayı biliyor muyuz? 

Roeg'un "Daphne du Maurier"den uyarladığı büyü, sıra dışı bir hortlak hikâyesi gibi de algılanabilir, insan zihninin baskı altında kendi kendisine oynadığı bir oyun olarak da. Kızları boğularak ölmüş bir çift, adamın üstlendiği restorasyon işi için Venedik'e gider. Acılı anne geçirdiği travmayı atlatmak üzereyken kör bir kadının kehaneti yüzünden bir kez daha tedirginleşirler: Venedik'i hemen terk etmezlerse kocanın başına bir felaket gelecektir. Bu kehanete kulak asmayan adam bir süre sonra kırmızı giysili bir çocuk görmeye başlar.



Kara Gölün Canavarı - Screamers - The Island Of The Fishmen - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aquatic creatures threaten the existence of a mysterious island.

Google Çeviri - Sudaki canlılar gizemli bir adanın varlığını tehdit ediyor.

Jason X - 2001 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gelecekte dünya artık yaşamaya elverişli değildir, bu nedenle insanlar uzayda koloniler oluştururlar. Keşif amacıyla diğer gezegenlere seyahat eden genç öğrenciler, Dünya'da iki tane donmuş beden bulurlar ve bu donmuş bedenleri çözdüklerinde birinin Jason Voorhees'e ait olduğu ortaya çıkar. Artık ormanda veya Camp Crystal Lake'de bulunmayan Jason, yepyeni bir ortamda canlanarak kolonide yaşayanların arasına karışır ve kovalamaca kaldığı yerden devam eder.



İrlandalı Kız - Ryan's Daughter - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film 1.Dünya Savaşı sırasında İrlanda'nın Dingle yarımadasında ıssız bir köyde geçer. Köyün İrlanda milliyetçisi yerlileri, yakınlarda üs kurmuş İngiliz askerlerini dışlamışlardır. Öğretmen Charles Shaughnessy (Robert Mitchum), köyün tek pub'ının sahibi Thomas Ryan (Leo McKern)'ın kızı Rosy (Sarah Miles) ile henüz evlenmiştir. Başlarda Shaughnessy'nin kendisini bu sıkıcı yerden kurtarabileceğini ve hayatına renk katabileceğini uman Rosy, bir süre sonra hayal kırıklığına uğrar ve cinsel çekiciliği de olmayan kocasından soğur. Bu sırada İngiliz üssünün komutasını devralan savaş gazisi Binbaşı Randolph Doryan (Christopher Jones)'a aşık olur.



Hostes Okulu - Stewardess School - 1986 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A typical 80's teen pseudo-sex comedy. A group of varied misfits (including a former prostitute/stripper and a bumbler who can't see more than 6 inches in front of his face) enter a school to become flight attendants. Somehow, the group makes it through to the final test: a cross-country flight.

Google Çeviri - Tipik bir 80'in genç sözde seks komedisi. Bir grup farklı uyumsuzluk (eski bir fahişe / striptizci ve yüzünün önünde 6 inçten fazla göremeyen bir suçlu dahil) uçuş görevlisi olmak için bir okula girdi. Her nasılsa, grup final sınavına girdi: bir arazi uçuşu.



Dişi Bond - Stacey - 1973 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The sleazy and dangerous adventures of a gorgeous female private detective.

Google Çeviri - Muhteşem bir kadın özel dedektifin buğulu ve tehlikeli maceraları.



Dinozor Gezegeni - Planet Of Dinosaurs - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A space-ship gets lost and is forced to make an emergency landing on an unknown planet. The planet looks much like Earth, only with no trace of civilization. Soon the crew discovers that there are dinosaurs on the planet, and blood-thirsty buggers at that. The crew hopes to be found and rescued, but they have to struggle to survive until then.

Google Çeviri - Bir uzay gemisi kaybolur ve bilinmeyen bir gezegene acil iniş yapmak zorunda kalır. Gezegen Dünya'ya çok benziyor, sadece medeniyet izi yok. Yakında mürettebat gezegende dinozorlar olduğunu ve kan susayan buggers olduğunu keşfeder. Mürettebat bulunmayı ve kurtarılmayı umuyor, ancak o zamana kadar hayatta kalmak için mücadele etmek zorundalar.



Devlerin Gölgesinde - Cast A Giant Shadow - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Müthiş bir oyuncu kadrosundan oluşan nefis bir film. Filmde İsrail'in ordu kurmasına yardım eden ABD ordusunun subaylarının yaşayacağı zorluklar ve mücadele anlatılıyor.



Demiryolu Kovboyu - Whispering Smith - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsanevi demiryolu dedektifi Sessiz Smith (Alan Ladd) eski dostu ve çalışma arkadaşı Murray Sinclair'ın (Robert Preston) trenleri talan etmek için bir suç örgütüne katıldığına ikna olur.



Çılgın Gençler - Screwballs - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frolicking youth comedy about zany high school students set in the 1960s.

Google Çeviri - 1960'larda kurulan zany lise öğrencileri hakkında gençlik komedileri canlandırıyor.