S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Dünya'nın Ucundaki Fener - The Light At The Edge Of The World - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1865 Yılında Güney Amerika kıtasının en uç köşesindeki Horn Burnu'nda ıssız kayalık bir adada bulunan deniz feneri korsanlar tarafından ele geçirilir. Fener ışıklarının yerini değiştirerek gelip geçen yolcu gemilerini kayalara oturtup batırmaya sonra da yağmalamaya çalışan korsanlarla, hayatta kalan fener bekçisi (Kirk Douglas) arasındaki ölümüne mücadelenin konu edildiği bu macera filminin çekimleri İspanya'da gerçekleştirilmiştir.



Kaptan Grant'ın Çocukları - In Search Of The Castaways - 1962 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

19. Yüzyıl İngiltere'sinde geçen filmde, genç Mary ve Robert Grant kardeşler, Şili kıyılarında kaybolan babaları Deniz Kaptanı Grant'i bulmak için tehlikeli bir maceraya atılırlar. Bu klasikleşmiş yapımda süpriz maceralar yaşanacak...



Müfreze Lideri - Platoon Leader - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vietnam’a gönderilen genç bir subay, yaralanana ve daha sert bir komutan tavrı takınana dek adamlarından gerekli itibarı göremez.



Vahşi Amerika - Wild America - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Marty, babasından borç aldığı parayla 16 mm’lik bir kamera satın alır. Ailelerinden izin alan iki büyük kardeş Marty ve Mark, bir kamyonete atlayarak, muhteşem bir Amerika yolculuğuna adım atarlar. Evden yeterince uzaklaştıktan sonra, en küçük kardeşleri Marshall, saklandığı yerden çıkar ve onlarla birlikte gelmek istediğini yalvararak söyler. Artık geri dönemeyecekleri için, mecburen üçü yola devam ederler. Asıl amaçları, bir efsane gibi, kışları içinde çok sayıda ayının birlikte kış uykusuna yattığı anlatılan mağarayı bulmak ve ayıları filme almaktır. Bu arada, yol boyunca çeşitli maceralar yaşanır, bir timsaha yem olmaktan son anda kurtulur, koca bir geyikten zar zor kaçar ve hükümet arazisine yanlışlıkla girdikleri zaman saldırıya geçen F-4 Fantom uçaklarından zor bela kurtulurlar. Soyulurlar, kendi aralarında içlerinden birinin bacağının kırılmasıyla sonuçlanan bir kavgaya karışırlar ve nihayet 20 ayıyla birlikte bir mağarada mahsur kalırlar. Fakat ne olursa olsun, ne büyük teklikeler atlatılırsa atlatılsın, bu macera, yıllardır hayali kurulan bir düşün gerçek olmasıdır.