S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Seri Katil - Ted Bundy - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika'nın en ünlü seri katillerinden biri olan Theodore Robert, Ted Bundy'nin işlediği suçlar ve yakalanmasına kadar geçen süreç ve etkileri aktarılıyor.



Nöbet 2 - Watchers II - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Devlet destekli genetik çalışmalar yapan özel bir laboratuvarda, askeri amaçla mutant yaratma çalışması yapılıyordur. Yaratılan mutant bir köpekten türetilmiştir, amaç köpekle koordineli olacak, köpek iz sürecek mutant yok edecektir. Günün birinde işler ters gider, laboratuvarda hayvan denekler kullanıldığını öğrenen aktivistler, burada bulunan tüm hayvanları salıverirler. Canavarı da kaza sonucu salarlar. Köpekte kaçmıştır. Artık köpek kimin yakınında bulunduysa, onun sonu gelmiş demektir.



Roma Tatili - Roman Holiday - 1953 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Audrey Hepburn’e En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Roma Tatili, bir modern zaman prensesinin kraliyet dayatmalarına karşı gelerek tek başına Roma’yı keşfe çıkmasının hikayesini anlatıyor. Burada gazeteci kimliğini saklayarak ilginç hikayeler peşinde koşan Amerikalı bir gazeteciyle (Gregory Peck) tanışıyor. Ancak planı ikilinin birbirine aşık olmasıyla suya düşüyor.



Posse - 1975 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vicdansız politik bir şerif ve adamları, liderlerinin herkesin bir fiyatı olduğunu ispatlayan tren soyguncusu bir çetenin peşine düşer.



Dev Avcısı Jack - Jack The Giant Killer - 1962 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Devlerin, cadıların, büyücülerin ve insanların iç içe olduğu bir çağda barışı bozacak bir durum gerçekleşir: Prenses Elaine’nin doğum günü için saraya kılık değiştirmiş halde gelen Büyücü Pendragon kendi emrindeki deve, prensesi kaçırtır. Saraydan ve şehirden başarıyla kaçan dev, Pendragon’un adasına ulaşmak için gemiye bineceği köye geldiğinde olaylardan habersiz köylü Jack ile karşılaşır ve bu andan itibaren Jack’in de dahil olduğu amansız bir kovalamaca başlar.