S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Şans Daha - Bounce - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir uçak seyahatinin arifesinde, farklı biletlere sahip olan iki kişi, ellerindeki uçak biletini değiştirmeye karar verirler. Bu tercih, bu iki insanın kaderini değiştirecektir. Uçaklardan biri sağ salim yere iner. Ötekisi ise bir kaza geçirir ve adam ölür. Hayatta kalan adam, ölen adamın dul eşiyle tanışır. Ona aşık olması fazla uzun zaman almayacak, işler karışacaktır.



Bizim Dansımız - Save The Last Dance - 2001 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chicago’ya taşınan taşralı beyaz kız, siyahi bir gençle ilişkiye girer. Bu yeni erkek arkadaşın geçmişindeki suçlar ve günahlar, kız için de sorun yaratacaktır.



Büyük Düş - The Honeymooners - 2005 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Working class New York bus driver Ralph Kramden is always coming up with get-rich-quick schemes for him and his best friend, Ed Norton, who's always around to help him get in (and out of) trouble.

Google Çeviri - İşçi sınıfı New York otobüs şoförü Ralph Kramden her zaman kendisi ve başını belaya sokmasına yardımcı olmak için her zaman yanında olan en iyi arkadaşı Ed Norton için hızlıca zengin planlar yapıyor.



Hileciler - The Deceivers - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Batı Hindistan Şirketi’nin İngiliz ajanı olan William Savage yeni eşiyle birlikte 19. Yüzyılın başlarında Hindistan’a gönderilir. Savage Hindistan’daki insanların da saygıyı hak ettiğini düşünürken, İngiliz hükümeti adına çalıştığını da unutmaması gerekmektedir. Bir gece bir grup adamın hırsızlığına ve savunmasız bir kadını öldürmesine şahit olan Savage ne olduğunu öğrenmek ister. Katillerin Thugees isimli tuhaf bir grubun üyesi olduğunu öğrenince, cezalarını çekmelerini sağlamaya karar verir ve kılık değiştirerek gruba girer. Savage Thugee’lerin güvenini kazanmaya çalıştıkça, daha çok onlara benzemeye başlar ve sonunda onun da kötü ve gizli bir hayatı olur.



Ringte İntikam - Born To Defense - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jet Li, 2. Dünya Savaşı'nın sonlarında terhis olduktan sonra hem kendisine hem de Çinlilere zorbalık yapan serseri bir Amerikan çetesini alt etmeye çalışan genç bir askerdir.



Saklı Gerçek - Hidden Agenda - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

FBI çok önemli bir görgü tanığını korumak için eski ajan Pierce'ı göreve çağırır. Artık ajan Pierce'ı tüyler ürpertici ve umulmadık maceralar beklemektedir.



Second Best - 1994 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sevgiyi, sevgisizliği, aileyi anlatan insanın hem içini ısıtan hem içini burkan harika bir film. Sevginin emek demek olduğunu anlatan nadir filmlerden.



Shaolin Tahta Adamlar - Shaolin Wooden Men - 1976 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çocuk yaşta gözünün önünde ailesinin öldürülmesi ile öksüz kalan ve shaolin tapınağına sığınan aynı zamanda ailesinin intikamını alıncaya kadar konuşmamaya karar veren jacky bir gün shaolin mağaralarında zincire vurulmuş bir üstad bulması ile hayatı degişir ve kungfusunu geliştirerek kısa zamanda tahta adamlar karşısına çıkmak ister.

The Basket - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A picturesque Pacific Northwest community raising its wheat and children in the midst of a nation reeling from World War I sets the stage for The Basket. In a time of pain and prejudice woven against a background of beauty, The Basket ultimately points to triumph and hope in a changing America.

Google Çeviri - Buğday ve çocuklarını Birinci Dünya Savaşı’nın çehresini çeken bir ulusun ortasında yetiştiren pitoresk bir Pasifik Kuzeybatı topluluğu, The Basket için sahne hazırladı. Güzelliğin arka planına dokunan acı ve önyargı zamanında, Sepet sonuçta değişen Amerika’da zafer ve umut anlamına gelir.



Yakın Mesafe - Close Range - 2015 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Serseri bir asker kız kardeşini ve genç bir kızı tehlikeli bir uyuşturucu mafyasından korumak zorundadır. Amansız bir şekilde düşmanlarıyla mücadele eden askerin aksiyon dolu savaşı.