S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uykusuz - Sleepless - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An elderly and retired police detective and a young amateur sleuth team up to find a serial killer whom has resumed a killing spree in Turin, Italy after a 17-year hiatus.

Google Çeviri - Yaşlı ve emekli bir polis dedektifi ve 17 yıllık bir aradan sonra İtalya'nın Torino kentinde öldürücü bir çılgınlığı sürdüren seri katili bulmak için genç bir amatör sleuth ekibi.



Kurt Adam Avı - Romasanta The Werewolf Hunt - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 1850'dir. Kurtlar ormanlara dehşet saçmaktadır. Her gün, parçalanmış cesetler bulunurken, kimi ölülerin bıçak kesikleriyle dolu olması yöre halkını çok korkutur. Artık herkes 'Allariz Kurt Adamı'ndan bahsetmektedir. Ormanda yaşayan Barbara ve kızkardeşi Josephine'i kötü günler beklemektedir.



Delil Yok - Without Evidence - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Michael Francke cinayeti ardındaki olasılıkları araştıran film, cinayete farklı açılardan bakmaya çalışırken gerilim yaratmayı başarıyor.



Keoma - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Keoma karakteri melez bir Kızılderili'dir. Tüm kabilesi beyaz adamlar tarafından yok edilir. Köyde sadece küçük Keoma ve onun bir nevi kader çarklarını döndüren cadı kadın kalır. Küçük Keoma'yı ise yakınlardaki kasabanın hızlı silahşörü olan William Shannon evlatlık olarak alır. Aynı zamanda 3 tane oğlan çocuğuna sahip olan Shannon, Keoma'ya hepsinden daha fazla değer verir. Büyüyüp serpilen, bakmadan nişan alabilen inanılmaz bir silahşöre dönüşen Keoma iç savaş sırasında savaşa katılır ancak döndüğünde hiç bir şey eskisi gibi değildir. Özgürlük ve barış için savaşmayı aklına koyan Keoma tabi ki bunları babasına danışır.



Aşk Ve Diğer Suçlar - Love And Other Crimes - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Stefan Arsenijevic’in yönettiği, Sırp yapımı romantik komedi filmi, yeni bir hayat kurmak için zengin sevgilisinden para çalmaya karar veren Anica’nın hikâyesini anlatıyor. Belgrad’ın fakir varoşlarından birinde yaşayan Anica, zengin bir suçlu olan Milutin’in metresidir. Bir solaryum mağazası işleten Milutin’in asıl gelir kaynağıysa, diğer zenginleri tehdit ederek topladığı haraçtır. Anica’nın kendisi için hiçbir fırsat ve gelecek vaat etmeyen bu suç batağında yaşlanmaya hiç niyeti yoktur. Gri bir kış sabahı artık harekete geçmenin zamanı geldiğine karar verir. Sevgilisinin kasasından çaldığı paralarla uçağa atlayacak ve bu hayatı geride bırakacaktır.