S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gece - Still Of The Night - 1982 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Manhattan’da yaşayan bir psikiyatrist, hastalarından birinin ölümüyle birlikte kendisini gizem dolu olayların ortasında bulur. Ölen adamın gizemli metresine aşık olması ise işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirecektir.



Gece - Still Of The Night - 1982 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Manhattan’da yaşayan bir psikiyatrist, hastalarından birinin ölümüyle birlikte kendisini gizem dolu olayların ortasında bulur. Ölen adamın gizemli metresine aşık olması ise işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirecektir.



Santee - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A bounty hunter takes in the son of a man he killed.

Google Çeviri - Ödül avcısı, öldürdüğü adamın oğlunu alır.



Gizemli Yolcu - Gone - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir İngiliz çift, Avustralya taşrasında tatil yapmaktadır. Karşılarına karizmatik ve gizemli bir Amerikalı çıkar. Arkadaşlığını empoze etmeye çalışması çifti rahatsız eder. İngiliz çift için hayatlarının yolculuğu da Amerikalı ile başlamıştır.



Dadı - The Guardian - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alan ve Molly Sheridan çiftinin Jake adını verdikleri sevimli bir oğulları olur. Onlar da her kozmopolit çift gibi, hızlı akan şehir hayatına uyum sağlamak adına, bir bebek bakıcısı kiralarlar. Camilla isimli bakıcı zamanla, Sheridan ailesinin bir parçası haline gelir. Öyle ki, komşuları Phil, Camilla’ya kur yapmaya başlar. Ancak Camilla, Phil’i sepetler. Bunun üzerine Camilla’yı takip etmeye başlayan Phil, büyük bir sırrı keşfedecektir. Camilla, tam olarak bir insan değildir. Taş gibi bir hatunun kılığına girmiş bu canavarın Jake ile ilgili özel planları vardır. Planı deşifre olan Camilla, Jake’le birlikte kayıplara karışmıştır.



Geleceğin Cehennemi - Ultra Warrior - 1990 - BETARip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük bir savaştan sonra ülkenin bir bölümü radyasyondan etkilenmiş, insanlarda değişime uğramıştır. Bunlar oblivion adı verilen bölgede normal insanlardan saklanarak yaşamaktadırlar. Kıymetli madenleri ile ünlü bu bölgeye suçlulardan oluşmuş bir çete musallat olmuştur...



Anastasia Çarın Kızı - Anastasia - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Paris'e sürülmüş Rus sürgünler bir İngiliz bankasında 10 milyon pound biriktiriyorlar. Amaçları intihara meyilli ama Rus çarlığı ailesinden gelme olduğunu iddia eden genç bir kızın eğitimi. Genç kız ailesiyle idam edilen Çar'ın kızı Anastassia olduğunu iddia ediyor. Paris'deki tüm sürgünler de onun gerçek Anastassia olduğuna inanıyorlar. Sonunda İmparatoriçe onun gerçek Anastassia olup olmadığına karar veriyor.