S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Muhteşem Yedili'nin Silahları - Guns Of The Magnificent Seven - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Muhteşem Yedili serisinin devamı niteliğini taşıyan bu filmde yine Amerikan western sinemasının tadına varacaksınız. George Kennedy, James Whitmore gibi birçok yetenekli oyuncunun muhteşem performanslarıyla süslü bu filmde maceraya doyamayacaksınız.



Sartana Akbabalar Vadisinde - Ballad Of Death Valley - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zararsız ve ölümcül silah dövüşçüsü Lee Calloway, üç haydut kardeş tarafından hapishaneden kaçırılır. Bu kaçırmanın nedeni ise Lee'nin yerini bildiği altınlardır. Altınların yarısı üç kardeşe yarısı ise Lee'ye olarak anlaşırlar ancak üç kardeşin anlaşmaya uymaya pek niyetleri yoktur.



Notre Dame'ın Kamburu - The Hunchback Of Notre Dame - Notre-Dame De Paris - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Onbeşinci yüzyıl Fransa’sında ünlü 14. Louis’in denetimi altında yıllık olarak büyük bir karnaval düzenlenmektedir. Notre Dame civarında dansçıların ve hokkabazların yer aldığı bu gösteri şovları esnasında simyacı Claude Frollo da burada bulunmaktadır ve güzeller güzeli çingene Esmeralda ile karşılaşması da böylece gerçekleşir. Frollo, Esmeralda’yı ilk gördüğü an ona deliler gibi aşık olur ve kambur Quasimodo’dan yardım ister. Ancak güzel Esmeralda’ya sahip olmayı isteyen tek kişi Frollo değildir.



Virüs - Virus - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Okyanusun ortasında seyreden bir kurtarma gemisi mürettebatı, ansızın şiddetli bir kasırganın patlak vermesi ile mahsur kalırlar ve bölgede rastladıkları terkedilmiş bir rus bilim gemisine çıkarlar. Ancak, bomboş görülen bu esrarengiz gemide, ters giden birşeyler var gibidir. Yüksek teknolijiye dayalı radarlarla, her biri teknoloji harikası elektronik aygıtlarla donatılmış bu rus gemisinin mürettebatı, bir takım uzaylı yaratıklar tarafından öldürülmüştür. Gemideki herkesi öldüren bu uzaylı varlıklar, İnsan neslini mutlaka yok edilmesi gereken bir 'virüs' olarak değerlendirmektedir.



Virüs - Virus - 1999 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Okyanusun ortasında seyreden bir kurtarma gemisi mürettebatı, ansızın şiddetli bir kasırganın patlak vermesi ile mahsur kalırlar ve bölgede rastladıkları terkedilmiş bir rus bilim gemisine çıkarlar. Ancak, bomboş görülen bu esrarengiz gemide, ters giden birşeyler var gibidir. Yüksek teknolijiye dayalı radarlarla, her biri teknoloji harikası elektronik aygıtlarla donatılmış bu rus gemisinin mürettebatı, bir takım uzaylı yaratıklar tarafından öldürülmüştür. Gemideki herkesi öldüren bu uzaylı varlıklar, İnsan neslini mutlaka yok edilmesi gereken bir 'virüs' olarak değerlendirmektedir.



Devler Çarpışıyor - The Klansman - 1974 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A local Sheriff tries to keep the peace as racial strife hits his small Alabama town as tensions boil over when a black man is accused of raping a white woman.

Google Çeviri - Siyah bir adam beyaz bir kadına tecavüz etmekle suçlanırken, yerel bir şerif, barışçıl bir çekişin küçük Alabama kasabasına vurduğu için barışı korumaya çalışır.



Güç Savaşçıları - Mighty Morphin Power Rangers The Movie - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Galaksiler arasında gidip gelen bir büyücü, beş sıradan genci Power Rangers olmaları için seçer ve gençler yeni güçleriyle şeytani Rita Repulsa’ya karşı savaşırlar.



Güç Savaşçıları - Turbo A Power Rangers Movie - 1997 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzak bir gezegende Lerigot adlı güçlü bir büyücü yaşamaktadır. Bu büyücü evrenin boyut kapılarını açan altın anahtarın koruyucusudur. Korkunç bir yaratığı serbest bırakması için, Lerigot galaktik bir suçlu olan Divatox tarafından aranmaktadır. Divatox'un amacı o korkunç yaratıkla evlenip tüm galakside dehşet saçmaktır. Lerigot'un tek şansı Power Rangers'lardan yardım almaktır. Fakat bunun için önce gezegeninden kaçıp dünyaya gelmesi lâzımdır.



Ölüm Şirketi - Soul Assassin - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çok uluslu bir yatırım firmasının yöneticisi olan Kevin Burke, Rotterdam ofisinde yükselen bir stardır. Kuvvetli algıları ve yabancı dilleri kullanmadaki ustalığı sayesinde ödüllendirilen Kevin, uzun süredir beklediği terfiyi alır ve şirketin iç güvenlik bölümünün başına getirilir. Üçüncü dünya pazarlarına karşı çalışanları korumak için Mr. Ficks tarafından eğitilen Kevin, babasının gizemli ölümünden bu yana kendini ilk defa güvende hissetmektedir.



İkinci Hayat - Heartstopper - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A physician who was hanged during the American Revolution for being a vampire is resurrected. He confesses his crimes to a priest, but starts to kill again. His modern descendant turns out to be a serial killer who also wants to be a vampire.

Google Çeviri - Amerikan Devrimi sırasında vampir olduğu için asılan doktor tekrar dirildi. Suçunu bir rahibe itiraf eder, ancak tekrar öldürmeye başlar. Modern soyundan, aynı zamanda vampir olmak isteyen bir seri katil olduğu ortaya çıkıyor.



Mumyanın İntikamı - Tale Of The Mummy - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yüzyıllar öncesinde eski Mısır'da kötülüğüyle nam salmış bir prens kumların altına gömülür ve eğer mezarı açılırsa insanlar kehanetin gerçekleşmesiyle lanetlenecektir. Asırlar sonra araştırma yapan bir grup arkeolog mezarın lanetli mühürünü kırar ve lanet herkese bulaşır. Mezarında yazan kehanet gerçekleşene kadar Talos vücudunu tamamlayamayacaktır.



Teksas Polisleri - The Texas Rangers - 1951 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıl 1987... İç savaş sırasında başarıyla Güney'e hizmet etmiş olan Çavuş Johnny savaştan sonra yağmacılara katılır ama bir banka soygunu sırasında yakalanır. Teksas yönetimi hırsız ve haydutlarla mücadele etmek için Teksas korucularını kurar.



Kanlı Aşk - Duel In The Sun - 1946 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Kızılderili genç bir kadın, köklü bir ailenin içine girer, iki kardeşi kendine aşık eder ve kanlı bir biçimde sonuçlanan bir tutkunun mimarı olur... "Duel In the Sun - Kanlı Aşk" yönetmen King Vidor'dan çok yapımcısı David O'Selznick'in damgasını taşıyor... O'Selznick, "Rüzgar Gibi Geçti"de kazandığı başarıyı bu filmde de devam ettirmek istemiş fakat büyük bir hüsranla yüzleşmek zorunda kalmıştı. Niven Bush'un romanından uyanlanan filmde, Jennifer Jones "En İyi Kadın Oyuncu", Lillian Gish "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dallarında Oscar'a aday gösterildi...



Kurtuluş Günü - Independence Day - 1996 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2 Temmuz’da dünyanın her yerindeki komünikasyon sistemleri, tuhaf bir atmosfer olayı sonucu bozuluverir. Hemen sonrasında silahlı kuvvetler tarafından, devasa nesnelerin dünyaya doğru yaklaşmakta olduğu açıklanır. İlk başta meteor olduğu düşünülen cisimlerin esrarengiz uzaylıların kumandasındaki dev uzay gemileri olduğu ortaya çıkar. Uzaylılarla her türlü iletişim denemesinin başarısız olmasının ardından, şimdi kablo teknisyenliği yapan eski bilimadamı David Levinson, uzaylıların bir günden daha kısa süre içerisinde dünyanın önemli noktalarına büyük bir saldırı gerçekleştireceğini farkeder. Temmuz’un 3’ünde, uzaylılar gerçekten de New York, Los Angeles ve Washington’a saldırı düzenlerler. Hayatta kalanlar konvoylar halinde Area 51 adındaki, hukümetin tuhaf test alanına doğru yola koyulurlar. Dedikodulara göre burası ordunun kendi başına ele geçirdiği bir uzay gemisini de barındırmaktadır. Hayatta kalanlar uzaylılarla savaşmak üzere bir plan yaparlar. 4 Temmuz tüm insanlığın kurtuluş için savaşacağı gün olacaktır.



Asker - Soldier - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gelecekte, insanların doğumlarından itibaren ne iş yapacağına karar verilmektedir. Bazıları asker olarak yetiştirilmekteyken sonuçta duygusuz, sadece öldürmeye programlanmış insan robotlar olup çıkarlar. Bunlardan en yaşlısı ve deneyimlisi, yeni askerler tarafından saldırıya uğrar ve vücudunu terk edilmiş bir koloni gezegenine bırakırlar. Asker, burada hayatta savaşmaktan değişik şeyler olduğunu öğrenir. Ancak, bir gün bu benimsediği ve sevdiği gezegeni yeni askerlere karşı savunmak zorunda kalır.