S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Akdeniz - Mediterraneo - 1991 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya Savaşı sırasında bir avuç İtalyan askeri Ege Denizi’nde ufak bir adaya gönderilir. Amaç hem adayı işgal altında tutmak hem de olabilecek saldırılardan korumaktır. Neyle karşılaşacaklarını bilmeyen İtalyanlar adaya büyük korku içinde inerler fakat sahilden bakıldığında ada ıssız gibi görünmektedir. Önceleri duruma şaşıran İtalyanlar daha sonra adanın keyfini çıkarmaya başlarlar. Gelenlerin düşmanca yaklaşımlar içinde bulunmadığını anlayan ve sığınıklarda saklanan Yunanlılar ise yavaş yavaş ortaya çıkarlar ve hayat sanki bir savaş yaşanmıyormuşçasına devam etmeye başlar. Farklı milletlerden bu insanlar birbirleriyle öyle çabuk anlaşır ki İtalyanlar asker olduklarını bile unuturlar. Hayatı başka insanların gözlerinden görmeye başlayınca da dostluk, aşk, düşmanlık, sevgi gibi temel kavramlar üzerine yeni tecrübeler kazanmaya başlarlar.



Operada Terör - Opera - Terror At The Opera - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

17 Yaşındaki Betty, Verdi’nin Macbeth’indeki (İtalyan besteci Verdi’nin, Shakspeare’in Macbeth’ini temel alarak bestelediği 4 perdelik opera eseri) başrol oyuncusunun ayağını sakatlaması ile bu rolü alma şansı yakalar. Aslında bu kariyeri açısından büyük bir şanstır fakat Betty’e göre Macbeth kötü şans getiren bir eserdir ve eline geçen bu fırsatı bir parça isteksizlikle kabul eder. Çocukluğundan beri hayalle kabus arası gördüğü ama maskeli yüzünü hiç göremediği psikopatın hedefi haline gelir. Fakat Betty bunu bilmiyordur. Yavaş yavaş çevresindeki insanlar ölmeye başlar. Psikopat katil, cinayetleri esnasında Betty’i bağlar ve göz kapaklarına iğnelerle kaplı birer bant yerleştirir. Betty’nin çığlıkları ve korkularına şahit oluruz o esnada fakat kurtulduğu zamanlarda oldukça soğukkanlıdır. Belki de sürekli gördüğü rüyası sayesinde.



Kod Adı Yaban Kazları - Code Name Wild Geese - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hindiçin'de yıllar süren Vietnam savaşlarının sona ermesinin üzerinden uzun zaman geçmiş olmasına rağmen bu bölgedeki olaylar hala durulmamıştır. Bir grup eski askeri toplayıp onlara özel görev verileceği söylenmiş ve karşılığında da servet sayılabilecek büyük vaatlerde bulunulmuştur. Ancak işin tek kötü yanı bu paralı askerler timinin tekrar o bölgeye gidip düzenleyecekleri operasyondan başarıyla dönmeleri şarttır ve bu operasyonda kendilerine yardım edecek kimse de yoktur. Görevi kabul eden tim üyeleri sıkı bir eğitimden geçerek tekrar eski günlerdeki yeteneklerini kazanırlar ve üstlendikleri görevi yerine getirmek üzere yola çıkarlar.



Son Görev - The Assignment - 1997 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan hükümeti, bir deniz subayına çok önemli bir görev verir. Kendisine görünüş olarak çok benzeyen, dünyanın en tehlikeli teröristlerinden birinin yerine geçecektir. Fakat acaba olaylar göründüğü gibi midir?



Vahşi Karate - Da Jue Dou - The Duel - Duel Of The Iron Fist - 1971 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

A Kung Fu artist sacrifices everything to avenge his father's execution.

Google Çeviri - Bir Kung Fu sanatçısı, babasının infazını almak için her şeyi feda eder.



Hammett - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roman yazarı, Dashiell Hammett San Francisco'da güzel Çinli bir kabare aktristinin gizemli kayboluş soruşturmasına dahil oluyor.



Hamlet - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hamlet, Kral babasının ölümünden sonra Danimarka'ya döner. Annesi Gertrude çoktan Hamlet'in amcası ve yeni kral olan Claudius ile evlenmiştir. Hamlet'in Ophelia ile evlenmesi için baskı yaparlar. Fakat bir gün babasının hayaleti ortaya çıkar ve Hamlet'e kendisini öldürenlerin Claudius ve Gertrude olduğunu söyler.



Denizler Hakimi - Against All Flags - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Brian Hawke of the Royal Navy versus the pirates of Madagascar.

Google Çeviri - Madagaskar korsanlarına karşı Kraliyet Donanması'ndan Brian Hawke.



Delicesine - Against All Odds - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Omzu sakatlanan futbol oyuncusu Terry Brogan, oynadığı takımdan atılır ve acil olarak paraya ihtiyacı vardır. Arkadaşı Jake Wise, onu işe alarak kızarkadaşını takip etmesini ister. Aynı zamanda Terry’nin oynadığı takımın da sahibi olan, çok zengin bir adamın kızı olan Jessie, Meksika’da bir yerlerdedir. Terry, Jessie’yi bulur ve görür görmez kıza aşık olur. Tabi ki Jake’yi hesaba katmamıştır.



D.A.R.Y.L. - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Henüz çocuk olan Daryl geçmişine dair hiç bir anı hatırlamaz. Bir aile onu evlatlık olarak alır ve kaybettiği ailesini, hatıralarını bulması için ipuçlarını bir araya getirmeye başlar. Bu süreçte çocukta farklı ve çok özel yeteneklerin olduğunu keşfedeceklerdir. Hatta yetişkinler bile onun kadar zeki ve yetenekli değildir. Yönetmenliğini Simon Wincer'ın üstlendiği bilim-kurgu türündeki filmin baş rolü Daryl olarak Barret Oliver'ı seyrediyoruz.