S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Not Quite Human - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dr. Jonas Carson, a scientist, invents Chip, an android teenager. Dr. Carson sends Chip to school with his daughter Becky to see whether an android could interact with others. But his former employer decides to try and make a profit by stealing the mechanical boy.

Google Çeviri - Bilim adamı Dr. Jonas Carson, Chip'i, android genci icat etti. Carson, bir androidin başkalarıyla etkileşime girip giremeyeceğini görmek için Chip'e kızı Becky ile birlikte okula gönderir. Ancak eski işvereni, mekanik çocuğu çalarak kar etmeye çalıştı.



Metro - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Scott Roper çenebaz ve ukala bir rehine arabulucusudur. Olağandışı ama sevimli tarzı onu San Francisco’nun en gözde arabulucusu yapar. Karşısındakini ele geçirmek için herşeyi yapar ve söyler? Taa ki psikopat bir katille öldürücü bir kedi-fare oyununda yüz yüze gelinceye kadar. Nihayet öbür yarısıyla tanışmıştır!



Komodo - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dokuz yaşındaki Patrick (Kevin Zegers) anne ve babasıyla tatil için gittiği adada korkunç bir olay yaşar. Bunun sonucunda şuurunu yitiren Patrick, bu olaydan sonra iz bırakmadan kaybolan anne ve babasının da başına ne geldiğini kimseye anlatamaz. Patrick'e yardım etmek isteyen ruh doktoru Victoria (Jill Hennessy), onu tekrar adaya götürür. Amacı, çocuğa eskiyi hatırlatmak ve bu sayede adada yaşanan esrarengiz olayı da çözmektir. Fakat kendilerini çok büyük bir tehlikenin beklediğinin farkında değillerdir.



Kalifornia - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üniversiteden yeni mezun olmuş genç bir gazeteci ve sevgilisi, ülkeyi arabayla gezerek, seri katiller hakkında yazacakları kitap hakkında araştırma yapmaktadırlar. Amaçları bu seri katillerin yaşadığı ve cinayetlerini gerçekleştirdikleri mekanları gezmektir. Yolda rastladıkları Early Grace adlı eski bir mahkum ve sevgilisi Adele, bu seyahatlerini unutulmaz hale getirir. Seri katil araştırması yapan çift, gerçek bir seri katille aynı arabada seyahat etmek durumunda kalacaktır.



Hannibal Rome's Worst Nightmare - 2006 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İntikam için doğdu. Fethetmek için büyütüldü. Efsane oldu. Son tarihi araştırmalar ve CGI tekniğinin inanılmaz bir drama ile harmanlandığı Hannibal, ilk kez destansı bir anlatımla ekranlara taşınıyor. Vatanı İspanya'dan sürülen 26 yaşındaki Hannibal Barca, tarihteki en korkusuz savaşın arkasındaki büyük beyindi. Roma'ya karşı bir güçbirliği oluşturmak için tüm Batı'yı kapsayan etkinliği, kurdurduğu haber alma servisleri, askeri harekâtı diplomatik açıdan hazırlayışı, ne kadar ileri görüşlü olduğunu kanıtlar. Roma emperyalizmine karşı büyük bir inatla mücadele eden dehasına yaraşır düzeyde, diğer kültürlerle kendini donatmış olması ve bir çok yabancı dili anadili gibi bilmesiyle ilginç bir kişiliktir. 50,000 asker ve 37 fil ile İspanya'dan Roma`ya büyük ve yenilemez ulus Roma`yı 3 kez yenerek 1500 mil ilerledi. Ancak bu filmde sadece gücün hikayesine değil, Rhone nehrinden Alp dağlarına uzanan yolculukları sırasında Hannibal`ın ve ordusunun karşılaştığı mücadelelere ve onun acımasız kişiliğine tanık olacaksınız.



Görünmez Çocuklar - All The Invisible Children - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu filmin yapımcıları 2002’de, eziyet gören dünya çocuklarına dikkat çekecek bir sinema projesi yarattılar. Hem UNICEF hem Dünya Gıda Programı, projeye destek oldular, ayrıca filmin net geliri de onlara aktarılacak. Filmin kısa bölümlerinin yönetmenleri, katkıları karşılığında herhangi bir ücret almadılar. Her bir bölüm, Brezilya, İtalya, İngiltere, Sırbistan, Burkina Faso, Çin ve ABD’de yoksulluk, açlık ve şiddet gibi sıkıntılarla yaşamak zorunda kalan bir çocuğun portresini çiziyor. Bu film, istismar ve savaşlarla hakları gasp edilen milyonlarca çocuğa adanmıştır.



Çılgın Krallar - Les Rois Du Monde - The Mad Kings - 2015 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güneybatı Fransa'da hareketli kasabalardan biri olan Casteljaloux, sarhoş geceler, eğlence ve dostluk güncel hayatın bir parçasıdır ve burada erkekler "Dünyanın Krallarıdır". Ama kendiside kasabalı olan Jeannot adındaki adam hapisten çıkmış ve hemen evine geri dönmüştür. Artık hayatına yeni bir yol çizerek tek istediği hayatının aşkı Chantal'ı geri kazanmaktır.



Jeronimo'nun Oğlu - The Savage - 1952 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jim, küçük yaşta annesiz babasız kalmış ve Kızılderili şef Geronimo tarafından yetiştirilmiştir. Her şey yolunda giderken aradan yıllar geçer ve Jim, kendisini yetiştirenler ve kendi kültürü arasında seçim yapmak durumunda kalır.



Lapacılar Çetesi - The Apple Dumpling Gang Rides Again - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amos ve Theodore isimli iki aptal kanunsuz arkadaş bir kasabaya gelirler. Artık huzurlu ve sakin bir hayatı düşleyen iki kafadarın peşini sorunlar burada da bırakmaya niyetli değildir. Kasabanın bankası soyulduğu sırada orada bulunmaktan başka suçu olmayan ikili, kasabanın ünlü şerifi tarafından soyguncu zannedilir. Büyük bir tesadüf eseri şerifin elinden kurtulurlar ve en güvenli ortam olarak düşündükleri orduya katılırlar.



Lapacılar Çetesi - The Apple Dumpling Gang Rides Again - 1979 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amos ve Theodore isimli iki aptal kanunsuz arkadaş bir kasabaya gelirler. Artık huzurlu ve sakin bir hayatı düşleyen iki kafadarın peşini sorunlar burada da bırakmaya niyetli değildir. Kasabanın bankası soyulduğu sırada orada bulunmaktan başka suçu olmayan ikili, kasabanın ünlü şerifi tarafından soyguncu zannedilir. Büyük bir tesadüf eseri şerifin elinden kurtulurlar ve en güvenli ortam olarak düşündükleri orduya katılırlar.