S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Hep Seni Aradım - Wicker Park - 2004 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.



Kuduz Köpek Kujo - Cujo - 1983 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şehrin dışında ıssız bir yerde oturmakta olan Vic ile Donna, çökmekte olan evliliklerini kurtarma çabası verirken küçük oğulları Tad'de karabasan korkuları geçirmektedir. Vic, iş için şehir dışına gitmeden önce karısı Donna'ya bozulan arabalarını kasabanın dışındaki eski bir tamirciye götürmesini ister. Donna oğlu Tad'i de alıp tamirciye gittiklerinde kötü bir sürprizle karşılaşacaklardır. Tamircinin 100 kiloluk bir St. Bernard olan Cujo adını verdikleri köpeği bir yarasa tırmıklaması sonucu kuduz olmuş ve herkesi parçalamıştır. Donna ve Tad bozulan arabalarının içinde bu ıssız yerde mahsur kalmışlardır. Dışarıda köpek onları beklemektedir. Sıradan bir öyküden sizi nefes nefese bırakacak bir gerilim.



Kurdun Gölgesi - Agaguk - Shadow Of The Wolf - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kuzey Kutbu'nda yaşayan Agaguk, kabilesinde işlenen bir cinayetin baş zanlısı sayılır ve üzerindeki baskılar artınca dondurucu soğuğa rağmen kaçar.



Ölüm Noktası - Vanishing Point - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

When his wife goes into a troubled labor while he is on the road over 1200 miles away James Kowalski, a former race-car driver and Army Ranger, attempts to elude police while trying to get home. After numerous chases, he turns into a aboriginal American reservation and reflects on his life, and his wife. He then heads off to break through an impenetrable police and F.B.I. road-block.

Google Çeviri - Eşi, 1200 mil ötede yoldayken sıkıntılı bir çalışmaya girdiğinde, eski bir yarış arabası şoförü ve Ordu Korucusu olan James Kowalski, eve gitmeye çalışırken polisi kaçırmaya çalışıyor. Çok sayıda takipten sonra, yerli bir Amerikan rezervine dönüşür ve hayatı ile karısını yansıtır. Daha sonra geçilmez bir polis ve FBI yol bloğunu kırmak için yola çıkıyor.



Onur - Pride - 2004 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi doğadaki aslanların ağzından sarsıcı bir aile macerası... Kate Winslet, Dame Helen Mirren, Rupert Graves, Sean Bean, Robbie Coltrane, Jim Broadbent, Martin Freeman ve John Hurt’un sesleri ile gerçek aslanların İngiltere’nin en sevilen aktörleri tarafından seslendirildiği heyecanlı ve aynı zamanda da dramatik bir macera...