S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Fırtına - Storm - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two college students on a survival weekend in the wilderness cross paths with three desperate killers in what turns into a fight for life.

Google Çeviri - Vahşi doğada hayatta kalma haftasonunda iki üniversite öğrencisi, yaşam için kavgaya dönüşen üç çaresiz katil ile çapraz yollarda.



Bermuda Vahşeti - The Bermuda Triangle - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir yolcu gemisi, Karayip yakınlarında seyretmektedir. Ünlü Bermuda Üçgeni sularına girdiklerinde ise gizemli olaylar olmaya başlar.



Ateş Topu - Ball Of Fire - 1941 - HQ 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hepsi kendi alanında uzman olan 8 profosör büyük bir malikanede 9 yıldır birlikte bir Ansiklopedi hazırlamak için çalışmaktadır.Dokuz yılın sonunda S harfine kadar gelimişlerdir işlerin yavaş ilerlediğini düşündüğü ölen patronun kızı onları bu işi bitirmek için sıkıştırmaktadır. Bir başka yerdende gece kulübü şarkıcısı ve bir mafia patronunun metresi Sugarpuss polis tarafından gangastere karşı şaitlik yapması için aranmaktadır bazı tesadüfler sonucu saklanmak için bu eve sığınır dokuz yıldır yaşlı hizmetçileri dışında nerdeyse kadın görmeyen profösörlere yaşam enerjisi verir ve gözlerini açar, özellikle Prof. Bertram Pottsla Sugarpuss birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar, gangasterde Sugarpuss evlenip yasaya sığınıp (karısı kocası hakkında şaitlik yapamaz) kurtulmayı düşünmektedir böylece işler karışır.



Mississippi Yanıyor - Mississippi Burning - 1988 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mississippi Yanıyor, bütün isimlerin değiştirilmesine rağmen alında 1964'te Ku Klux Klan'ın üç tane sivil haklar savunucusunu öldürmesiyle ilgili. Bu üç insanın kaybolmasıyla araştırma başlatan FBI, iki ajanı görevlendiriyor: Anderson (Gene Hackman) ve Ward (Willem Dafoe). Anderson, yaşlı ve tecrübeli, Ward da genç ve idealisttir. Olayı çözme yöntemlerinin ve yaklaşımlarının farklı olması, FBI'ın o zamanda içinde nasıl ikileme düştüğünü gösteriyor.



Yemin Ederim Ben Yapmadım - It's Not Me I Swear - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2009 Yılında Berlin Film Festivali’nde Kristal Ayı Ödülü, Atlantik Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kanada Filmi Ödülleri’ni alan filmde, bir sürü soruna ve aşırı zengin bir hayal gücüne sahip on yaşındaki Leon’un hikâyesi anlatılıyor. Annesi ile babası devamlı kavga eden Leon’un hayatında, bir de Lea vardır, her zaman her konuda haklı çıkan ve onu çileden çıkaran kız.