S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Rasputin Ateşli İhtiraslar - Rasputin Orgien Am Zarenhof - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rasputin, insanları iyileştirme gücüne sahip doğa üstü bir insandır. Yedi canlı olduğuna inanılır. Boğa kadar güçlü bir o kadar sağlıklı ve dirençlidir. Kadınların gözünde tam bir erkekdir ancak biraz vahşi ve yerine göre acımasız olabilir ve hatta onu öldürmeye uğraşan insanlarda vardır ama o hayatın ve kadınların tadını çıkarmaya devam eder.



Yentl - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Annesini kaybettikten sonra babası tarafından büyütülen bir yahudi kız olan Yentl, babasını da kaybetikten sonra tek başına kalmıştır. Kızların alınmasına izin verilmeyen dini bir yüksek okula, erkek kılığında kaydını yaptırır. Öğrenimi sırasında Avigdor isimli erkek öğrenciye aşık olur. Avigdor'un bundan haberi yoktur. Ve başka bir kızla evlilik hazırlığı içersindedir.



Yenilmez Savaşçı - The Beastmaster - 1982 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dar, doğumundan sonra bir rahip tarafından avlanmış ve başka bir aile içinde yetişen bir kralın oğlu. Yetişkin bir adam haline geldiği zaman, onun yeni babası vahşiler tarafından öldürülür ve o hayvanlar ile iletişim kurma yeteneğine sahip olduğunu keşfeder. Bundan sonra intikam için onun arayışı başlar.



TC 2000 - 1993 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gelecekte bir yerlerde çevre kirliliği yüzünden ölen bir çok kişi... Hayatta kalmak için oluşan çeteler... İnsanları öldürmek için kurulan komplolar ve bu komploları durdurmak için uğraşan saygın bir dövüş sanatları ustası...