S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Acı Ve İlham - Zevk Ve Istırap - The Agony And The Ecstasy - 1965 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1503 Yılında Katolik Kilisesi'nin başına geçen Papa II. Julius (Rex Harrison) bir yandan diğer İtalyan şehir devletleri ve komşu ülke Fransa ile savaşırken, diğer yandan da bilim adamlarının ve sanatçıların koruyuculuğunu yapıyordu. Bu ihtiraslı ve savaşçı lider ordusuyla Roma'ya geldiğinde birçok sanatçıyı etrafında toplayarak bazı yeni mimari ve sanat eserlerinin yapımı için emirler verir. Bu arada devrin ünlü heykeltraşı Michelangelo’yu (Charlton Heston) da Sistine Şapeli’nin tavanına görkemli bir dinî fresk yapması için görevlendirir. Ancak ünlü heykeltıraş resim yapmaktan pek hoşlanmamaktadır ve bu istek karşısında sürekli ayak diretir, hatta bu görevi kabul etmemek için İstanbul'a gidip Osmanlı Sultanı için Haliç Köprüsü projesinde çalışmayı düşünür, üstelik bu iş için Sultan'dan kaparo bile alır. Ancak Papa'nın baskısı ile Şapelin tavanını resimleme işine başlayan Michelangelo, hem Papa ile hem de Papa'nın baş mimarı Donato Bramante (Harry Andrews) ile sık sık fikir ayrılığına düşer.



Act Of Vengeance - Rape Squad - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Linda (Jo Ann Harris) hokey maskesi takmış bir adamın tecavüzüne uğrar. Yaşadığı olay sonrasında aslında kendinden başka, aynı adamın tecavüzüne uğramış kadınlar olduğunu görür. Bu kadınlarla bir araya gelerek bir grup oluşturur. Öncelikli amaçları aynı durumda aynı acıyı yaşamış kadınlara yardım etmek olan grup, bir süre sonra tecavüz mangasına dönüşüp, çete gibi hareket edip intikam almaya başlarlar.



Tarzan'ın Maceraları - Adventures Of Tarzan - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ruby, zengin babasıyla beraber yaşamaktadır. Babasıyla beraber Hindistan gezisi sırasında geçirdiği kazadan onu Tarzan kurtarır.



Don Juan'ın Maceraları - Adventures Of Don Juan - 1948 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1940 Yıllardan günümüze ulaşan görsel bir şölen. Çapkınlıklarıyla ünlü Don Juan, film boyunca başını derde sokacak ve kimi zaman tatlı diliyle, kimi zaman da kılıcıyla bunları savuşturmaya çalışacak. Eşcinsel olduğu iddia edilen, İkinci Dünya Savaşı'nda Almanya hesabına casusluk ettiği kanıtlanan Errol Flynn'ın en popüler filmlerinden biri.



Casus Oyunu - Spy Game - 2001 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nathan Muir ve ortağı sayılabilecek Tom Bishop, uzun CIA kariyerleri boyunca olabilecek tüm zor görevleri üstlenmişlerdir. Tüm dünyayı kolaçan edip, bir ajanın bulunabileceği her türlü ortamda bulunmuşlardır. Bu süreç boyunca günden güne birbirine daha da yakınlaşan iki insan, güven duygusunun huzuruyla kavrulmuşlardır. Ancak bu anılar artık geçmişte kalmışlardır. Muir artık emekli olmaya hazırlanmaktadır. Tam da bu esnada Bishop'un ağır bir suçla itham edileceğini öğrenir. Muir harekete geçmezse, kadim dostu yirmi dört saat içerisinde öldürülecektir. Muir'in son görevi, örgütü için değil, kendisi ve dostu için gerçekleşecektir.



Yağmurdan Sonra - After The Rain - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A father disowns his daughter, Annie, because of her choice to marry a neighboring woodsman. The marriage is strong and bears four children, but Annie is determined to also include her father in her family.

Google Çeviri - Bir baba, komşu bir oduncu ile evlenmeyi seçtiği için kızı Annie'yi yok eder. Evlilik güçlüdür ve dört çocuğu vardır, ancak Annie babasını ailesine dahil etmeye de kararlı.



Burada Olan Burada Kalır - What Happens In Vegas - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çılgın partilerden başını kaşımaya vakit ayıramayan delişmen ve karizmatik Jack ile tüccar Joy McNally, Las Vegas'ta sadece tantanalı bir haftasonu geçirmekle kalmayacaklardır. Jack Fuller ve Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas'ta paylaştıkları şenlikli bu haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok öte hatıralar bırakmıştır. Bu iki tatilci New York'lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu. Ama burası kumarhanelerin ve aşırılıkların merkezi Vegas! İki farklı cinsiyet arasındaki hiçbir savaş Jack ve Joy gibi iddialı iki gladyatöre ev sahipliği yapmamıştır. Jack ve Joy saadet dolu evliliklerini birbirlerini öldürmeden altı ay sürdürmeyi başarabilecekler ve büyük ganimete ulaşabilecekler mi? Ya da ikisi arasındaki bu hararetli kıvılcımlar birgün kalplerine sıçrayıp sahte ilişkilerini şaşırtıcı bir gerçekliğe mi dönüştürecek?



Cadı Anne Cadılar Bayramı - Scary Godmother Halloween Spooktakular - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hannah Marie, cadılar bayramında kuzenine bakmak zorunda kalır. İstemediği bir görev üstlenen Hannah'a kuzeni kötü bir şaka hazırlar. Fakat Hannah'ın Scary Godmother'dan yardım almasıyla kuzeninin tüm planları ters gider. Scary Godmother onu korku krallığında bir gezintiye çıkartır. Bu partide Hannah pek çok renkli karakterle tanışır. Bütün canavarların kötü olmadığını öğrenir ve bu yeni arkadaşlarını Jimmy'ye bir ders vermek üzere biraraya getirir.



Casper'ın Korku Okulu - Casper's Scare School - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sevimli hayalet Casper okuldadır. Alder ve Dash, korku okuluna ürkütücü bir yaratık gelince alarmı çalıştırırlar. Fakat bu yaratık zararsız ve hatta sevimli çıkınca, Casper bunu korumak için elinden gelen herşeyi yapacaktır.




Kızgın Jackson - Action Jackson - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jackson, Harvard'da hukuk eğitimi almış bir polistir. Bir gece klübündeki şarkıcıyla işbirliğine giren Jackson'ın artık amacı politik entrikalarla şehri yönetmek isteyen bir adamı durdurmaktır. Ancak bu sandığından zor olacaktır.