S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ateşe Yürüyenler - Branded - 1950 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yirmibeş yıl önce kaçırılan bir bebek. Kaçıran adam bebek sayesinde elde edeceklerinin planını yaparak bebeği büyütür ve uygulamaya başlarken karşı taraftan bu işi yapan hakkındaki planlar daha başkadır.



Butch And Sundance The Early Days - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A prequel of sorts to Sonsuz ölüm (1969) which chronicles the two outlaws' lives in the years before the events portrayed in the 1969 movie.

Google Çeviri - 1969 filminde tasvir edilen olaylardan önceki yıllarda iki haydutun hayatını kronikleştiren Sonsuz ölümüne (1969) ait bir prequel .



Celladın İlmeği - Hangman`s Knot - 1952 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A Confederate Major and his troops are falsely led to believe the Civil War is not over, and become wanted men after they attack a Union Army wagon train in Nevada.

Google Çeviri - Bir Konfederasyon Binbaşı ve birlikleri yanlış bir şekilde İç Savaşın bitmediğine inanmaya ve Nevada'daki Bir Birlik Ordusu vagon trenine saldırdıktan sonra aranan erkekler olmalarına neden oldu.



Dişi Kartal - Johnny Guitar - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Varoş, rüzgarlı bir Arizona'nın sığır yetiştirilen kasabasında, Vienna adında kasaba dışında bir bar sahibi, kasaba halkı ve sığır güdücüleriyle tartışmaya girer. Vienna, sığır güdücülerinin karşı olduğu barın yanındaki tren yolunu desteklemekle kalmayıp Dansçı Çocuk adında hırsız olduğu şüphelenilen çocuğukla da yatağını paylaşır. Vienna'nın eski sevgilisi silahlı soyguncu olan Johnny Guitar, Vienna'nın barına gelir ve Vienna'ya olan sevgisi tekrardan alevlenir ve onu korumaya karar verir. Hayat onlar için artık çok rahattır. Ta ki Dansçı Çocuğun ve çetesinin kasaba bankasını soyana kadar. Kasaba halkı ise Vienna'nın bu işte bir parmağı olduğunu düşünür. Sığır yetiştiricisi Vienna'dan nefret eden Emma Small liderliğinde bir heyet Vienna'nın barını baştan aşağı yakar. Vienna ve Johnny kendilerini bu adamlardan zor kurtarır ve Vienna'nın kasaba halkına karşı güçlü direnişi başlar.



Kanunsuz Josey Wales - The Outlaw Josey Wales - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ailesini vahşice öldürenlerden öcünü alan Wales, bir grup katil tarafından kovalanmaktadır. Wales yanlız yolculuk etmeyi tercih eder, fakat peşine takılan kanunsuz serserileri korumasız bırakmaya gönlü elvermez. Time dergisine göre 1976 yılının en iyi filmleri arasında yeralan The Outlaw Josey Wales, tüm zamanların en iyi westernlerinden.



Santa Fe - 1951 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikada Kuzey-Güney iç savaşının ardından, güneydeki topraklarını bırakarak kuzeye yerleşip yeni bir hayat kurmak isteyen dört erkek kardeşin öyküsü. En büyük ağabey olan Brit, demiryollarında çalışmaya karar verirken diğer üç kardeş, kuzeylilerden intikam almak bahanesiyle yasa dışı işlere karışır.



Sert Çete - The Bad Pack - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Meksika sınırındaki bir kasabada yaşayanlar, kendilerine saldıran suçlulara karşı direnmek için bir grup eski askerle anlaşırlar.



Son Savaş - Custer Of The West - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

George Armstrong Custer's love of the heroic traditions of the Calvary and his distaste with the coming of industrialization leads him to his destiny at the Little Big Horn.

Google Çeviri - George Armstrong Custer'ın Calvary'nin kahramanca geleneklerine olan sevgisi ve sanayileşmenin gelişmesi konusundaki hoşnutsuzluğu onu Küçük Büyük Boynuzdaki kaderine götürür.



Yağmurcu - The Rainmaker - 1956 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

En İyi Müzik ve Kadın Oyuncu (Hepburn) Oscar'larına aday olan "Yağmurcu", N. Richard Nash'in kendi oyunundan senaryolaştırdığı, etkileyici bir yapıt. 1913 Yılında Kansas'a gelen sahtekar bir "yağmurcu"nun bekar bir kadınla ilişkisini anlatan film, daha sonra müzikal hale getirilerek Broadway'de "110 in the Shade" adıyla sahnelenmişti.



Süpermen Kıyamet Günü - Superman Doomsday - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kimse nereden geldiğini ve ne olduğunu bilmiyor. Hangi amaca veya kime hizmet ettiği belli değil. Bilinen tek şey, yaşayan tüm canlılara karşı büyük bir nefret duyduğu ve yok etme içgüdüsüyle hareket ettiği. Zaten bilinen tek dürtüsü de bu. Hikayemiz bilinmeyen bir yerde, yer altından gelen seslerle başlıyor. Biri nefretle, çelikten bir duvarı yumruklamakta. İçine kapatıldığı kafesten çıkmak için tüm gücünü harcamakta. Peki ama kurtulup özgürlüğüne kavuştuğunda ne yapacak? Sahip olduğu tek bir amaç var. O da yok etmek. Kıyamet günü yaklaşıyor.