S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Müthiş Dadı - Mrs. Doubtfire - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Daniel ve Miranda’nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Miranda, Daniel’in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Daniel istemeye istemeye boşanmayı kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu çocuklarından ayrı kalmak zorunda kalan Daniel, bu duruma bir çözüm bulmaya kararlıdır. En iyi bulduğu çözüm ise dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenlerini tekrar kazanan Daniel’in başı, aksiliklerden kurtulmayacaktır.



Koca Bebek Joe - Mighty Joe Young - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güzel, zoolog Gregg ve yirmi bir yaşındaki öksüz Jill Young, dört metrelik goril Joe'yu Afrikada kaçak avcılar tarafından öldürülmeden önce kurtarırlar. Joe, yeni evi olan California hayvan rezervinde de güvende değildir. Geçmişinden gelip onu takip eden kaçak bir avcı, onu çalmak ve tehlikeli türler karaborsasında satmak istemektedir. Tehlikede olduğunu anlayan Joe, Los Angeles şehrine kaçar. Jill ve Gregg ise otoriteler tarafından öldürülmeden ve işler arapsaçına dönmeden önce onu bulup, bir kez daha hayatını kurtarmaya çalışacaklardır.



Kanca - Hook - 1991 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Peter Banning, işkolik bir avukattır. Karısı ve iki çocuğunu fazlasıyla ihmal etmektedir. Ailece İngiltere'deki büyükanne Wendy'i ziyarete gittiklerinde, çocukları Kaptan Hook tarafından kaçırılır. Peter, peri Tinkerbell'in yardımıyla Olmayan Ülke'ye döner. Peter Banning, artık Peter Pan olmuştur ve Kayıp Çocuklar'ın da yardımıyla çocukluk anılarını ve uçmayı hatırlayacak ve Kaptan Hook ile savaşacaktır.