S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kibar Soyguncu - The Thomas Crown Affair - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç, yakışıklı, başarılı ve zengin bir iş adamı olan Thomas Crown (Steve McQueen) kimliğini saklı tutarak topladığı çete elemanları ile bir banka soygunu planlar. Pürüzsüz olarak sonuçlanan soygundan sonra kendisini hiç görmemiş olan elemanların paylarını ödeyip savan Crown parayı da bir İsviçre bankasına yatırır ve sigorta şirketinin ödeme yapmasını beklemeye başlar. Olayı soruşturan sigorta müfettişi Vicky Anderson (Faye Dunaway)'a kurt dedektif Eddy Malone (Paul Burke) de yardımcı olmaktadır.



Ölümden Dönenler - Raiders Of The Living Dead - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A newspaper reporter hears of strange goings-on on a remote island. He travels there and finds that a mad scientist lives there and he is creating zombies.

Google Çeviri - Bir gazete muhabiri uzak bir adada tuhaf gelişmeler olduğunu duyar. Oraya seyahat eder ve çılgın bir bilim insanının orada yaşadığını ve zombiler yarattığını bulur.



Örümcek İstilası 2 - 2 Lava 2 Lantula! - 2016 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir gece vakti Florida'nın her yerinde eşi görülmemiş miktarda ses yükselir. Florida LAVALANTULA'ların doğduğu yeni bir dünyaya uyanır. Gün aydınlandığında LAVALANTULA'ların korkutuculuğu daha belirgindir.