S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bomb At Ten Ten - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An American P.O.W. works with Yugoslav partisans to assassinate an SS Colonel and concentration camp Commandant.

Google Çeviri - Bir Amerikan POW, SS Albay ve toplama kampı Komutanı'na suikast yapmak için Yugoslav partizanlarıyla birlikte çalışıyor.



Patlayan Şehir - Boom Town - 1940 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika’da petrol bulunmuş ve bir çok kişi petrol arayıcılığına başlamıştır. Bunlardan adları John olan iki adam bir tartışma sonucu tanışırlar. İkisi de petrol aramaktadır. Sonra birlikte petrol aramaya karar verirler. Bu arada bir kız içlerinden birinin sözlüsü evlenmek üzere o kente gelir ama onunla değil orada tanıştığı arkadaşıyla evlenir. Bu arada iki arkadaş petrol bulup zengin olurlar ama aralarında başta evlililik olayı olmak üzere büyük sorunlar vardır.



San Angelo'nun Çanları - Bells Of San Angelo - 1947 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Along the Mexican border, Roy joins Western novelist Dale in a search for smugglers. They discover a silver mine.

Google Çeviri - Meksika sınırı boyunca Roy, kaçakçı arayışında Batılı romancı Dale'e katılır. Gümüş bir maden keşfettiler.



Dansçılar - Dancers - 1987 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A successful aging dancer takes a young female protegee.

Google Çeviri - Başarılı bir yaşlanma dansçısı genç bir dişi proteini alır.



Nereden Biliyorsun - How Do You Know - 2010 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lisa adında genç birisi, hayatı boyunca her zaman atlet olmak istemektedir. Bütün planlarını bunun üzerine kuran Lisa, ne yazık ki beklemediği bir anda takımdan kovulacaktır. Diğer yandan dürüst bir iş adamı olan George, kendisine büyük bir iftira atılarak hakkında soruşma başlatılır. Hayatları tamamen kötü giden bu ikili bir araya gelince beraber olarak kötü giden işleri düzeltmeye çalışacaktır.



Ninja Kaplan Gücü - Shadow Killers Tiger Force - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Innocent women are being kidnapped by a group of ninja and taken to a secret prison camp where they are forced to work as slave labour. Furthermore, the evil head ninja has ambitions to sell 53 of their number off to a high bidder in the Middle East. All is not lost however, for Jenny, a beautiful female ninja has been hired to infiltrate the camp and rescue Sylvia, one of the captive women there.

Google Çeviri - Masum kadınlar bir grup ninja tarafından kaçırılmakta ve köle işi olarak çalışmaya zorlandıkları gizli bir hapishane kampına alınmaktadır. Dahası, kötü baş ninja, Orta Doğu’daki yüksek teklif verene 53’ünü satma niyetinde. Ancak hepsi kaybolmadı, Jenny için kampa sızmak ve orada esir kadınlardan biri olan Sylvia'yı kurtarmak için güzel bir ninja tutuldu.



Kobra Görevi 2 - Cobra Mission 2 - 1989 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roger eski asker arkadaşının cenazesindeyken gizli göreve alınır ve aslında öldüğünü sandığı arkadaşıyla birlikte Vietnam'da kurtarma görevine giderler.



Home Is Where The Hart Is - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nurse and con artist Belle Haimes (Valri Bromfield) lives with her dull-witted husband Rex Haimes (Stephen E. Miller) in the Hart Mansion in British Columbia. There she cares for the invalid, 103 year-old Slim Hart, aka Pappy, (Joe Austin) and his wife, Minnie (Enid Saunders) who is in a coma. Waking up from a sleep, Belle is not enthusiastic about returning to her job and overhears the night nurse (Leslie Jones) reading a postcard from the Hart's two twin boys, Martin Hart (Eric Christmas) and Art Hart (Ted Stidder) that they will be returning home soon. Belle plots the death of old Mrs. Hart and the kidnapping of Old Pappy but things don't go quite according to plan.

Google Çeviri - Hemşire ve aleyhtar sanatçı Belle Haimes (Valri Bromfield), donuk kocası Rex Haimes (Stephen E. Miller) ile birlikte British Columbia'daki Hart Mansion'da yaşıyor. Orada, 103 yaşındaki Slim Hart, yani Pappy, (Joe Austin) ve komadaki karısı Minnie (Enid Saunders) ile ilgileniyor. Uykudan uyanan Belle, işine geri dönme konusunda hevesli değil ve gece hemşiresine (Leslie Jones), Hart'ın iki ikiz çocuğu Martin Hart'a (Eric Christmas) ve Art Hart'a (Ted Stidder) yazacakları bir kartpostal okuduğunu söyler yakında eve döneceğim. Belle, yaşlı Bayan Hart'ın ölümünü ve Eski Pappy'nin kaçırılmasını planlıyor, ancak işler plana göre tam olarak gitmiyor.



Krallar Çarpışıyor - The Man From Hong Kong - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hong Kong Inspector Fang Sing Leng travels to Australia to extradite a drug dealer. When the hood is assassinated on his way to court, everyone suspects Jack Wilton, a crime lord who the local police haven't been able to pick up.

Google Çeviri - Hong Kong Müfettişi Fang Sing Leng, bir uyuşturucu satıcısını iade etmek için Avustralya'ya gitti. Davlumbaz mahkemeye giderken öldürüldüğünde, herkes yerel polisin yakalayamadığı bir suç efendisi olan Jack Wilton'dan şüpheleniyor. 



Onur Savaşı 3 - Best Of The Best 3 No Turning Back - 1995 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kırsal alandaki bir kasabada Neo-Nazi aşığı insanların kurdukları tarikat vahşi cinayetler işlemekte, kendi hükümleriyle kasabayı istedikleri gibi yönetmektedirler. Ta ki kasabaya Tommy Lee (Phillip Rhee) gelene kadar.