S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Denizci - The Limey - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kızının öldürüldüğünü düşünen Dave Wilson, hapisten çıktıktan sonra bunun sorumlularını bulmak için Los Angeles'a gelir. Los Angeles'ın en sıkı suçlularıyla büyük bir savaşa girer. Bu öyle bir savaştır ki Los Angeles'da yaşayan herkes Limey'nin adını duyacaktır.



Dogtown'ın Lordları - Lords Of Dogtown - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1970 Yılların özgür ruhu insanların üzerinde en büyük değişken olmuştur. Tam bu esnada bir ekstrem sporun bayrak taşıyıcısı olacak olan üç genç ortaya çıkmıştır. Kaykay sporu, onların varlığından sonra hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır.



İntikam Yarışı - Thunderbolt - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chan Foh usta bir araba tamircisidir, tamirhanesinde babası ve kız kardeşleriyle beraber çalışmaktadır. Aynı zamanda yasal olmayan özel modifiyeli arabalar konusunda polise yardımcı olmaktadır. Psikopat bir sürücü son süratle geçtiği sırada büyük bir kahramanlık yapan Foh, sürücünün tutuklanmasını sağlar. Sürücü Cougar ise kısa bir süre sonra hapishaneden kaçar ve Foh’un tamirhanesini dağıtıp iki kız kardeşini de kaçırır. Foh’un ise yapacak tek şeyi kalır, araba yarışlarına katılıp Cougar’ı yenmek.



Paganini - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

italyan keman virtüözü ve deha besteci Pagani'nin sıradışı hayatından kesitler... Film, Paganini nin yanlızlığını anlatıyor. küçük oğlu ile şehir şehir gezen Paganini, kadınlara düşkünküğü ile kötü bir üne sahip. Reşit olmayan küçük kızlarla olan ilişkilerini ardında bırakarak kaçış içinde bir hayat sürdürüyor.



Paralı Askerler 2 Çapraz Ateş - Mercenary 2 Thick And Thin - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Paralı asker "Şahin" bir rehineyi kurtarmak için yine eylemlerde bulunmaktadır. Ama o ve onun ekibi ihanet içindedir. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.



Ripley 1 - Yetenekli Bay Ripley - The Talented Mr. Ripley - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ripley ile Greenleaf farklı sosyal sınıflardan iki genç arkadaştır. Yoksul Tom, zengin Dickie'nin kayıtsızca sefasını sürdüğü Dolce Vita'ya sahip olmak uğruna her şeyini feda edebilecek kadar çaresiz ve hırslıdır. Bir gün Dickie'nin varlıklı babası Tom'u, İtalya'da yaşayan oğlunun evine geri dönmesi için ikna etmekle görevlendirir. Bu Ripley'nin uzun süredir aradığı fırsattır.



Ripley 2 - Ripley'in Cinayetleri - Ripley's Game - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Masum bir insandan nasıl bir katil yaratılır? Cevabı, Liliana Cavani’nin bu parlak geriliminde: Tom Ripley’in şeytani oyunlarıyla. Patricia Highsmith’in Ripley serisinin üçünçü romanı olan “Ripley’s Game” den uyarlanan film, sinirlerinizi zorlayacak kurnaz bir başyapıt. Emprovize cinayetlerin dahisi ve güzelliklerin uzmanı Tom Ripley rolünde John Malkovich, zahmetsizce büründüğü Ripley kimliğiyle kariyerinin en iyi performanslarından birini sergiliyor. Ripley’s Game, baş karakteri gibi zekası, cüretkarlığı ve sofistike yapısıyla izleyiciyi baştan çıkartıyor.



Ripley 3 - Ripley Yeraltında - Ripley Under Ground - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Arkadaşının ölümünü gizleyen, böylece onun paralarını kendi cebine aktarmayı deneyen Tom Ripley’yi bu filmde Barry Pepper canlandırıyor.



Sapık 1 - Psycho - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Marion Crane (Janet Leigh), Arizona'da bir emlak ofisinde çalışmaktadır. Sevgilisi Sam (John Gavin) ile evlenmek istemektedir ancak çiftin çok az parası vardır. Bir cuma günü, patronu Marion'a bankaya para yatırması için 40 bin dolar verir. Marion, bu parayla Sam'le hayal ettikleri hayatı kurabileceklerine karar verir ve parayı çalarak Sam'le buluşmaya gider. Yolda Bates Motel'de konaklamak zorunda kalır. Moteli işleten Norman Bates (Anthony Perkins), annesiyle saplantısı olan genç bir adamdır. Beraber akşam yemeği yerler ve Marion odasına çekilir ve yatmadan önce duş almaya karar verir. Sinerma tarihinde adından ünlü "duş sahnesiyle" söz ettiren, türünün en önemli örneklerinden Sapık, Alfred Hitchcock'un başyapıtlarından biri olarak kabul edilir.



Aldanış - Deceived - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir eş ve anne olarak muhteşem bir hayata sahip olan Adrienne'nin yaşamı ihanet ve aldatılma kabusuyla uyandığında paramparça olur. Kocası Jack garip bir trafik kazasında öldüğünde Adrienne'nin dünyası tamamıyla değişir. Sevdiği adam hakkındaki şok edici gerçeklerle ve cinayetin kanlarınızı donduracak kanıtlarıyla karşılaşır. İlk korkutucu işaretten, kalbinizi durduracak en heyecanlı bölümüne kadar, Deceived ile Hitchcock ruhunu en iyi temsil eden, çok sürükleyici bir psikolojik gerilimi izleyeceksiniz.