S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

The Little Matchmakers - 2011 - TVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaz tatili sırasında arkadaş olan Lily ve Pepin, ikisi de boşanmış olan anne ve babalarının birbirlerine çok uygun olduğuna karar verirler.



Sophie'nin Seçimi - Sophie's Choice - 1982 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bu filmde genç yazarımız Stingo henüz yeni gelmiş olduğu Brooklyn'de sevgili olan çiftler Sophie ve Nathan'ın ilişkilerine ortak ve tanık olmaya başlar. Onlar ne kadar tutkulu bir aşık olsalarda ilişkileri oldukça sorunludur ve bu sorunların altında yatan sebepler gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır. Sophie sürekli hayaller, kötü kabuslar görürken, Nathan'da ise şizofrenik krizler söz konusudur. Sophie'nin kolundaki damgayı soran Stingo, Naziler tarafından zorla, verdiği kararların onun hayatındaki en büyük yaralar olduğunu öğrenecektir. 2. Dünya Savaşı'nın kamplardaki acı ızdırabı ve her anlamda çaresiz kalan bir annenin hikayesidir aslında.



Kız Kardeş - Sister - 2014 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After Susan is tragically widowed, she can no longer care for Nikki, her delinquent daughter. Nikki is sent to live with her brother Billy, and the two begin forging a healthy bond until her mental troubles persist.

Google Çeviri - Susan trajik bir şekilde dul kaldıktan sonra, suçlu kızı Nikki'yi daha fazla önemsemiyor. Nikki erkek kardeşi Billy ile birlikte yaşamaya gönderilir ve ikisi zihinsel sorunları devam edene kadar sağlıklı bir bağ kurmaya başlar.



I.F.O. Identified Flying Object - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A kid finds and uses a mini helicopter.

Google Çeviri - Bir çocuk bulur ve mini bir helikopter kullanır.



Hazreti Davut'un Kılıcı - David And Bathsheba - 1951 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

En İyi Senaryo, Görüntü, Müzik ve Sanat Yönetimi dallarında Oscar'a aday olan, görkemiyle büyüleyici bir dinsel öykü uyarlaması... Yanında çalışan kaptanlardan birinin karısı olan Saba Melikesi'ne aşık olan Hazreti Davud'un hikayesi bu... Hz. Davud, aşkıyla Tanrı'nın kurallarına karşı gelmiştir. Saba Melikesi ise bu günahı yüzünden belki de taş kesilecektir.



Zorba - The Manhunt - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young man buys two horses at an Arizona race track but fails to get a receipt. Later, when riding across the land of a rancher named Robeson, he's accused of stealing the two horses. Unable to prove ownership, the young man is then sentenced to prison where he's forced to do chain-gang type work. He escapes, is recaptured, and escapes again as he tries to locate the man who sold him the horses.

Google Çeviri - Genç bir adam bir Arizona yarış pistinde iki at satın alır ancak bir makbuz alamaz. Daha sonra, Robeson adında bir çiftçinin ülkesine giderken, iki atı çalmakla suçlanıyor. Mülkiyetini ispat edemeyen genç adam daha sonra zincirleme-çete tipi çalışma yapmak zorunda kaldığı cezaevine mahkum edildi. Kaçar, tekrar ele geçirilir ve atları satan adamı bulmaya çalışırken tekrar kaçar.



Tek Adam - The Octagon - 1980 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A martial artist must defeat a plan by ninjas to create a worldwide training camp for terrorists.

Google Çeviri - Bir dövüş sanatçısı, teröristler için dünya çapında bir eğitim kampı oluşturmak için ninjalar tarafından bir planı yenmek zorundadır.



Ekinoks Çiçeği - Equinox Flower - Higanbana - 1958 - BDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

A businessman clashes with his elder daughter over her choice of a husband.

Google Çeviri - Bir işadamı, büyük kızıyla bir koca seçtiği için çarpışır.



Yağmurdan Sonraki Soluk Ayin Hikayeleri - Ugetsu Monogatari - 1953 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

İç Savaş döneminde bir taraftan otoritesizliğin karmaşası ve baskısı, diğer taraftan da sosyal ve ekonomik güçlüklerin getirdiği baskılar arasında sıkışıp kalmış komşu iki aileyi anlatır film. Filmin odağında kendi atölyesinde karısıyla birlikte çömlek yapıp, şehirdeki pazarda yaptıklarını satan bir adamı görürüz (Genjurô). Pazarda işinin iyi gidip, çömlekleri çabucak satan Genjurô, büyük bir hırsla çömlek yapıp bir an önce onları da satmaya karar verir. Onun bu hırsı gittikçe önü alınamaz bir açgözlülüğe dönüşecektir. Kazandığı para ve yaptıklarına kıymet verildiği düşüncesi bu adamın aklını başından almıştır.

Artık ailesini bile unutmuştur, ama bu unutuş belki de ona pahalıya patlayacaktır. Filmin diğer bir kahramanı ise sosyal hayatın dışında kalmış, işi gücü olmadığı için karısı tarafından sürekli başkalarına şikayet edilen bir adam (Tôbei). Tôbei’nin hayatta istediği tek şey tam teşekküllü samuray olmaktır. Samuray olmak için her şeyi yapmaya hazırdır, eline bir miktar para geçer, zırh ve diğer gereçleri alıp bir samuray olur (ama gerçekten de bir samuray mıdır?). Olaylar ona öyle bir şans verir ki en alâsından bir samuray olur, en azından insanların ona bakışı böyle düşündürtür (gerçekte öyle değildir tabii ki). Gün olur devran döner, o da çok istediği samuraylığı bir yana koymak zorunda kalır. Belki çok istediği samuraylığı kaybetmiştir ama Çömlekçi Genjurô’ya göre çok daha şanslıdır (hamdolsun ölüm bizim aileyi teğet geçti).

Japon sinemasının aynı dönemi anlatan filmlerinde gördüğümüz üzere görüntüler son derece iyi ve oldukça etkileyici. Görüntülerin etkileyiciliği şiirsel bir anlatımla süslenmiş.



Mavi Betty - Betty Blue - 37°2 Le Matin - 1986 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Betty Blue 1986 yapımı bir Fransız filmidir. Özgün adı Fransızca 37°2 le matin olup "Sabah 37,2 °C" anlamına gelir. Betty güzel ve çekici bir bayandır, şans eseri Zorg’la tanışır ve aralarında cinsel yönden başlayan bir ilişki daha sonra büyük bir aşka dönüşür. Betty’nin hamile kalıp çocuğunu düşürmesiyle Betty hırçınlasır, kendine ve etrafindakilere zarar vermeye başlar.