S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Efsanevi Katil - Legendary Assassin - Long Nga - 2008 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bo (Jacky Wu) hayatını borçlu olduğu birisine yapabileceği son şeyi yapmak için yola koyulur. Yol onu bir adaya getirir ve burada güzel polisimiz ile tanışır. Lakin Bo’nun son istediği şey bir polistir. Çünkü öldürmesi gereken biri vardır.



Lanetli Mary Efsanesi - The Legend Of Bloody Mary - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ryan 8 yıl önce “Bloody Mary” oyununu oynadığı gece kaybolan kardeşi Amy’den sonra her gece kabuslar görmeye başlar. Amy “Bloody Mary” oyunun nasıl oynanacağına dair internet sitesine bir video koymuştur. Şimdi üniversitede okuyan Ryan hala kardeşinin kaybolmasından yıllardır kendini sorumlu tutma stresiyle aklını kaçırma noktasına gelmiştir. Kız arkadaşı Rachel, Ryan’a gördüğü kabuslar dolayısıyla eski bir peder ve şimdi ise proseför olan O’Neal’dan yardım almasını önerir fakat buna  karşı çıkan Ryan ile tartışırlar ve ayrılırlar. Peder O’Neal, Ryan’a artık işkence gibi gelen kabuslarını önlemede yardım etmek isterken aslında “Bloody Mary” efsanesini sonlandırma yolunu bulacaktır.



Son Silahşör - The Last Gun - 1964 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A famous gunfighter gives up his evil ways, and settles in a quiet town. But, the town is being terrorized by a gang, drawing our hero back to gunslinging, but this time in the name of good.

Google Çeviri - Ünlü bir silahşör kötü yollarından vazgeçip sessiz bir kasabaya yerleşir. Ancak, kasaba bir çeteyle korkuyor, kahramanımızı silahlanmaya geri çekiyor, ama bu sefer iyi adına.



Valerie - 1957 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

John Garth (S.Hayden), karısı Valerie (A.Ekberg) ile onun anne ve babasını silahıyla vurmuş bir şekilde evden çıkmasıyla başlar. Valerie kurtulmuş, anne babası ölmüştür. Mahkeme kurulmaktadır ama herkes Valerie’nin bunu hakettiğini düşünmekte olup John Gart’ın serbest kalacağını düşünmektedir. Karı koca Garth’ları tanıyan kasabanın rahibi Blake (A.Steel) de bildiklerini anlatınca olaylar karışmaya başlar. Gart’ın kardeşi Herb’de olaylara bir şekilde karışmıştır. Ancak mahkemenin kararını Valerie’nin tanıklığı çözecektir.



Yılmayan Aslan - A Pistol For Ringo - Una Pistola Per Ringo - 1965 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ringo, kendini savunmak için öldürdüğü üç adam yüzünden binbaşı Clyde tarafından hapse atılmıştır. Fakat şimdi onun yardımına ihtiyacı vardır. Bankayı soyan Sancho yönetimindeki haydut çetesinin içerisine sızıp soyguncuların yakalanmasına yardım edecektir.