S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Alnımdaki Kan Damlası - Khoon Bhari Maang - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Milyarder iş adamının kızı olan Arti (Rekha) babasının ölüm haberi ile derinden sarsılır ve bütün miras Arti'ye kalır. Bu durumu fırsat bilen Sanjay Verma (Kabir Bedi) Arti ile yakınlık kurar ve kötü amacına kısmen ulaşıp mirasa konmak için Arti ile evlenir. Tatil için gittikleri çiftlikte Arti ile ava çıkan Sanjay Verma Arti'yi timsahların olduğu nehre atar Arti vahşi timsahtan kurtularak kıyıya ulaşır ve kıyıda evi bulunan yaşlı bir adam Arti'nin yaralarını iyileştirir. Arti'nin artık sadece bir amacı vardır kendisine bu acıyı yaşatandan korkunç intikamını almak.



Cesur Ve Güzel - Brave Young Girls - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The 1990 Hong Kong action classic, starring Yukari Oshima, is titled Brave Young Girls in the U.S. It is a very interesting story about two beautiful young women who are completely different. One woman is a skilled martial artist/police officer and the other is a prostitute, but they figure out that it is much better to work together to solve their problems. Otherwise their problems will get them, sooner than later.

Google Çeviri - Yukari Oshima'nın başrol oynadığı 1990 Hong Kong aksiyon klasiği, ABD'deki Cesur Genç Kızlar başlıklı. Tamamen farklı iki güzel genç kadın hakkında çok ilginç bir hikaye. Bir kadın yetenekli bir dövüş sanatçısı / polis memuru, diğeri fahişe, ancak sorunlarını çözmek için birlikte çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorlar. Aksi halde sorunları daha sonra, en kısa sürede çözecektir.



Nehirler Siyah Akacak - Where The River Runs Black - 1986 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amazon Ormanları'nda büyüyen bir yetim çocuk, babasını tanıyan bir rahip tarafından bulunarak medeni dünyaya geri götürülür. Amazon'da misyonerlik faaliyetleri yürüten Peder Mahoney, güzel ve gizemli bir kadına aşık olur ve bir erkek çocuğu dünyaya gelir. Mahoney'i bir anakonda yılanı öldürür, kadın da bir grup avcının kurbanı olur. Altı yaşındaki küçük oğulları ise ormanda bir başına kalır. 10 Yaşına bastığında kaçırılarak şehre getirilen çocuğu Rahip O'Reilly bulur ve ona Lazaro adını koyar. 

Paris'te Bir Amerikalı - An American In Paris - 1951 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cebi delik ressam Kelly, atletik coşkunluğuyla Montmartre'ın steril ortamına gelir, çocuklarla tap dansı yapar, kimsesiz ilham perisi Leslie Caron'a aşık olur ve onun için kibar Fransız şarkıcı Georges Guetary ile rekabet eder. Bu arada kıskanç patron Nina Foch hırsından köpürür ve tüm bunlar piyanist ve Gershwin yorumcusu Oscar Levant'ın canlandırdığı besteci arkadaş tarafından soğukkanlı bir biçimde gözlemlenir. Savaş sonrası dönemin kayıp kuşağından bazı hevesli Amerikalıları, Fransız kültürüyle biraz haşır neşir olmaya gönderen Minelli, filmi canlılık, romantizm ve renk cümbüşüyle dolduruyor. Filmin en ilgi çekici bölümleri, Kelly'nin filmle aynı adı taşıyan şarkı eşliğinde gerçekleştirdiği orijinali 18 dakika süren ve Fransız ressamların, özellikle Toulouse Lautrec'in üslubuyla bezenmiş setlerde sahnelenen balesi ve Kelly'yle Caron'un Seine nehrinin kıyısında sergiledikleri neşeli bir romantizm taşıyan "Our Love Is Here To Stay" dans gösterisidir.



Uzun Jones Geliyor - Beş Tehlike - Along Came Jones - 1945 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Melody Jones, Vahşi Batı'nın efsanevi isimlerinden biri olmayı düşünen bir adamdır. Bir gün yolu Payneville kasabasına düştüğünde uzun zamandır beklediği fırsatı yakalamış olur. Jones, kasaba halkı tarafından, azılı kanun kaçağı Monte Jarrad zannedilmiştir. Gerçek Monte Jarrad ise, yaralı olarak, çocukluk aşkı olan Cherry de Longpre’nin çiftliğinde saklanmaktadır.