S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vampir Avcısı - Slayer - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An elite commando squad led by longtime soldier buddies Hawk and Grives run afoul of lethal and powerful vampires in a South American rain forest. Grieves gets turned into a vampire and becomes leader of a savage roving herd. Moreover, Hawk has to rescue his scientist ex-wife Dr. Laurie Williams from the bloodsuckers' evil clutches.

Google Çeviri - Uzun zamandır asker arkadaşları tarafından yönetilen seçkin bir komando ekibi, Hawk ve Grives, Güney Amerika yağmur ormanlarında ölümcül ve güçlü vampirlerden meydana geliyorlar. Kederler bir vampir haline gelir ve vahşi bir fitil sürüsünün lideri olur. Dahası, Hawk bilim adamı eski karısı Dr. Laurie Williams'ı kan emicilerin şeytani pençelerinden kurtarmalı.



Safahat Kurbanı - Carrie - 1952 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Carrie boards the train to Chicago with big ambitions. She gets a job stitching shoes and her sister's husband takes almost all of her pay for room and board. Then she injures a finger and is fired. This is the 1890s. Charles Drouet, a salesman she met on the train, comes to her rescue, invites her to dine at Fitzgerald's where the manager George Hurstwood sends over a bottle of champagne. Stay in Drouet's apartment. He will be on the road 10 days. When she leaves the apartment many months later -- on a train bound for New York -- her traveling companion is Hurstwood. Why is he in such a hurry?

Google Çeviri - Carrie, trenle Chicago'ya büyük hırsları buluyor. Ayakkabı dikişinde bir iş buluyor ve kızkardeşinin kocası oda ve pansiyon için neredeyse tüm ücretini alıyor. Sonra bir parmak yaralandı ve kovuldu. Bu 1890'lı yıllar. Trenle görüştüğü bir satış elemanı olan Charles Drouet, kurtarmaya geldi ve onu yönetmen George Hurstwood'un bir şişe şampanya ile gönderdiği Fitzgerald'da yemek için davet etti. Drouet'in evinde kalın. 10 gün yolda olacak. Birkaç ay sonra - New York'a giden bir tren üzerinde - o daireden ayrıldığında yol arkadaşı Hurstwood'dur. Neden acelesi var?



Kahraman - Hero - 1983 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jackie, iyi kalpli bir adam olmasına rağmen hayatını bir suçlu olarak devam ettirmektedir. Yaşadığı bölgedeki Thakur, yani liderle ve onun polis memuru oğluyla bir anlaşma yapması gerekmektedir. Onları zayıf noktalarından vurmaya karar veren Jackie, Thakur’un tek kızı Radha’yı kaçırır. Radha, Jackie ve arkadaşlarının polis olduklarını ve onun güvenliğini sağlamak için onu tuttuklarını zannetmektedir. Ama zaman geçtikçe Radha’nın çeteyle ilişkisi farklı bir hal alacak, ve Radha gerçeği öğrenecektir. 



Hedefteki Adam - Gunpoint - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sınır kasabasında büyük bir tren soygunu gerçekleşir. Şerif Chad Lucas ve yardımcısı soyguncuların peşinden New Mexico’ya giderler. Burada hiç bir yetkisi olmayan şerif ve yardımcısı soyguncuların izini bir bara kadar sürerler. Soyguncular ise barda çalışan Uvalde adındaki kadını yanlarında rehin olarak alıp kaçarlar ve müthiş bir kovalamaca başlar.



Çatı Katında Dehşet - The Attic - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıllar öncesi kocası ölmüş bir kadın yalnız yaşamakta ve oturaklı sandalyeye mahkum babasına bakmakta ve aynı zamanda çok huysuz olan babasının herşeyine katlanmaktadır. Taki bilmediği süpriz bir gelişme yaşanana kadar. Ve bir sırrın ortaya çıkması ile asıl kabus başlar.



Casus Avı - The Sea Chase - 1955 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sidney'e gelen gemiye izin verilmeyince işler karışır. Filmde bir aşk öyküsü de var. Filmin yönetmeni, Mia Farrow'un babası, Tarzan filmlerinin Jane'in eşi John Farrow.



Casus Avı - The Sea Chase - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sidney'e gelen gemiye izin verilmeyince işler karışır. Filmde bir aşk öyküsü de var. Filmin yönetmeni, Mia Farrow'un babası, Tarzan filmlerinin Jane'in eşi John Farrow.



Ayrı Masalar - Separate Tables - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Birçok farklı karakterin buluştuğu bir otel... Aynı odada fakat farklı masalarda yemek yiyen insanlar... Tutkunun birleştirdiği ve yine tutkunun ayırdığı büyük aşklar, yalanlar ve dedikodular... Rita Hayworth, Burt Lancaster, Deborah Kerr ve David Niven gibi usta oyuncuları birleştiren film, bir deniz kenarı oteli olan Bournemouth’a konuk olan müşterilerin hikayesini anlatır. Boş bir sezon geçiren otelin düzeni, güzeller güzeli yıldız Ann’in gelmesiyle çalkalanacak, dedikodu kazanları kaynamaya başlayacak ve küllenmiş aşklar küllerinden doğarken yeni aşklar da filizlenecektir.

Ağaçsız Dağ - Treeless Mountain - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Altı yaşındaki cesur Jin, annesi ve tombul kız kardeşi Bin ile Güney Kore’nin Seul şehrinde küçük bir dairede yaşamaktadır. Anneleri gidip onlardan ayrı yaşayan babalarını aramaya karar verdiğinde Jin ve Bin yaz için küçük bir kasabada alkolik teyzeleriyle birlikte yaşamak zorunda kalırlar. Anneleri kızlara domuz bir kumbara verir ve kumbara dolduğunda döneceğine söz verir. Kızlar için başlarda can sıkıcı bir ayrılık gibi görünen durum büyük teyzelerinin evini kaybetmesiyle hüzünlü bir duruma dönüşür. Anneleri dönmeyi başaramayınca, Jin ve kız kardeşi büyükbabası ve büyükannelerine ait bir çiftliğe taşınmak zorunda kalırlar. Bu ayrılık yolculuğu boyunca Jin aile bağlarının önemini öğrenir. Büyükannesinin azminden ve sıkı çalışmasından ilham alan Jin kız kardeşi ile ilgilenmenin aslında kalbindeki eksikliği doldurmanın bir yolu olduğunu öğrenir.



7 Kardeşe 7 Gelin - Seven Brides For Seven Brothers - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Büyük ağabeyleri Adam, yeni evlendiği karısını kardeşleriyle beraber yaşadığı kulübeye getirdiğinden beri Pontipee erkeklerinin hayatları oldukça değişmiştir. Hatta durumdan öyle etkilenirler ki, bekar kardeşler kendileri de birer eş sahibi olmak için kasabaya inip beğendikleri kızları kaçırırlar! Stanley Donen'ın yönetmenliğini üstlendiği bu son derece keyifli müzikalde Oscar ödüllü Gene de Paul Johnny Mercer şarkısı, Michael Kidd'in koreografisi ile her şey yerli yerine oturuyor. Başrollerdeki Jane Powell ve Howard Keel'e geyik derilerine bürünmüş erkek dansçılar ve iç etekli dansözler eşlik ediyor.