S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Lanetli Cüce 1 - Leprechaun - 1993 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dan adındaki yaşlı adam gece geç vakit kasabadaki evine döndüğünde çok neşeliydi, karısına artık zengin olduklarını ve bu berbat yerden kurtulacaklarını söylüyordu. Kadın şaşkın şaşkın bakarken ekledi, eski zamanların gizemli yaratığı olan Leprechaun'lardan birini yakalamış ve altınlarını ele geçirmişti. Ancak adam neyle uğraştığını tam anlayamamıştı, sihirli güçlere sahip, ölümsüz bir yaratık olan Leprechaun, altınlarını kaptırmaya hiç de niyetli değildi. Malını geri almak için adamın evine gelen yaratık Dan'in karısını öldürdükten sonra adamla çatışmaya başlar. Dan elindeki sihirle Leprechaun'ı bir sandığa kilitler ve tam o sırada kalp krizi geçirip ölmeden önce yaratığın haykırışını duyar. Leprechaun altınlarını çalacak olan herkesi sonsuza kadar lanetlemiştir. Aradan yıllar geçer ve bir gün Dan'ın kasabadaki harabe evine yeni sahipleri gelir.



Lanetli Cüce 2 - Leprechaun 2 - 1994 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

10 Yüzyılda Leprikon kendine eş olarak genç bir kadın seçmiştir. İşler yolunda gitmez ve Leprikon bu genç kız ile evlenemez. Aradan 1000 yıl geçer. Leprikon bu sefer Hollywood’dadır. Leprikon yine biri ile evlenmek ister. Kendine genç ve güzel Bridget’i seçer. Ama Bridget, Leprikon ile evlenmek istemez. Çünkü Leprikon insan değil cüce bir yaratıktır. Ayırca Birdget’in Cody adında sevgilisi vardır. Bridget Leprikon’un kendisi ile evlenmesine engel olmak için erkek arkadaşı Cody ile birlikte Leprikon’a karşı ölümcül bir mücadele verecektir. Leprikon ise hem Bridget ile evlenmeye çalışacak hemde kendi hazinesini almaya çalışan aç gözlü insanlarla savaşacaktır. Leprikon Bridget’i kendi mağarasına götürür. Bridget dövülmüş bir demir parçasını Leprikon’a saplayarak onu öldürür.



Lanetli Cüce 3 - Leprechaun 3 - 1995 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Leprikon'un altınları kolejli bir öğrenci olan Scott'dadır. Leprikon altınlarını almak için Las Vegas'a gider. Scott ise sihirbaz asistan arkadaşı Tammy'den yardım ister. Leprikon kumarhane şehri Las Vegas'da bir çok insanı öldürür. Yeşil şeytan cüce Leprikon sonunda Scott ve arkadaşı Tammy'nin yerini bulur. İki arkadaş Leprikon'u öldürmek için zorlu bir savaşa girişirler.



Lanetli Cüce 4 - Leprechaun 4 In Space - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 2096'dır. 21.Yüzyılın sonları yaşanmaktadır. Dünya'ya yıllardır dehşet saçan Leprikon isimli yeşil şeytani yaratığı durdurmak üzere bir askeri birlik oluşturulmuştur. Askeri birliğin başında bulunan Kıdemli Başçavuş Brooks Malloy bu yaratığı bir an önce yok etmek için hazırlıklar yapmaktadır. Leprikon kendisini yakalamaya çalışan bu uzay mekiğinin içine gizlice girer. Askeri birlikler robotlarda dahil uzay mekiğinin içinde dehşet saçar.



Lanetli Cüce 5 - Leprechaun In The Hood - 2000 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lanetli cüce bu sefer etrafına tekrardan korku ve dehşet saçmak için California’nın Compton kasabasında ortaya çıkıyor.



Korku Evi 1 - House - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Korku romanları yazan Roger Cobb, ölen teyzesinin evine yerleşerek yeni romanını yazmaya çalışır. Aslında Roger’ın niyeti farklıdır, kaybolan oğlunun ve sebepsiz intihar eden teyzesinin gizemini çözmek ister. Vietnam savaşında yaşadığı travmayı romana dönüştürmeye çalışan Roger evde bir gariplik olduğunu fark eder ve yaşanılan talihsizliklerin sebebini bulmaya çalışır.



Korku Evi 2 - House II The Second Story - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jesse, kendisine miras kalan eve iki arkadaşı ve sevgilisiyle beraber yerleşir. Anne ve babasını daha bebekken kaybettiği için aile özlemi çeken Jesse, evdeki hatıraları incelerken kayıp bir kuru kafa olduğunu keşfeder. Arkadaşı Charlie ile bir mezar kazarlar ve içinden kuru kafa ile birlikte babasının dedesi Gramps da canlı olarak çıkar. Sahibine ölümsüzlük kazandıran bu kuru kafanın ortaya çıkmasıyla evin içinde farklı zamanlara ait olan boyutlar açılır. Dinozorlardan ilk çağ insanlarına kadar birçok tehlike artık onları beklemektedir.



Korku Evi 3 - House III The Horror Show - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dedektif Lucas McCarthy, uzun uğraşlar sonucu psikopat seri katil Max Jenke’yi yakalar ama yine de gördüğü kabusların önüne geçemez. Jenke’nin hayatı, elektrikli sandalyede son bulmasına rağmen Lucas’ın kabusları artarak devam etmektedir. Hatta artık daha gerçekçi, tehditkar ve dayanılmazdır.



Korku Evi 4 - House IV - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roger Cobb’a babasından bir ev miras kalmıştır. Üvey kardeşinin bütün ısrarlarına rağmen evi satmak istemez. Bir gün Roger, karısı Kelly ve kızı Laurel ile beraber geçirdikleri bir araba kazası sonucu ölür. Kelly, Roger’ın evine kızıyla beraber yerleşir. Fakat yaşadığı vicdan azabı halüsinasyonlar görmesine sebep olur. Öte yandan da Burke’ün evin satışı ile ilgili ısrarları, kızının ise eski hayatlarını özlemesi Kelly’i huzursuz günlerin beklediğinin bir habercisidir.



Gümüş Deresinde Düello - The Duel At Silver Creek - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rod Lacy (G.Mohr) adamlarıyla birlikte Silver Creek çevresindeki tüm altın arayıcılarına şiddet uygulayıp, onları zorla madenlerini ve arazilerini satmaya zorlar, imzayı attırdıktan sonrada onları öldürür. Ama herkes kendisini iş adamı olarak bilir, çünkü onu suçlayacak kimse sağ değildir. Aynı şekilde Luke Cromwell'ın (A.Murphy) babasınıda öldürür, Luke peşlerine takılır, içlerinden birini vurur ama atı vurulunca diğerleri kaçar. Silver Creek şerifi Lightning (S.McNally) de bu soyguncuların peşindedir. O da onları takip esnasında omuzundan vurulur, iyileşir ama artık eskisi kadar silahını kullanmada hızlı değildir. Şerif, Luke’la tanışır ve onu yardımcısı yapar. Rod Lacy'nin silahşör adamı Sombrero ve Rat Face Blake’te şerif Lightning’i yok etmek peşindedirler. Kendisini Lacy’nin kardeşi olarak tanıtan ve Şerif tarafından da “kahverengi gözler” olarak adlandırılan Opal Lacy (F.Domergue) ise Şerif’in tanıdığı gibi pek masum değildir.