S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uğursuz Para - Money For Nothing - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir banka aracı yoluna devam ederken yola para düşürür ve farketmeden yoluna devam eder. Oradan geçmekte olan Joey Coyle parayı bulur ve saklamak için evine götürür. Çok geçmeden banka paranın eksildiğinin farkına varır. Şimdi hem banka görevlileri hem FBI parayı bulmak için seferber olmuştur. Gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yapılmıştır.



Bir Zamanlar Amerika - Once Upon A Time In America - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

David 'Noodles' Aaronson ve arkadaşları 20'lerin New York'un da beraber büyümüşlerdir. 30'larda gangster dünyasında fırtına gibi esen sıkı dostlar zamanla dağılırlar. Fakat 60'ların sonunda Aaronson New York'a geri dönecek ve geçmişiyle yüzleşecektir.Birlikte büyüyen bir grup Yahudi arkadaşın, gangster dünyasına adım atmasıyla geçirdiği aşamaları ve sonrasını konu edinen film, Spagetti Western'lerle ünlü Sergio Leone'nin çoğu İtalyan bir ekiple, bir çok sahnesini Avrupa'da çektiği bir yapım. Hollywood'un yazılı olmayan kurallarının işlemediği, ahlak muhasebesi ve dersler içermeyen, duygusal olabildiği kadar sert de olabilen bir film. Nihayetinde unutulmaz müzikleri ve Robert de Niro'lu kadrosuyla da çoktan klasikler arasında yerini almış durumda.



Kara Düzen - Black Mass - 2015 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1970 Yıllarının Güney Boston'unda FBI Ajanı John Conolly, İrlandalı gangster Whitey Bulger'ı, ortak düşmanları İtalyan Mafyasını çökertmek için işbirliği yapmaya ikna eder. Whitey Bulger aynı zamanda eyalet senatörünün de erkek kardeşidir ve FBI muhbiri olmayı kabul etmiştir. Film, Whitey'nin kontrolden çıkarak Boston tarihinin en azılı gangsteri olmasının gerçek hikâyesini anlatıyor.



Tehlikeli İlişkiler - Dangerous Liaisons - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hırslı, zengin bir dul (Glenn Close), ve namlı bir zampara (John Malkovich), yeni evli genç bir kadını (Michelle Pfeiffer) baştan çıkarmak konusunda iddiaya tutuştuklarında, her yol mübahtır. Fakat bu defa önemli bir kural bozulur. İki oyuncu birbirlerine aşık olur ve sonuç trajiktir.



Av 1 - Predator - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Binbaşı Dutch ve komutasındaki deneyimli ekibi bu sefer farklı bir görev için biraraya gelirler. Ancak ava çıktıkları şey hiç de beklemedikleri bir canlı türüdür. Av ve avcı bir süre sonra yer değiştirecektir.



Av 2 - Predator 2 - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teğmen Harrigan, hunharca öldürülen bir çok insanın, katilinin uzaydan gelen avcı Predator olduğunu anlar ve bu kez şehirde kovalamaca başlar.



Predators - 2010 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nerede olduğu belli olmayan bir ormanlıkta, buraya nasıl geldiklerini bilmeyen bir ekip, uzaylı yaratık Predator’lara karşı amansız bir mücadeleye girişeceklerdir. Bu ekibin burada olmasının bir sebebi vardır. Ekipteki herkesin bir sırrı vardır. Sırlar ortaya çıkmaya başladıkça, ekip kendilerinin bir yem olduğunu anlar. Yem olduklarını anlamalarıyla da amansız bir mücadele başlar. İlk geldiklerinde yaratıkları yok etmek için burada olduklarını düşünen ekip, av olduklarını anladıklarında dağılmaya başlarlar. Dağılan her bir kişi ekibin dağılmasını hızlandırarak uzaylılara yem olmayı arttırmaktadır. Bu ormandan kurtulmak mümkün müdür? Bu kadar sır varken, kime nasıl güvenilecektir? Kurtulmak için nelerden vazgeçebilirsin? Predator'ları yok etmenin yolunu bulabilecekler mi?



Predator - The Predator - 2018 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İnsan ırkı büyük bir tehdit altındadır ve insanları ölümcül Predator ırkından korumak için donanımlı bir ekibin mücadelesini görüyoruz. Masum, küçük bir çocuğun yanlışlıkla yaptığı bir hata sonucunda evren üzerinde belki de gelmiş geçmiş en tehlikeli ırklardan biri olan Predator’ların insanoğlunun yaşadığı gezegene geri gelmesine yol açar. Üstelik Predator ırkı daha da gelişip zekileşerek daha ölümcül hale gelmiştir. Gelişmelerinin en büyük sebebi ise diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri üzerinde oynamalar yapmalarıdır. Şimdi kırılgan insan ırkı büyük bir tehlike altındadır ve karşılarında çok daha zeki bir düşman vardır.



Vatansever - The Patriot - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Duygusal anlamda yoğun ve hareketli bir film olan Vatansever’in kahramanı, Mel Gibson’un canlandırdığı Benjamin Martin karakteri. Savaşmaya pek de hevesli olmayan bir kahraman Benjamin Martin: Fakat çarpışmalar çiftliğinin sınırına dayanıp da İngilizler Benjamin’in değer verdiği insanları tehdit etmeye başlayınca, kendini Amerikan Devrimi’nin içinde buluveriyor.

İdealist bir vatansever olan oğlu Gabriel’la birlikte silah kuşanıp Amerikan milislerinin başına geçiyor ve 'kırmızı urbalılarla' göğüs göğüse çarpışıyor. Bunlar olurken, kendi ailesini korumasının tek yolunun genç Amerikan ulusunu topyekün bağımsızlığa taşımak olduğunu keşfediyor kahramanımız fakat karanlık geçmişi, savaşta da peşini bırakmıyor...

Epik anlatı içinde kişisel drama yer veren The Patriot, konu itibarıyla Roland Emmerich’in daha önceki filmi Kurtuluş Günü’ne benzetiliyor. Çünkü her iki yapım da, Amerikan milliyetçiliğine övgü içeriyor.



Dalgaların Prensi - The Prince Of Tides - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tom, evliliği kötü giden, küçükken de sorunlu bir ailede büyümüş evin ortanca çocuğudur. Kız kardeşi’nin intiharı üzerine, kız kardeşini tekrar hayata döndürmek için onun psikoloğuyla konuşmaya karar verir. Kız kardeşinin psikoloğu Susan ise mesleğinde başarılı olmasına rağmen mutsuz bir evliliği olan bunun yanısıra çocuğunu bile dinleyemeyen bir annedir. Susan ile Tom’un arasında beklenmedik bir anda aşk başlar. Ve ikisi için de hayat daha güzel bir hal alır.



Şöhrete Bir Adım - Almost Famous - 2000 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Henüz 15 yaşında olan William annesi tarafından baskı altında ve aşırı disiplin kontolünde yetişmektedir. Rock grubuna katılma hevesi ile hayatın iki taraflı çerçevesinden kafasını uzatan, genç birinin, çılgın ve sıradışı hayatı anlatılıyor. Annesi Elaine’nin üzerine titreyeret yetiştirdiği ergenlik çağındaki genç, yeni ortamlarında bambaşka bir hayatın tadını çıkarmayı heves ediyor. Şimdiye kadar anti sosyal bir hayatın girdabında çırpınan William yeni hayatında seks, alkol, uyuşturucu gibi birçok detayın tam ortasında kalmıştır.



Liste - The List - 2007 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Renny Jacobson is stunned by his father's sudden death--and then by the terms of the will: The elder Jacobson has left the bulk of his estate to charity. For his only son, he has left nothing more than the contents of a deposit box and interest in a company no one has heard of--the mysterious Covenant List of South Carolina, Ltd. When Renny encounters the lovely Jo Johnston and the members of "The List," his life begins to unravel and he is forced to face the truth about "The List."

Google Çeviri - Renny Jacobson, babasının ani ölümüyle sersemlemiş durumda - ve sonra da irade şartlarına göre: Yaşlı Jacobson, mülkünün büyük kısmını hayır kurumlarına bırakmıştır. Tek oğlu için, bir kasanın içeriğinden ve hiç kimsenin duymadığı bir şirkete olan ilgisinden başka bir şey bırakmadı - Güney Carolina, Ltd'nin gizemli Ahit Listesi. Renny sevimli Jo Johnston ve üyeleri ile karşılaştığında “Liste,” hayatı çözülmeye başlar ve “Liste” hakkındaki gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.



Demir Will - Iron Will - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Babası öldükten sonra annesine bakabilmek için paraya ihtiyacı olan genç Will, bunu karşılayabilmek zorlu bir yarışa katılmaya karar verir. Bu yarış uzun ve yorucu günler demektir.



Dönüş Yok - No Escape - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robbins, komutanını öldürdüğü için hapse gönderilmiştir. Bu hapishane, mahkumların ancak öldüğünde dışarı çıkabileceği bir hapishanedir. Hapishaneden dışarı çıkabilen olmadığı için hiç kimse hapishanenin neye benzediğini bilmemektedir. "Absolom" adı verilen ve en kötü mahkumların gözlerden uzak bir barbar topluluk oluşturmak üzere serbest bırakıldığı bir ada vardır. Adada yönetim güçlülerin elindedir ve ada bir cehennemden farksızdır. Robbins, hapisane müdürünü öldürmeye kalkıştıktan sonra buraya bırakılır.