S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ateş Çemberi - Chain Of Command - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünya çapında nükleer patlamayı gerçekleştirebilecek bir bilgisayar Amerika Birleşik Devletleri Başkanının sorumluluğundadır. Başkanın ve aynı zamanda da dünyanın güvenliğini sağlayan bu bilgisayarı koruma görevi gizli servis ajanı Mike Cannellye verilmiştir. Ancak Mike, kendi ekibinden birinin hiçte iyi niyetli olmayan ve dünyanın kaderinin ele geçirmek isteyen bir adam olduğunu anlayacaktır.



Kara Ay - Black Moon Rising - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İşinde usta bir hırsız olan Quint (Tommy Lee Jones), FBI tarafından siyasi önemi büyük bilgisayar bantlarını çalmak üzere tutulur. Bantların sahipleri bu işe hiç memnun olmaz ve Quint'i her yerde aramaya başlarlar.



Süper Güç - Striker - 1988 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir adam girilmesi zor bir hedefe girecek, eski bir arkadaşını kurtarmak pahasına hayatını tehlikeye atacaktır. Gelişen olaylar sonucunda bir komando olarak herşeyi degiştirecek bir güç olacaktır.



Emmanuelle 5 - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Emmanuel lambadan çıkan Cin'e istek ve arzularını yerine getirmesi emirini verir...



Süper Polis 1 - Police Story 1 - 1985 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hong Kong polis departmanında çalışan kahraman polis Kevin, kritik bir tanığı korumak için önemli bir göreve atanır. Ünlü bir gangsterin davasında görev alacak olan Kevin, çekici ve etkileyici bir tanıkla tanıştığı an işler değişmeye başlar. Uyuşturucu çetesinin patronu delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldığında bu belalı gangsterin hedefi olur.



Süper Polis 2 - Police Story 2 - 1988 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cinayet bürosunun başarılı polislerinden Kevin Chan, cinayet bürosundaki görevinden alınarak rütbesi indirilip trafik şubesinde görevlendirilir. Chan'in bundan sonraki tek hedefi uzun zamandır takibinde olduğu bir suçluyu parmaklıkların arkasına tıkmaktır.



Süper Polis 3 - Police Story 3 - 1992 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yakalanmayan bir uyuşturucu şebekesi bulunmaktadır. Bu şebekenin içine bir köstebek sokup onları yakalamak isterler. Interpol ile birlikte çalışacaklardır. Şebekenin içine en gözde olanı süper polis karışır. Burada ortağı bir kadındır. Kevin'ı sınamak isterler. Onun nasıl dövüştüğünü görmek için bir oyun düzenlerler. Kevin onlara her zaman bildiğimiz gibi karate ustalığı ve bütün sevimliliği ile bir gösteri yapar. Tüm okul ona hayran kalır. Esas görev başlamıştır. Bu çetenin liderlerinden birini hapishaneden kaçırırlar ve burada Kevin onun hayatını kurtarır. Çete reisi onu yanına alır ve baş adamı yapar. Fakat onun güvenilir biri olduğunu anlayabilmek için onlarca sınav yapar.



Süper Polis 4 - Police Story 4 - 1996 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rus mafyası işi büyütmüştür ve bir nükleer başlık almak ister. Eline bilgi ulaşan CIA, Natasha adlı bir kuryeyi takibe alır ve Hong Kong polisinden yardım ister. Kahraman polis şefi Jackie, Natasha’nın kimin adına çalıştığını öğrenmesi için görevlendirilir. Jackie çıktığı bu basit görevde, istenilenden fazlasına bulaşır. Nükleer başlığı çalan silah kaçakçısının ismi Sui’dir ve aslında Rusya hükümetine ait uranyum üretim stratejilerini çalmak için CIA tarafından görevlendirilmiştir.



Süper Polis 5 - New Police Story - 2004 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hong Kong polis departmanının şefi Wing, bütün ekibini bir çete saldırısnda kaybedince suçluluk duygusuyla kendini alkole verir. Geçmişinde problemler olan genç bir adam ise, kendini polis memuru olarak tanıtarak Wing'le çalışmaya başlamıştır. Amacı, onu tekrar eski haline döndürmeyi başarmaktır. Böylece çete lideri Joe'dan intikamlarını alabileceklerdir.



Süper Polis 6 - Police Story - 2013 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşlek caddelerden birinde bulunan büyük bir barda gece yarısı tüm müşteriler esir alınır ve aralarında ise polis memuru Zhonh Wen ile kızı da oradadır. Yanlarında yeni tanıştıkları bir kaç yabancıda bulunmakta ve barın fidyeci sahibinin talebi ise uzun zamandır mahkumiyet altında olan Wu Jiang’ın olay yerine getirilmesidir.