S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

1941 Çılgın Dünya - 1941 - 1979 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Duel, The Sugarland Express, Jaws ve Üçüncü Türden Yakınlaşmalar gibi başarılı filmlerin dahi yönetmeni Steven Spielberg imzalı bu komedi destanı tam anlamıyla olağanüstü. Döneminin inanılmaz efektleriyle süslü, tamamı yıldız oyunculardan oluşan kadrosu ile Los Angeles'da çekimleri yapılan film, Pearl Harbor baskınının ardından yeni bir Japon istilası korkusunun yaşandığı Pandemonium'da geçiyor.



Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor - Loong Boonmee Raleuk Chat - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Boonme Amca, böbrek yetmezliğinden ölmek üzeredir, taşradaki evine çekilmiş, son günlerini sevdikleri ve akrabalarıyla geçirmektedir. Bir akşam, yemek sofrasında, rahmetli karısıyla oğlunu görür. Boonme, ölmüş yakınlarıyla sohbetleri sayesinde öbür dünya hakkındaki sorularına yanıt bulabilecek midir? "Büyüyle örülmüş bir şaheser" sözleriyle övülen "Amcam Önceki Hayatlarını Hatırlıyor", metafizik konuların yanı sıra ilkel inançlara ve yeniden doğuşa göndermeler yapsa da aslında şefkat hakkında. Altın Palmiye'yi kazanan bu ilk Tayland filmi, jüri başkanı Tim Burton'a göre "güzel, tuhaf bir rüya" gibi.



Ananı Da - And Your Mother Too - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Julio ve Tenoch, hayali bir kumsala doğru bir yolculuk planlar ve kendilerinden yaşça büyük olan Luisa ile birlikte süpriz bir yolculuğa başlarlar. İki arkadaşında Lucia'ya aşık olması yol boyunca aralarındaki arkadaşlık ilişkilerininde iç yüzünü ortaya çıkaracaktır.



Doğudan Gelen Adam - Man Of The East - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joe, babasının son arzusunu yerine getirmek, gerçek bir adam olabilmek için Vahşi Batı’ya gönderilir. Genç adam şiiri sevdiği için küçümsenir. Herkesin ilgisi üzerine çevrilmiştir.



Otomatik Portakal - A Clockwork Orange - 1971 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Geleceğin Britanyasında, ilaç bağımlısı bir çete her gece şiddet gösterilerinde bulunmaktadır. Adam dövüp, hırsızlık yapıp insanlara tecavüz etmektedir. Bir gece çetenin başı Alex diğerleri tarafından polise ihbar edilir. Hapse giren Alex'in cezasını hafifletmesi için önünde bir seçenek vardır: Bir deneye tabi tutulmak. Sonrasında Alex'in hayatı tümüyle değişecektir.



Yüzde 99 Ölüm - 99 And 44-100% Dead - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Frank Kelly, Harry Crown'ı çete savaşlarında yanında ister. Zamanla Kelly'nin düşmanları Crown'un kız arkadaşını kaçırınca savaş çok daha kişisel bir boyut kazanır. Artık bütün amaç Big Eddie'yi yakalamaktır.



Aşk Tuzağı - A Cold Wind In August - 1961 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An older woman seduces an impressionable working-class boy who falls deeply in love with her. Disillusionment sets in when the boy discovers that she is a stripper.

Google Çeviri - Yaşlı bir kadın, ona derinden aşık olan, etkileyici bir işçi sınıfı çocuğunu baştan çıkarır. Hayal kırıklığı, çocuğun bir striptizci olduğunu keşfettiğinde ortaya çıkar.



Ateşten Kalbe Akıldan Dumana - Lock Stock And Two Smoking Barrels - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eddy ve arkadaşları ellerindeki 100.000 paundu değerlendirmek için kumara yatırırlar. Aralarında en kurt oyuncu Eddy olduğu için arkadaşları masaya onu yollarlar. Fakat masada herşey çoktan ayarlanmıştır. Eddy oyunun sonunda Hatchet Harry'e yarım milyon paund borçlanır. Bu borcu bir hafta içerisinde ödemelidir yoksa Hatchet Harry'nin parmaklarını keseceğini biliyordur. Bu uğurda arkadaşlar parayı bulmak için bir dizi komik olaya karışırlar. Hatta bunlardan birinde Eddy'nin babasının antika tüfeği ile soygun yapmaya kalkarlar. Fakat hepsinde başarısızlığa uğrarlar. Fakat ellerindeki antika tüfeğin değerini bilmemektedirler.



Haberciler - The Messengers - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Korkunç olaylar yaşanarak terkedilmiş bir çiftlik evinde yeni misafirler vardır. Eve yeni taşınan mutlu aile, tarlaya gelen kargalardan rahatsız olurlar. Yaşlı komşuları onlara bir korkuluk kullanmalarını tavsiye eder. Korkuluk beklenenden fazlasını verecektir. Ev sahibi sabah kalktığında tüm kargaların ölmüş olduğunu görür. Korkuluk lanetlidir.



Amazon Jack Keçileri Kaçırdı - Jungo Goes Bananas - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

JUNGO dünyanın en nadir görülen ve en sevimli hayvanıdır. Şirin, yumuşak huylu ve şefkatli, ama bir o kadar da ukala, oyuncu ve yaramazdır. Ayrıca meyveye, şekerli yiyeceklere ve maceraya karşı büyük bir açlığı vardır. Ama bu eşsiz orman hayvanı sürekli olarak gözünü para hırsı bürümüş koleksiyoncular tarafından tehdit altındadır. Bu hırslı ve açgözlü hayvan avcıları JUNGO’yu ele geçirip kendi bencil istekleri ve çıkarları için kullanmak istemektedirler.