S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Affedilmeyen - The Unforgiven - 1960 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Zachary ailesi, kızlarından birinin aslında Kızılderili olup evlat edinildiğinin ortaya çıkmasıyla altüst olur.



Cennetin Kapısı - Heaven's Gate - 1980 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şeriflik yapan bir adam göçmen çiftçileri, zengin toprak sahiplerinden korumaya kararlıdır. Bu şerif aynı zamanda sevdiği kadından dolayı kiralık bir katille yüzleşmek zorunda kalır. Bu iki adam arkadaş olurlar ve göçmen çiftçiler ve zenginler arasındaki çekişmede nerede olduklarını sorgulayacaklardır.



Çöl Şeytanı - The Ballad Of Cable Hogue - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cable Hogue (Jason Roberts)'nin hikayesi. İki haydut tarafından çölde soyulan Hogue, günlerce aç susuz çölde ilerler. Tam ümidi kesmişken bir su havzası bulur. Hayatta kalır ve suyun çevresini kapatıp gelen geçenden 10 sent almaya başlar. En yakın kente giderek parası kadar buranın tapusunu alır ve burada bir posta arabaları dinlenme tesisi kurar. Zamanla kendisini soyanları beklemeye başlar.



DC Showcase Jonah Hex - 2010 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kelle avcısı Jonah Hex'in yolu bir geneleve rastlar ve işlenen cinayetlerin bir kadın tarafından işlendiğini keşfeder.



Gümüş Eyerler - Blazing Saddles - 1974 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rock Ridge kasabası gayet sakin bir kasabadır, ta ki tam ortasından demiryolu geçmesi gerekene dek. Bölgedeki toprakların fiyatları birden artacaktır fakat kasaba halkının zaten kendilerine ait toprakları vardır. Onları yerlerinden nasıl çıkarırsınız? Elinizdeki en korkunç, en kötü, en rezil çeteyi üstlerine salarak ve en fazla 24 saat dayanabileceğini düşündüğünüz bir şerifi görevlendirerek.



Jonah Hex - 2010 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Usta bir silahşör ve ödül avcısı olan Jonah Hex’in sır dolu geçmişi onu takip etmektedir. Amerikan ordusunda görev yaparken acımasız Tumbull tarafından yaralanan ve sevdiklerini kaybeden Jonah, şiddet dolu geçmişi nedeniyle artık bir efsaneye dönüşmüştür. Jonah’ın insani olarak kurduğu tek bağ, güzel Lilah iledir. Jonah, hiç ummadığı bir anda ordudan gelen bir teklifle intikamını alma şansını yakalar. Düzen bozucu Quentin Turnbull’u yakaladığı takdirde, Jonah Hex’in işlediği suçlar da affedilecektir. Bu sırada Turnbull, kendisine bir ordu kurmaktadır.



Kovboy - Cowboy - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Kovboyların yaşamından bir kesit ekrana geliyor. Bir otel, kovboy olma hayali içinde olan bir kişi, zengin sığır tüccarı, otel kâtibi ve güzel bir kadın.



Kovboy - Cowboy - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kovboyların yaşamından bir kesit ekrana geliyor. Bir otel, kovboy olma hayali içinde olan bir kişi, zengin sığır tüccarı, otel kâtibi ve güzel bir kadın.



Artan Etki - Ripple Effect - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İş ve evlilik hayatındaki tersliklerden bir türlü kurtulamayan moda tasarımcısının tüm bunların kökenine ulaşmak için çıktığı ruhsal yolculuk.



Krallık - The Kingdom - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

“The Kingdom”da 12 Mayıs 2003 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da meydana gelen eşzamanlı bombalama olaylarını izleyen günlerde yaşananlar anlatılır.

Riyad’daki terörist saldırının çok sayıda masum Amerikalı sivilin hayatına mal olmasının ardından harekete geçen FBI yetkilileri, bu saldırının sorumlularını ele geçirmek ve rakip istihbarat ajanlarıyla mücadele edebilmek için bu ülkeye özel bir ajan ekibi gönderme kararı alırlar. Seçkin ajanlar grubunu yönetmekle görevli olan Özel Ajan Ronald Fluery (Jamie Foxx) hayatının en zor göreviyle karşı karşıyadır. Yanına en güvendiği üç ajan Janet Mayes (Jennifer Garner), Adam Leavitt (Jason Bateman) ve Grant Sykes’i de (Chris Cooper) alan Ronald Fluery, bir haftaya kalmadan terörist hücresinin içine sızarak onu çökerteceğinden emindir.

Ancak Suudi Arabistan’a varınca kendilerini çok farklı bir kültür, olağanüstü hava sıcaklığı ve politikanın kirli labirentlerinde tuzağa düşmüş bulurlar. Muhbirlerinin ve müttefiklerinin verdiği bilgilerin güvenilirliğini de artık sorgulamaya başlamışlardır. Yerel yöneticilerin destek olmaktan çok köstek olduğu bir ortamda Fluery’nin beklediği yardım sempatik kişilikli bir Suudi polis yüzbaşısından gelir. Doğru iz üzerinde ilerlemeye başlayan FBI ajanları artık düşman kuvvetlerini çökertecek darbeyi indirmek üzeredir.