S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Savaş Melekleri - Nam Angels - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lt. Vance Calhoun takes on a dangerous rescue mission of American P.O.W.s in the treacherous Darloc Valley in Vietnam. His only chance to escape is with the help of five young, fearless soldiers on motorcycles.

Google Çeviri - Vance Calhoun, Vietnam'daki hain Darloc Vadisi'nde Amerikan POW'larının tehlikeli bir kurtarma görevini üstleniyor. Kaçmak için tek şansı, motosikletlerdeki beş genç, korkusuz askerin yardımıyla.



Karabasan - The Entity - 1982 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Carla Moran görünmeyen bir varlık tarafından önce dövülüp, sonra tecavüz edilmiş bir şekilde bir gece uyanır. Arkadaşları ve ailesi önce onun aklını yitirdiğini düşünür, ama daha sonra ona parapsikoloji yöntemiyle yardım etmek isterler. Bir müddet sonra araştırmacılar, kötü bir ruhsal gücün ona musallat olduğunu anlayacaklardır. Şimdi tek yapmak istedikleri şey, bu görünmeyen iblisi nasıl durduracaklarıdır. Filmin gerçek bir olaydan esinlendiği rivayet edilmektedir.



Kanlı Pazar - Savage Weekend - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Several couples head upstate to the country to watch a boat being built. Unfortunately they are stalked by a murderer behind a ghoulish mask.

Google Çeviri - Birkaç çift, bir teknenin inşa edilmesini izlemek için ülkeye doğru yola çıkar. Maalesef onlar korkunç bir maskenin arkasındaki katil tarafından takip ediliyorlar.



Darbe - The Stick - 1988 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güney Afrika'daki apartheid döneminde, ırkçı beyaz askerlerden oluşan bir birime genç bir naif asker atanır. Bir cadı doktorunun liderliğindeki uzaktaki bir köyü yok ettikten sonra, öldürdüklerinin ruhları onları hedef alır.



Acemi Kovboylar - The Castaway Cowboy - 1974 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İstem dışı bir diyara sürüklenen yalnız bir kovboyun bir şekilde buralara baglanıp kalmasını konu edinen güzel ötesi bir film...



Hazreti Süleyman'ın Hazineleri - King Solomon's Mines - 1950 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Elizabeth’in kocası 1900'lerin başından bu yana kayıptır. Avcı ve yol gösterici olan Allan Quatermain efsanevi elmas madenleri için arama yaptığı sırada, Elizabeth ve Elizabeth’in erkek kardeşiyle karşılaşır. İşte tüm hikaye buradan sonra başlar. Genç Elizabeth ve Elizabeth’in erkek kardeşine kaybolan kaşifi bulmak için yardımcı olacaktır. Keşfedilmemiş Afrika topraklarını keşfetmeye başlarlar. Afrika’da vahşi hayvanlar ve yamyamlarla mücadele ederken Elizabeth ve maceraperest Allan birbirlerine aşık olurlar ve muhteşem bir aşk öyküsü başlar.



Karanlığın Gölgesinde - Shades Of Darkness - 2000 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shades of Darkness is the story of a young woman named Bridget Avers, Anne C. Trebilcock, who returns to her home town of Autumn Hills to discover a threatening Entity, John Maczko attempting to wipe out the entire population. Aware that she has a tie to the town through a past life, Bridget begins to put together the pieces of a much larger puzzle revealing a horrific course through history that only she has the knowledge to stop. As Bridget confronts the Entity, its massing strength threatens to overtake her and infect the townspeople with its hateful plague. Her two worlds collide blurring the lines between the past and present. She soon realizes that the powerful force the Entity embodies will destroy her and the people of Autumn Hills if she cannot stop it's destructive reign.

Google Çeviri - Karanlığın Tonları, tehditkar bir Varlığı keşfetmek için evindeki Autumn Hills kasabasına geri dönen Bridget Avers, Anne C. Trebilcock adındaki genç bir kadının hikayesidir, John Maczko tüm nüfusu yok etmeye çalışıyor. Geçmiş yaşamı boyunca şehre bir bağı olduğunu bilen Bridget, tarih boyunca sadece durma bilgisine sahip olduğu korkunç bir seyir ortaya çıkaran daha büyük bir bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye başlar. Bridget'in Varlıkla yüzleşmesiyle birlikte, kitlesel gücü onu ele geçirme tehdidi altında tutuyor ve kasaba halkına nefret dolu veba ile bulaşıyor. İki dünyası geçmiş ile şimdi arasındaki çizgileri bulanıklaştırarak çarpıştı. Yakında, Varlığın içerdiği güçlü gücün, yıkıcı saltanatını durduramazsa, onu ve Autumn Hills halkını yok edeceğini fark eder.



Gemide Terör - Intrepid - Deep Water - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Intrepid adındaki gemi taşıdığı çok önemli yolcular ve onları korumakla görevli askerlerle kendini bekleyen tehlikeden habersiz yola çıkar. Ancak Terörist bir saldırıya uğrayan gemi alabora olur. Geminin kaptanı Hal Josephson ve koruma görevlisi Alan Decker yolcuları su yüzeyine çıkarmaya çalışırlar. Ancak teröristleri, hatta onlardan da tehlikeli köpek balıklarını atlatmak hiç de kolay görünmemektedir.



Karanlığın Kıskacında 1 - Embrace The Darkness - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vampires descend upon Los Angeles in search of victims to join their cult.

Google Çeviri - Vampirler kurbanlarına katılmak için kurbanları aramak için Los Angeles'a iner.



Karanlığın Kıskacında 2 - Embrace The Darkness - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A sultry vampire acts as mentor to a reluctant recruit.

Google Çeviri - Boğucu bir vampir isteksiz bir askere akıl hocası olarak davranır.



Karanlığın Kıskacında 3 - Embrace The Darkness - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jennifer is a young female vampire who is led to believe that Victor; a 200 year old vampire who can make all her desires come true but is it just setting her up for betrayal?

Google Çeviri - Jennifer, Victor’a inanmaya çalışan genç bir dişi vampir; tüm arzularını gerçekleştirebilecek 200 yaşında bir vampir ama ihanete mi hazırlanıyor?



Sevgililer Günü Katliamı - My Bloody Valentine - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On yıl önce yaşanan bir trajedi Harmony (Uyum) kasabasını sonsuza dek değiştirmiştir. Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger’ın tünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine neden olmuştur. Bunun tam bir yıl sonrasında, Sevgililer Günü’nde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür. Tom Hanniger, on yıl sonra, Sevgililer Günü’nde kasabaya döndüğünde sebep olduğu ölümler hâlâ yakasını bırakmamıştır. Geçmişiyle barışmaya çalışan adam, eski kız arkadaşı Sarah için bitmemiş duygularıyla da boğuşmaktadır. Oysa Sarah Tom’un en iyi arkadaşı olan şerif Axel’la evlenmiştir. Ama bu gece, yıllar süren huzurdan sonra, Harmony’nin karanlık geçmişinden bir şey geri döner. Başında madenci kaskı, elinde kazma olan, durdurulamaz bir katil etrafta kol gezmektedir. Katilin ayak sesleri yaklaştıkça, Tom, Sarah ve Axel dehşetle fark ederler ki katil onları öldürmeye gelen Harry Warden olabilir.



Dişi Bond - Stacey - 1973 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The sleazy and dangerous adventures of a gorgeous female private detective.

Google Çeviri - Muhteşem bir kadın özel dedektifin buğulu ve tehlikeli maceraları.



Banliyö 13 - Banlieue 13 Ultimatum - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pierre Morel'in yönettiği Luc Besson'un senaryo yazarlarından biri olduğu, 2010'da Fransa'da geçen bir aksiyon. Film, giriş ve çıkışları polis tarafından denetlenen ancak içeride bağımsız çetelerden oluşan bir bölge olan Banlieue 13'te büyümüş Leito ile yasaların herkese karşı eşit uygulanmasından yana olan Damien'ın yollarının kesişmesi sonucu bölgedeki en büyük çete lideri Taha'ya karşı giriştikleri mücadeleyi konu alıyor.



Banliyö 13 - Banlieue 13 Ultimatum - 2009 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Pierre Morel'in yönettiği Luc Besson'un senaryo yazarlarından biri olduğu, 2010'da Fransa'da geçen bir aksiyon. Film, giriş ve çıkışları polis tarafından denetlenen ancak içeride bağımsız çetelerden oluşan bir bölge olan Banlieue 13'te büyümüş Leito ile yasaların herkese karşı eşit uygulanmasından yana olan Damien'ın yollarının kesişmesi sonucu bölgedeki en büyük çete lideri Taha'ya karşı giriştikleri mücadeleyi konu alıyor.