S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kral Ralph - King Ralph - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İngiltere’de Kraliyet Ailesi suikaste uğrar ve taht boşalır. Hemen sonra Kraliyet Ailesi'nden birinin Amerika’ya gittiği orada öldüğü ama onun bir oğlu olduğu hatırlanır ve komedi başlar.



New York Zamanı - New York Minute - 2004 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jane ve Roxy Ryan, 17 yaşında ikiz kızkardeşlerdir. Jane’in amacı yurtdışında iyi bir eğitim alabilmektir. Roxy ise tam bir müzik tutkunudur. 2 Kardeş birlikte New York’a giderler. Ancak işleri yolunda gitmez ve başları derde girer. Kardeşler, önemli bir bilgisayar çipini yutan senatörün köpeğini kaçırmaktan dolayı suçlanırlar ve Jane yakalanır. Sonunda 2 kardeş New York’taki hedeflerine ulaşabilmek için güç birliği yapar.



Swann'ın Aşkı - Un Amour De Swann - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erkekleri para ve mevki için kullanan Odette ağına Swann’ı da düşürür. Bu çekici kadına saplantıyla bağlanan Swann, aşk sandığı duygunun gerçekte şehvet olduğunu fark ettiğinde çok geçtir. Odette’in geçmişi yüzünden sosyal statüsünü ve dostlarını yitirme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Önemli bir karar vermesi gerekecektir.



Yabancı - Alien From L.A - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A nerdy teen-age girl goes looking for her missing archaeologist father, and stumbles into a strange subterranean civilization.

Google Çeviri - Bir inek genç yaştaki kız kayıp arkeolog babasını aramaya gider ve garip bir yeraltı medeniyetine rastlar.



Harika Çocuk - The Earthling - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Patrick Foley has been on the move all his life. Tired of drifting, he wants to spend his last days in an isolated Australian valley where he grew up. On his difficult journey he meets Shawn, a little desperate city-boy whose parents were killed in an accident in this remote inhospitable territory. Being unable to accompany the boy back to the civilized world he reluctantly takes him with him on his trip to that valley and teaches him in a rugged way how to survive

Google Çeviri - Patrick Foley hayatı boyunca hareket halindeydi. Sürüklenmekten bıkmış, son günlerini yetiştiği izole bir Avustralya vadisinde geçirmek istiyor. Zorlu yolculuğunda Shawn'la tanışır, bu çaresiz şehirli çocuğu anne ve babası uzaktaki bu zorlu bölgede bir kazada öldürüldü. Çocuğu uygar dünyaya geri eşlik edemeyen O, bu vadiye yaptığı yolculuk sırasında kendisini götürür ve onu hayatta kalmanın nasıl zorlu bir şekilde öğretir.