S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Hedefteki Ajan - The Next Man - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Suudi Arabistan devlet bakanı Khalil Abdul-Muhsen (connery), 1973 Opec krizi ve sonrasındaki petrol ambargosu döneminde İsrail'i tanımak ve bu ülkeyi Opec'e üye yapmak fikrini savunmaya başlayınca, bir anda radikal islamcı grupların ve cihatçı terör örgütlerinin hedefi haline gelir. Ayrıca seksi aktrist Cornelia Sharpe'ın canlandırdığı Nicole Scott karakteri de, Abdul-Muhsen'i çevrelemek için gönderilmiş bir ajandır ve ona zarar vermek amacındadır. 



Hayaletler Gemisi - Ghost Voyage - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir grup yabancı, uyandıklarında kendilerini terk edilmiş bir kargo gemisinde bulurlar. Buraya nasıl geldikleri ya da getirildikleri konusunda en ufak fikirleri yoktur. Kısa süre sonra ise geminin acımasız ruhlar tarafından ele geçirilmiş olduğunu ve her birinin buraya farklı bir amaç için getirildiğini anlarlar. Bu gemide kurallar vardır ve bu kurallara uymayanlar bir bir ölecektir.



Herşey Parayla Güzel - All About The Benjamins - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Miami’de, hiç de az sayılmayacak miktarda para bulan Bucum Jackson, bu paraları ortağı Reggie Wright ile paylaşmaya pek niyetli değildir. Bucum ve ortağının durumlarından şüphelenen yerel polis onların peşine düşer. Paraları eyalet dışına çıkarmaya uğraşan ikili, talihsizlik sonucu içinde elmas hırsızlarının bulunduğu bir araçla yolculuk yapmaya başlarlar. Bundan sonrası komik ve bir o kadar da sürükleyici olaylarla doludur.



Kızıl Gezegen - Red Planet - 2000 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mars'ta hayat var mı? İnsanoğlunun teleskopunu gökyüzüne çevirdiğinden bu yana en sık sorulan sorulardan biri budur herhalde. Yıl 2050 ve dünya ekolojik bir kıyametin eşiğinde. Ay'a çıkan ve gözünü Mars'a diken Amerikalılar 'Red Planet'ta gezegeni yaşanacak bir yer haline getirmeye çalışıyorlar. Yeni bir yaşam alanı için Mars'ta bir kolonileştirme operasyonu başlatılmış. Ama işler ters gidince uzmanlardan oluşan bir ekibi derhal olay mahalline yani Mars'a yolluyorlar.