S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ashanti - 1979 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dr. Anansa Linderby, Afrika'da doktorluk yaparken bir köle tüccarı tarafından kaçırılır. O andan itibaren, kocası durumu düzeltmek ve kötü adamları cezalandırmak için her şeyi yapmak ister ancak bu öyle kolay bir iş olmayacaktır.



Bana Söz Ver - Promise Me This - Zavet - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tsane, büyükbabası ve inekleri Cvetka’yla uzaklarda bir köydeki tepede yaşar. Onlardan başka köyün tek sakini, komşuları Bossa’dır. Bir gün büyükbabası Tsane’ye ölmek üzere olduğunu söyler ve genç delikanlıdan ona bir söz vermesini ister. Üç tepe aşıp en yakın kasabaya gidecek ve inekleri Cvetka’yı satacaktır. Eline geçen parayla önce bir ikona, ardından gerçekten çok arzuladığı bir şey satın alacak, son olarak da kendine bir eş bulup onu eve getirecektir. Tsane kasabaya varınca verdiği sözün ilk iki kısmını kolayca yerine getirir. Ama uygun bir kız bulup büyükbabası ölmeden nasıl eve yetişecektir? İşte tam o sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna’yla yolları kesişir.



Geri Dönüş - The Ride Back - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kimi başarısız eylemleri nedeniyle adı kötüye çıkan Şerif Chris Hamish (William Conrad), azılı bir cinayet hükümlüsünü yargılanması için Meksika’dan ABD’ye naklederek kendini temize çıkarmaya çalışır.



Hondo Ve Apaçiler - Hondo And The Apaches - 1967 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two episodes from the TV series "Hondo" edited together and released as a feature.

Google Çeviri - TV dizisi "Hondo" dan iki bölüm birlikte düzenlendi ve bir özellik olarak yayınlandı.



Son Kanunsuz - The Last Outlaw - 1994 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Graff (Mickey Rourke) eski askerlerden oluşan 7 kanunsuzun lideridir. Çok kıvrak bir zekaya sahiptir ve çok zekice soygunlar düzenlemektedir. Birgün yakayi ele verirler ve amansiz bir takip başlar. Graff kurtulmak için adamlarını bile gözden çıkarmaya hazırdır.