S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Öğleden Üçe Kadar - From Noon Till Three - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir grup banka soyguncusu, içi para yüklü olduğuna inandıkları kasabanın bankasını soymaya karar verir ve yola çıkarlar. İçlerinden Graham Dorsey'in (C.Bronson) atının sakatlanması sonucu yol üstündeki bir çiftlik evinde kalması ve soygundan dönen arkadaşlarını beklemesi gerekir. Ancak arkadaşları soygunu yüzlerine gözlerine bulaştırıp yakalanınca ve Dorsey ile çiftlik sahibi kadın arasında beklenmedik gelişmeler yaşanınca işler iyice karışır.



Maverick - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nehirde bir teknede yapılacak olan poker turnuvasına katılacak olan Maverick (Mel Gibson), yarışmaya katılmak için gerekli olan parayı tamamlamaya çalışırken usta hırsız Anabel (Jodie Foster) tarafından soyulur. Ancak Anabel bu sefer sert kayaya çarpmıştır. Çünkü Maverick Anabel'in peşini bırakmaz. Karşılıklı atışmalar ve ortak bir amaç için çalışmaları bilinçsiz olarak Anabel ve Bret Maverick'i yakınlaştırır.



Kahraman Süvariler - The Horse Soldiers - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Western sinemasına pek çok başyapıt kazandıran John Ford'un imzasını taşıyan kusursuz bir serüven... Bir demiryolu yapım merkezini patlatarak lojistik desteği kesmekle görevli süvari alayının serüveni... Hikayeye güneyli bir dilberin de dâhil olmasıyla, subaylar arasında sorunlar baş göstermeye başlar.



Cordoba'nın Topları - Cannon For Cordoba - 1970 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1912 Yıllarında Meksikalı'ların Amerikalı'lara karşı giriştikleri savaşın, gerilimli, hareketli ve tansiyonu yüksek hikayesi anlatılmaktadır.



Büyük Kapışma - The Big Gundown - La Resa Dei Conti - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü bir silahşör olan Gorbett (Lee Van Cleef) kanun kaçaklarını yakalayıp kanun adamı rolünü üstlenmekten ün yapmış olup, eyalet sınırları içersinde oldukça bilinmektedir. Siyasette yeni adımlar düşünürken Gorbett, 12 yaşındaki bir kızın tecavüz ve ölüm haberini öğrenince şüpeli olan "Bıçak" lakaplı bir Meksikalı'nın peşine düşer.