S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cehennem Yolu - Roadgames - 1981 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Avustralya'lı bir kamyon şöförü Pat Quid, bir kamyon dolu donmuş domuzu Perth'e götürmektedir. İki buçuk günlük yol boyunca yaşayacaği olaylar ise hic ummadığı kadar hareketli ve gerilimli olacaktır. Genc kızları kaçıran ve tecavüz eden, sonrasında ise parçalara ayırıp gömen sapık bir katil çevreye dehşet saçmaktadır. Pat kamyonuna aldığı genç bir kızla katilin peşine düşer.



Piyanisti Vurun - Tirez Sur Le Pianiste - Shoot The Piano Player - 1960 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Charlie, barlarda piyano çalarak hayatını kazanmaya çalışan bir piyanisttir. En büyük sorunlarından biri mafyayla başı derde giren kardeşi Chico'dur. Kardeşini bu belalı adamlardan kurtarmak için ona yardım eden Charlie, bu sefer de kendisini büyük bir belaya bulaştırır. Kardeşine yardım etmesinden dolayı, bu sefer de mafyanın kendi peşine düşmesi ile sıkı bir mücadelenin içine girer. Bu mücadelede ona en çok desek veren de piyano çaldığı barda çalışan Lena'dır. Lena'nın Charlie'ye duyduğu büyük aşk, tüm tehlikelerine rağmen sevdiği adamın yanında olmasını sağlar. İkilinin gittikçe artan yakınlaşması ile Charlie'nin geçmişi hakkındaki bazı gerçekler de ortaya çıkacaktır. Charlie, acaba gerçekten Charlie değil midir? 



Danton - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1789 Yılında gerçekleşen devrim tüm Fransa'yı kana bular. Devrimin Paris'teki önderleri arasında Danton ve Robespierre de vardır. Bu iki dost, temellerini attıkları cumhuriyetin üzerinden dört yıl geçmeden birbirlerine düşman olur ve sonunda Danton gönüllü bir sürgüne çıkar. Ancak çevresindeki herkesi rejim düşmanı olarak gören ve vatana ihanetten giyotine gönderen Robespierre'in aşırı sert politikalarına daha fazla dayanamaz. Ölümü göze alarak Paris’e döner ve Terör Dönemi denen çılgınlığa son vermeyi dener.



The Donor - 1995 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A man on a mountain vacation with two friends goes home with a woman he's never met. He wakes up to find that one of his kidneys has been surgically removed. He spends the rest of the film trying to find out who did it.

Google Çeviri - Bir dağ tatilinde iki arkadaşı olan bir adam, hiç tanışmadığı bir kadınla eve gider. Böbreklerinden birinin cerrahi olarak çıkarıldığını bulmak için uyanır. Filmin geri kalanını kimin yaptığını bulmaya harcıyor.



14 Kılıç - 14 Blades - 2010 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ming Hanedanı'nın ilk zamanlarında imparator, gücünü pekiştirmek ve soyunu sürdürmek için bir güvenlik sistemi oluşturur. Bu sistemde öksüz çocuklar katı bir disiplinle yetiştirilmektedir. Bu savaşçıların en iyisi olan Qinglong'a, harem ağası Jia tarafından gizli bir görev verilir. Jia'nın gizli planlarından habersiz olan Qinglong, kısa sürede büyük bir komplonun ortasına düştüğünü fark eder ve adını temize çıkarmak için büyük bir savaşa girişir.