S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Soğuk Büfe - Buffet Froid - 1979 - WEBRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alphonse Tram işsiz, şüpheci, duyarlı bir adamdır. Kafasına cinayet ve ölümü takmıştır, polisler üzerine kâbuslar görür. Hiç arkadaşı yoktur. Bir gece metroda bir muhasebeciyle dost olmaya çalışır, beceremez. Daha sonra kendini, muhasebecinin karnına saplanmış olan bıçağına bakarken bulur. Bıçağın oraya nasıl olup da girdiğini bir türlü hatırlayamaz. Alphonse muhasebeciyi öldürüp öldürmediğini merak eder. Derken karısı kaybolur. Alphonse da çok geçmeden, onun karısını öldürdüğü için yoktan var olup özür dilemeye gelen tatlı bir psikopata dost elini uzatır.



Son Vuruş - The Last Chase - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

It is the future. Evil fascists have forced everyone to recycle and drive electric cars, and have oppressed all those poor people who want to drive Ferraris and smoke cigarettes. Hero Franklyn Hart (Lee Majors), an ex-racing car driver, decides to make a statement by pulling out his old race car and driving cross-country at one hundred fifty miles (two hundred forty-one kilometers) per hour (he siphons gas from old gas station pumps). Taking along a young computer hacker, he drives for the Holy Land, the Free State of California. Of course, the powers that be try to eliminate him by hiring Captain J.G. Williams (Burgess Meredith) to shoot him down with a fighter jet, which, too, are virtually extinct.

Google Çeviri - Gelecek bu. Kötü faşistler herkesi elektrikli arabaları geri dönüştürmeye ve sürmeye zorladı ve Ferraris ve sigara içmek isteyen tüm zavallılara baskı yaptılar. Eski bir yarış arabası sürücüsü Hero Franklyn Hart (Lee Majors), eski yarış arabasını çıkarıp krosunu saatte yüz elli mil (iki yüz kırk bir kilometre) sürerek bir açıklama yapmaya karar veriyor (sifonlar eski benzin istasyonu pompalarından gelen gaz). Genç bir bilgisayar korsanı ile birlikte, Kaliforniya'nın Özgür Devleti olan Kutsal Topraklar'a gider. Tabii ki, kaptan JG Williams'ı (Burgess Meredith) onu neredeyse yok olan bir savaş uçağıyla vurması için onu ortadan kaldırmaya çalışan güçler.



Savaş Canavarı - The Beast Of War - 1988 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rus askerlerinden ayrılarak kendilerini ıssız  bir bölgede bulan tankçılar, Afganlı devrimciler tarafından  takip edilir. Bu takip sırasında genç askerlerden biri  savaşın anlamsızlığını sorgulamaya başlar. Filmde  Arap-İsrail Savaşı'nda  İsrail'in Mısır ve Suriye ordularından ele geçirdiği ve revize ettiği iki adet Sovvet t-55 tankı kullanılmıştır.