S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Adalar Hakimi - The Hawaiians - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The intertwined lives of two kindred souls with ambition begins when Captain Whip Hoxworth discovers that Nyuk Tsin has been smuggled aboard as part of cargo on The Carthaginian, which he captains, a cargo supposed to consist of only male Chinese workers bound for Hawaii. Nyuk Tsin was kidnapped from her Haaka village to be sold to a Honolulu brothel. She is spared when Mun Ki claims she is his wife, and Hoxworth goes along with his wife's suggestion that they can work in the Hoxworth household as domestic servants. Nyuk Tsin becomes known to all as Wu Chow's Auntie (Aunt of Five Continents) when her five sons are named after continents (with Mun Ki's wife in China regarded as their official mother). Whip founds an empire in pineapples, using Japanese laborers, after smuggling his first seed crop from French Guiana as Wu Chow's Auntie grows a family business in Honolulu around her sons.

Google Çeviri - İki kibar ruhun hırslı iç içe yaşamları, Kaptan Whip Hoxworth'un Nyuk Tsin'in, yalnızca Hawaii için bağlı olan Çinli erkek işçilerden oluşan bir kargo olan kaptan Kartaca'daki yükün bir parçası olarak kaçakçılığını bulduğunu keşfetmesiyle başlar. Nyuk Tsin, bir Honolulu genelevine satılmak üzere Haaka köyünden kaçırıldı. Mun Ki, karısı olduğunu iddia ettiğinde sakat kaldı ve Hoxworth, karısının Hoxworth hanesinde ev görevlisi olarak çalışabilecekleri önerisiyle birlikte gider. Nyuk Tsin, beş oğlu kıtalardan sonra (Mun Ki'nin resmi annesi olarak kabul edilirken Çin'in karısı ile) seçildiği zaman, Wu Chow'un Teyze (Beş Kıtaların Teyze'si) olarak bilinir. Kırbaç, ilk tohum mahsulünü Fransız Guyanası'ndan Wu Chow olarak kaçırdıktan sonra, Japon işçi kullanan ananasta bir imparatorluk kurdu.



Agatha Christie's Marple Murder Is Easy - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A village is plagued by a spate of seemingly accidental deaths, but Miss Marple is convinced a more sinister hand is involved when a villager on her way to Scotland Yard is conveniently dispatched.

Google Çeviri - Bir köy görünüşte tesadüfi ölümlerin bir mahkumiyetine maruz kalır, ancak Bayan Marple, Scotland Yard'a giderken bir köylü uygun bir şekilde gönderildiğinde daha kötü bir elin bulunduğuna ikna olur.



Bozkır Ateşi - Prairie Fever - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Drunken ex-sheriff Preston Biggs gets a ticket out of the jail-house and a fistful of cash to escort three half-crazed rejected mail-order brides to the nearest train back east. Along the way he teams up with a spunky, crooked lady gambler who wants to go straight and is running from her villainous husband Lance Henrickson.

Google Çeviri - Sarhoş eski şerif Preston Biggs hapishaneden bir bilet alır ve üç yarı çürütülmüş reddedilen posta siparişi geleneğini doğuya en yakın trene kadar eşlik etmek için bir avuç dolusu para tutar. Yol boyunca düz gitmek isteyen ve kötü niyetli kocası Lance Henrickson'dan kaçan, eğri, çarpık bir bayan kumarbaz ile bir araya geldi.



Brooklyn'de Aşk - West Of Brooklyn - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sokaklarda büyümüş, şiire gizli bir tutkusu olan İtalyan asıllı Amerikalı bir genç, tanıştığı zengin bir bayan sayesinde kendisine kalacak bir ev bulmak için kendinde gerekli cesareti bulur.



Bugsy Malone - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bugsy Malone, New York’a hükmetmeye kararlı çok genç bir gangsterdir. Fakat normal mafya yöntemleri olan yumruk ve kurşun yerine Bugsy’nin kendi çocukça metodları vardır. Rakiplerine şekerleme atmak gibi. Bir gün rakip çetenin makineli tüfek hızında şekerleme atabilen bir silah geliştirdiğini öğrenen Bugsy, karşılık olarak yüksek teknolojili bir tart fırlatıcı yaratır. Alan Parker’ın ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan film, klasik gangster filmlerinin klişelerini, bir çocuğun gözünden ve çocukça alaylarla işliyor. Filmde Scott Baio’ya Jodie Foster eşlik ediyor.






Dışarıdaki Tehlike - A Mother's Justice - 1991 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young girl named Debbie is attacked by a bus stop one evening as she waits for a bus by a man blindfolds her and rapes her. Her mother, Lila, is consumed with guilt and determination to catch the rapist, to when it is discovered he may well be the attacker of over sixty women in the same place. Convinced the police aren't doing anything to catch him, Lila sets herself up as a decoy in the place where he usually strikes.

Google Çeviri - Debbie adında bir genç kız, bir adam tarafından otobüs beklerken bir akşam bir otobüs durağı tarafından saldırıya uğrar ve bir adam tarafından gözü kapalı kalır ve ona tecavüz eder. Annesi Lila, tecavüzcüyü yakalamak için suçluluk ve kararlılıkla tüketilir, keşfedildiği zaman aynı yerde altmışın üzerinde kadının saldırganı olabileceği ortaya çıkar. Polisin onu yakalamak için hiçbir şey yapmadığına ikna olan Lila, genellikle grev yaptığı yerde kendini tuzak kurar.



Doğruluk Tepesi - Gospel Hill - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gospel Hill, geçmişin insanların peşini bırakmadığı bir güney kasabasıdır. Kasabanın eski şerifi geçmişte işlediği günahlarla hesaplaşmaktadır. Eski bir memur, otuz yıl önce şehit düşen kardeşinin ölümünü hala kabullenememiştir. Kasabaya yeni açılan bir şirket, otuz yıl önceki dargınlıkları ve hesaplaşmaları tekrar su yüzüne çıkaracaktır.



Gümüş Şehir - Silver City - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dickie Pilager konuşma özürlü, ancak özgüveni tam bir politikacıdır. Seçimlerde Colarado senatörlüğüne adaylığını koyar. Babası ünlü bir politikacı olduğundan olsa gerek, o da politikacı olmak için biçilmiş kaftandır. Donanımsız olması bile önünde bir engel teşkil etmemektedir. Bir gün çevreciliğinden dem vurmak için bir reklam kampanyası başlatır. Lakin, video çekilirken oltasına takılan bir ceset tüm seçim kampanyalarını alt-üst edecektir. Olayı araştırmak üzere bir dedektif tutulur ve politik bir yarış başlar.



Kanlı Geçit - Blood Alley - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çin'de komünistler tarafından cezaevine atılan Kaptan Wilder, tanımadığı insanlar tarafından hücresinden kaçırılır. Küçük bir kasabaya getirilen Wilder, kasabanın ileri gelenleri tarafından karşılanır. Kasabalılar Kızıl Çin'den kaçıp Hong Kog'a gitmeye karar vermişlerdir. Bunun için tecrübeli bir kaptan olan Wilder'den yardım isterler.



Seksi Popstar - Sexina Popstar P.I - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sexina, müzik listelerinde ve televizyon programlarında boy gösteren bir yıldızdır. Bu yeteneğinin yanı sıra kendisini yolsuzluğa karşı savaşa adamış bir kahramandır. Bu savaşta yaşadığı maceraları keyifle izleyeceksiniz.