S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yaşam Pazarlığı - Captive Rage - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

General Belmondo (Oliver Reed) oğlu Claude Belmondo!nun Amerikan cezaevinde olması sebebiyle onu kurtarmak amacı ile Amerikan vatandaşı genç bayanlardan oluşan bir gurubu kaçırarak kendi kampında toplar onları zor günler beklemektedir ve bu bayanlara karşılık Amerikan hükümeti ile pazarlık durumuna geçilir.



Mısır Prensi - The Prince Of Egypt - 1998 - WEBRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Tüm zamanların en beğenilen animasyonlarından biri olan Mısır Prensi, bu unutulmaz tarihi hikayeyi canlandırmadaki başarısıyla sinemanın kilometre taşlarından biri oldu. Hikaye biri asil kandan gelen, diğeri yetim olarak büyüyen ve sırlarla dolu bir geçmişi olan iki erkek kardeşi anlatıyor. Birbirlerinin hep en iyi arkadaşı olan, aynı idealleri paylaşan kardeşlerden biri zamanla dünyanın en güçlü imparatorluklarından birinin başına geçerken diğeri de halkının lideri olur. Son karşılaşmaları hem kendi hayatlarını hem de dünyayı sonsuza dek değiştirecektir.



Düş Kapanı - Dreamcatcher - 2003 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jonesy, Henry, Pete ve Beaver aralarında bir arkadaşlık anlaşması yapmışlardı. Çocukluklarında birlikte yaşadıkları bir olay sonrasında hepsi garip bir güce sahip olmuştu. Şimdiyse tehlikeli bir varlık bu arkadaşlığı ve gücü test ediyordu. İçlerinden bazıları buna dayanamayacaktı, bazılarıysa daha önceden kimsenin karşılaşmadığı bu tehlikeye karşı dünyayı kurtaracaktı.



Unutulmazlar - Unforgettable - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

David Krane (Ray Liotta) cinayet üzerine gazate ve tv de meşhur olmuş ancak suçsuz olup bunu kanıtlayamayan bir doktordur. Bir gün Martha Briggs (Linda Fiorentino) isimli bayan doktorun geliştirdiği ancak henüz sadece hayvanlar üzerinde test ettiği bir ilacın enjekte edildiği kişinin temas ettiği kişilerin hafızasını yaşayan bir duruma sokacağı ilacın bu aşamasında kendisinden gizlice David'in kullanması sonucu David yılardır peşinde olduğu ama bir türlü yakalayamadığı katilinin ipuçlarına ulaşması ile yeterli kalmaz daha pek çok yeni ve inanılmaz şeyler yaşamaya başlar.