S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Herkül ve Şerlok - Hercule And Sherlock - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Piyasaya sahte para süren Marsilya'lı mafya babası Antoine Santoni'nin son zamanlarda işleri pek rast gitmez. Beceriksiz bir vinç operatörü sahte paranın bulunduğu paketi, yanlışlıkla sandıkların altına düşürür. O sırada rıhtımı şans eseri basan polis, sahtekarları, suçlarının ne olduğunu bilmeden yakalar. Antoine uyuşturucu kaçakçılığı ile suçlanır. Antoine'in iki adamı Bruno ve Vincent kaçmayı başarır. Vincent entellektüel ve telaşlı bir kişidir. Bruno ise tam bir aptaldır. Antoine televizyonda Hercule ve Sherlock adlı iki köpeğin sahte para kokusu almak üzere eğitildiğini öğrenir. Bu köpekler onun için son şanstır ve köpekleri bulma görevi iki kafadara verilir. Faklat ikiside köpeklerden iğrenmekte ve korkmaktadır.



Korsanlık Yasası - Act Of Piracy - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ted Andrews persuades his ex-wife Sandy to let their children accompany him on a journey on his multi-million dollar yacht to Australia, where he wants to sell it. However after a few days it turns out that his girlfriend Laura is member of a terroristic organization, who want the boat as an operation base. Only Ted survives their attack and can escape, the children are kept as hostages. Together with his wife, Ted starts an international TV campaign to hunt down the terrorists and free the children.

Google Çeviri - Ted Andrews onların çocukları onu satmak istiyor Avustralya, onun multi-milyon dolarlık yatta bir yolculuğa ona eşlik izin eski eşi Sandy ikna eder. Ancak bir operasyon üssü olarak tekne istiyorum onun kız arkadaşı Laura terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı birkaç gün sonra. Sadece Ted çocuklar rehine olarak tutulmaktadır, onların saldırı hayatta ve kaçabilir. Eşi ile birlikte Ted teröristleri avlamak ve çocukları kurtarmak için uluslararası bir TV kampanyası başlatır.



Kaçışlar - Escapes - 1986 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An anthology of five tales of terror, each originally produced for video. The titles are "Something's Fishy," "Coffee Break," "Who's There," "Jonah's Dream," and "Think Twice."

Google Çeviri - Her biri orijinal olarak video için üretilen beş terör hikayesinin bir antolojisi. Başlıklar "Something's Fishy", "Coffee Break", "Who's There", "Jonah's Dream" ve "Think Twice" dır.



Büyükannenin Evi - Grandmother's House - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Babaları ölünce, Lynn ve onun erkek kardeşi David büyükannelerinin yanına taşınmak zorunda kalırlar. Küçükken annelerinin de ölmüş olduğu onlara söylenmiştir. Bir sabah adamın biri yeni evlerinin yakınında ölü olarak bulunur. "Bu ilk değil" bir arkadaşı, David'e bunu söyler. Kısa bir süre sonra ise daha önce gördüğü rüya gerçek olur. Büyükannesini ve büyükbabasını bodruma ceset taşırlarken görür! Acaba yeni ailesi seri katiller midir?



İz - Scar - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ovid isimli küçük Kolorado kasabasında yaşayan cenaze levazımatçısı Ernie Bishop (Ben Cotton)'ın hikayesi hiçbir zaman hafızalardan silenemeyecektir. Kasaba halkı onaltı sene önce yaşanan vahşet dolu bu efsaneden hiçbir zaman kurtulamayacaktır.

Kasabanın cenaze levazımatçısı Ernie Bishop kaçırdığı gençleri morgun bodrum katında ölülerin muhafaza edildiği çekmecelerde saklayarak, akla hayale gelmeyen işkencelerde bulunur. İşkence ile bu masum gençlerin vücutlarında açtığı yaraları kurbanlarına küçük bir ayna kullanarak gösteren caninin kasaba halkının ruhunda açtığı yaralar ise asla kapanmaz. Bishop'un kurbanlarından biri olan Joan Burrows (Angela Bettis), Bishop'u öldürerek morgtan kaçmayı başarır. Artık O kasabanın kahramanıdır.

Bu yaşananlardan sonra Joan kasabayı ve yaşananları geride bırakarak Denver'a yerleşir ve başarılı bir gayrimenkul danışmanı olarak hayatına devam eder. Onaltı yıl sonra yeğeni Olympia'nın mezuniyeti için (Kirty Bliss) kasabaya geri dönen Joan ile birlikte Bishop efsanesi de tekrar canlanır. Özellikle Olympia'nın arkadaşları teker teker yok olmakta ve cani geride tüyler ürpertici ipuçları bırakmaktadır. Joan önceleri Bishop'un geri döndüğünü düşünerek aklını kaçırma noktasına gelir. Ancak Olympia'da ortadan kaybolunca, Joan tüm bunları geride bırakarak tek başına katilin peşine düşer. Ancak gelişen olaylar, rastlantılar ve ipuçları Joan'u zanlı olarak göstermektedir.



Yolumu Ararken - Driving By Braille - 2011 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young woman relives childhood trauma when she senses her boyfriend is about to propose. Now, they must sort through the fear holding them apart ... before her past destroys their future.

Google Çeviri - Genç bir kadın, erkek arkadaşının önermek üzere olduğunu hissettiğinde çocukluk çağı travmasını yaşar. Şimdi, geçmişlerini geleceklerini yok etmeden önce ... onları ayırma korkusuyla baş etmek zorundalar.