S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yeni Çağ - The New Age - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Episodic movie about a rich yuppie couple who, going broke, can't decide if they want to stay together and openly sleep around and experiment with different lifestyles.

Google Çeviri - Bozuldu, birlikte kalmak ve açık havada uyumak ve farklı yaşam tarzları denemek isteyip istemediklerine karar veremeyen zengin bir yuppie çifti hakkındaki epizodik film.



Sonsuzluk Ve Bir Gün - Eternity And A Day - 1998 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Selanik'te yağmurlu bir gün... Ünlü bir yazar olan Alexander, amansız bir hastalığa yakalanmıştır. Karısından, 30 yıl önceki bir yaz gününü anlatan bir mektup alan Alexander için bütün yaşamını geçirdiği sahil kenarındaki evini terketmenin vakti gelmiştir. Ve sonunda geçmişinin ve şimdiki hayatının karışmış olduğu ilginç bir geziye çıkar. O güzel, mutlu dakikaları tekrar yaşayabilmek için... Belki bir günün içinde belki de bir sonsuzluğun... Bu yolculuğun içinde karşısına çıkan beklenmedik kişiler ise 'bugün'ün getirdiği süprizler olarak hayatının son anlarında yer edecektir.



Şok - Shocker - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jonathan Parker’ın (Peter Berg) hayatında, çok sevdiği kız arkadaşı ve iyi bir oyuncusu olduğu okul futbol takımı dışında başkaca önemli bir referans noktası yoktur ailesi katledilir. Elektrikli sandalyede idam edilen katil, daha da güçlenmiş biçimde geri dönecektir. Çünkü katil, bir takım kara büyü uygulamaları ile TV üzerinden ve hatta elektrik akımı ile istediği yere gidebilmekte ve istediği vücudu ele geçirebilmektedir. Parker, katili gerçek hayata getirmenin ve elektrikle bağlantısını kesmenin onu durdurmanın tek yolu olduğunu fark eder.



Sen Nereden Çıktın - The Hard Way - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nick Lang, üzerine yapıştırılmış 'iyi adam' imajından sıyrılmak isteyen popüler bir film yıldızıdır. Günün birinde adam öldüren bir dedektif rolü oynamak için gerçek dedektiflerle takılmasının doğru olduğuna karar verir ve bir kaç haftayı, New York sokaklarında dedektif olan John Moss'la geçirmek üzere Hollywood'dan ayrılır.



Şehirli Züppeler 1 - City Slickers - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Komedi filmlerinin usta oyuncusu Billy Crystal'ı başrol oynadığı filmde orta yaş bunalımına giren bir grup erkeğin macerası anlatılıyor... Jack Palance'a yardımcı oyuncu dalında Oscar kazandıran film, komedi ve westerni bir araya getiriyor. Orta yaş krizindeki Mitch'e aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşları farklı bir doğum günü sürprizi hazırlarlar. Bu sıra dışı doğum günü hediyesi New Mexico'dan Colorado'ya iki haftalık bir yolculuk? Yolculuklarında tanıştıkları Curly onlara yalnızca nasıl kovboy olacaklarını öğretmez aynı zamanda sıkı bir hayat dersi verir? Dünün iş adamları bugünün kovboylarına dönüşür?



Şehirli Züppeler 2 - City Slickers - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Orta yaş bunalımını atlatmak için vahşi batıyı keşfe çıkan üç şehirli züppenin serüvenleri devam ediyor. Bu kez bir çiftliğe yerleşecekler, orada bir hazine haritası bulup onun peşine düşecekler. Klasik westernlerden yola çıkan, dün ile bugün arasında ilginç karşılaştırmalar yapan, ilgiyle izlenen bir film.



Profesyonel - Survival Quest - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A bunch of city slickers from different backgrounds go into the wild mountains to be one with nature, but basically to have a good time. However, a paramilitary group has chosen the same time to go camping. When one of the soldiers thinks their boss has been killed by one of the city slickers, he coaxes his team into exterminating all of them. They will have to rely on their wits and on each other in order to survive.

Google Çeviri - Farklı kökenden gelen şehir sakinleri bir sürü doğaya sahip olmak için vahşi dağlara gidiyor, fakat temelde iyi vakit geçirmek için. Bununla birlikte, bir paramiliter grup aynı zamanda kampa gitmek için seçti. Askerlerden biri patronlarının şehir sakinlerinden biri tarafından öldürüldüğünü sandığında, ekibini hepsini yok etmeye zorlar. Hayatta kalabilmek için fikirlerine ve birbirlerine güvenmek zorunda kalacaklar.



Onlar - Them - Ils - 2006 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bükreş'te şehir banliyösünde ormanın içerisinde bir ev de yaşayan Lucas ve Clementine, bir gece dışardan duydukları garip sesler üzerine uyanırlar. Kendilerini tamamen dış dünyadan kopmuş ve evlerine hapsolmuş bir vaziyette bulurlar. Evden garip sesler gelmektedir. Ama yapılacak fazla bir şey yoktur çünkü 'onlar' artık evin içerisindedirler.



Öldürülecek Kadın - The Enforcer - 1951 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıllar süren bir kovalacamanın ardından bölge savcısı Martin Ferguson, sonunda Murder, Inc. patronu Albert Mendoza'yı köşeye sıkıştırmayı başarır. Mendoza hapistedir ve aleyhinde tanıklık yapacak olan tek kişi de ölü bulunur. Ferguson, artık savunmasını baştan kurgulamak zorundadır.



Öldürülecek Kadın - The Enforcer - 1951 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıllar süren bir kovalacamanın ardından bölge savcısı Martin Ferguson, sonunda Murder, Inc. patronu Albert Mendoza'yı köşeye sıkıştırmayı başarır. Mendoza hapistedir ve aleyhinde tanıklık yapacak olan tek kişi de ölü bulunur. Ferguson, artık savunmasını baştan kurgulamak zorundadır.



Ninja Ajan - Unmasking The Idol - 1986 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Duncan Jax is facing his most challenging mission ever, to save the world from evil terrorists!

Google Çeviri - Duncan Jax, dünyayı kötü teröristlerden kurtarmak için şimdiye kadarki en zorlu göreviyle karşı karşıya!



Korsanlar - Pirates - 1986 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kurbanlarının ve dostlarının Kızıl Korsan olarak tanıdıkları tahta bacaklı deniz haydudu Thomas Bartholomew Red ve ikinci kaptan, batan gemilerinden sağ çıkarlar ve ölmek üzereyken bir İspanyol kalyonu tarafından kurtarılırlar. Mürettebat tarafından hapse atılırlar. Red, geminin kargosunda paha biçilemeyen bir taç olduğunu öğrenir. Artık tek amacı vardır; o tacı ele geçirmek. Zengin dekorlarıyla dikkat çeken film Kostüm Tasarımı dalında Oscar'a aday olmuştu.



Katil Araba - Christine - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Stephen King romanından uyarlama bir gerilim filmi olan Christine, Arnie karakterinin yolda 1958 model bir Plymouth Fury görüp ona aşık olmasıyla başlar. Araba yüzünden ailesiyle kavga eder ve onu ne yapar eder alır. Kötü durumdaki bu aracı Bill'in garajına götürerek tamir etmeye başlar. Bu sırada okulda bir grup öğrenci tarafından dövülmüştür ve arabayı kendisine satan Rolan Lebay ölmüştür. Garip olayları yavaş yavaş farketmeye başlayan Arnie, arabası ile arasındaki bağı iyiden iyiye hissetmeye başlamıştır.
John Carpenter'ın B-filmlerinden biri olan Christine, başarılı efektleri ve sahne tasarımlarıyla Carpenter hayranları tarafından sevilen bir film olmuştur.



Columbo Cinayetin İki Yüzü - It's All In The Game - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A mother and daughter pair kill their two-timing lover, and the mother tries to seduce Columbo in an effort to divert suspicion.

Google Çeviri - Bir anne ve kız çifti iki zamanlı sevgililerini öldürür ve anne şüphe uyandırmak için Columbo'yu baştan çıkarmaya çalışır.



Asfalt Kovboy - Renegade - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Asfalt Kovboy filmi basit hırsızlıklar yaparak geçimini sağlayan bir kovboyun hayatının bir anda nasıl değiştiğini konu alıyor. Film, dönemin ilk renkli western türünde olup yönetmenliğini Enzo Barboni üstlenmektedir. Terence Hill bu filmde üvey oğlu Ross Hill (1973-1990 trafik kazası) ile beraber oynamıştır.