S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gölgelenen Hayat - Cast A Long Shadow - 1959 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Soyadı olmayan bir genç adam, patronunun ölümüyle birlikte çiftliğin ve sığır sürüsünün sorumluluğunu alır. Kendisini ispatlamak ve çevresine kabul ettirmek için çiftliğin borçlarını sürüyü satarak ödemek zorundadır.



Timberjack - 1955 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In the late 1800s Montana, two competing logging operators clash over ownership of a logging railroad, land and timber clear-cutting rights.

Google Çeviri - 1800'lerin sonlarında Montana, rakip iki tomruk işletmecisi bir tomruk demiryolu, kara ve kereste net haklarının mülkiyeti üzerine çarpışıyor.



Balıkçının Kızı - Thunder Bay - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Steve'in büyük arzusu Meksika Körfezi'nde petrol bulmak için araştırma yapabilmektir. Para ve en önemlisi yardıma ihtiyacı vardır. Bunu başarabilmek için asker arkadaşı Gambi ile birlikte çalışmaya başlar. Steve çalışmaları sonucunda bu arzusuna kavuşacak, ancak bunu başarabilmek biraz zorlu olacaktır.



Cesur Prens - Prince Valiant - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kötü bir diktatör tarafından babası öldürülen cesur genç Wagner, her türlü tehlikeyi göze alıp Kral Arthur’dan yardım istemek için Camelot’a gider.



Mahkumlar Kalesi - The Prisoner Of Zenda - 1952 - HQRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anthony Hope'un klasik eseri Zenda Mahkumları'nın bir versiyonu olan film, casusluk, romantizm ve kahramanlık konularını işliyor. Kral Rudolf ve üvey kardeşi, kötü kalpli Strelsau Dükü'nün arasındaki mücadelelerden sonra, Dük'ün adamları kralı kaçırır ve iktidar savaşı bu andan itibaren daha da kızışır.



Aptallar Şehri - A Funny Thing Happened On The Way To The Forum - 1966 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski Roma'da yaşayan bir köle, sahiplerinin gidişini fırsat bilip, özgürlüğün tadını çıkarmaya çalışır.



Ruhların Jülyeti - Juliet Of The Spirits - 1965 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kentli ve zengin bir kadın olan Giulietta, yaz mevsimini Fregene’deki evinde geçirir. Manastırda eğitim görmüş olan Giulietta, dedesinin bir balerinle kaçtığı günü hafızasından silememiştir. Giulietta’nın Giorgio’yla evlilik yıldönümleri nedeniyle düzenlenen partide ruh çağırma seansı düzenlenir. Müstehcen ve erotik hayaletler çağrılır; fakat hayaletlerden birinin Giulietta’ya hakaretler yağdırması üzerine, Giulietta, Giorgio’nun kendisini onunla aldattığı gibi bir fikre kapılır ve kadının kimliği krize sebebiyet verir. Giulietta bu hayaletli evde, iyi yetişmiş sofu ve yasaklamalar arasında, kafasındaki çelişkilerle baş başa kalır. Giulietta’nın komşusu Susy, onu evine davet eder. Giulietta burada, kocasının onu somut bir şekilde aldattığını öğrendikten sonra, onu huzursuz eden şeyleri anlatıp, içini dökerek nihayet rahatlamayı başarır. Bu suçun verdiği hisler onu kaçmaya sevk eder ve bu zıt görüntüler beynini altüst eder.



The Adventure Of The Italian Nobleman - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Belçikalı ünlü dedektifimiz Hercule Poirot ve dostu Arthur Hastings komşuları Dr Hawker’ın şirketinde kutlamada bulunmaktadırlar. Bu esnada evin temizlikçilerinden Miss Rider bir mesajla gelir. Mesaj Kont Foscatini isimli oldukça varlıklı bir İtalyan işadamındadır. Adam telefonda ölmek üzere olduğundan bahsedip yardım istemiştir.



Büyük Macera - The Adventurers - 1970 - HDRip 720p - Türkçe Dublaj











Film Özeti

Lewis Gilbert'in yönetmenliğini yaptığı aksyion-macera türünün bir arada bulunduğu bu filmin başrollerinde Charles Aznavour ve Bekim Fehmiu yer alıyor. Küçük yaşta yaşadığı dehşet verici olaylar yüzünden hayata karşı soğuk davranan Dax Xenos, ailesinin intikamını almak için her yolu deneyecektir.