S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Çok Şey Bilen Adam - The Man Who Knew Too Much - 1934 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tatillerini İsviçre'de geçirmeye karar veren İngiliz Bob ve Jill Lawrence burada Fransız Pierre Fresnay ile tanışırlar ve dost olurlar. Kısa bir süre sonra Fresnay öldürülür, ölümünden hemen önce ise Bob'un kulağına bir sır fısıldar: önemli bir diplomata Londra'da Albert Hall'da bir konser sırasında suikast düzenlenecektir. Bu olaya şahit olan yabancı ajanlar Bob'un küçük kızı Betty'i kaçırarak onun bildiklerini açıklamamasını sağlamaya çalışırlar. Polise başvurmaktan çekinen Bob kızını kendi çabalarıyla kurtarmak ve suikastı önlemek istemektedir.



Kurşun Yağmuru - A Bullet For Joey - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In Montreal, a police inspector slowly discovers a plot to kidnap a nuclear physicist, American mobsters, foreign spies, and a blonde seductress, are all involved.

Google Çeviri - Montreal'de bir polis müfettişi yavaş yavaş bir nükleer fizikçiyi kaçırmaya yönelik bir komplo keşfediyor, Amerikan mafyası, yabancı casuslar ve sarışın bir başörtülü var.



Gwangi Vadisi - The Valley Of Gwangi - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şöhret ve para kazanmak için bir "Tyrannosaurus Rex" yakalamayı kafasına koyan kovboy Tuck (James Franciscus), bir tane yakalayıp bir Meksika sirkine koyar. Ancak dinozor kalabalıkların önüne çıkmaktan hiç hoşlanmayacaktır.



Kuşlar - The Birds - 1963 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Melanie Daniels, San Francisco'da kuş satan bir dükkanda Mitch Brenner'la tanışır. Mitch, kız kardeşinin doğumgünü için ona bir çift muhabbet kuşu almayı istemektedir, ancak mağazada muhabbet kuşu yoktur. Melanie ve Mitch, bu sırada daha önce tanışmış olabilecekleri ihtimaliyle karşılaşırlar. Bu durum bir aşk üçgenine dönüşür ve doğumgünü esnasında ortaya çıkan bir kuş saldırısıyla işler iyice karışır. 
Yönetmen Alfred Hitchcock Kuzey Kalifoniya’da tatil yaparken gazetede gördüğü bir haberden etkilenir ve olay ile Daphne du Maurier’in kısa bir öyküsünü birleştirir. The Birds, kuşlardan yarattığı gerilimle takdiri hak eden bir yapım.



Kuşlar - The Birds - 1963 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Melanie Daniels, San Francisco'da kuş satan bir dükkanda Mitch Brenner'la tanışır. Mitch, kız kardeşinin doğumgünü için ona bir çift muhabbet kuşu almayı istemektedir, ancak mağazada muhabbet kuşu yoktur. Melanie ve Mitch, bu sırada daha önce tanışmış olabilecekleri ihtimaliyle karşılaşırlar. Bu durum bir aşk üçgenine dönüşür ve doğumgünü esnasında ortaya çıkan bir kuş saldırısıyla işler iyice karışır. 
Yönetmen Alfred Hitchcock Kuzey Kalifoniya’da tatil yaparken gazetede gördüğü bir haberden etkilenir ve olay ile Daphne du Maurier’in kısa bir öyküsünü birleştirir. The Birds, kuşlardan yarattığı gerilimle takdiri hak eden bir yapım.



300 Sparta'lı Kahraman - The 300 Spartans - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İ.Ö. 480'de antik Yunanistan'da yaşanmış gerçek bir olay. Bu çarpıcı filmde 300 Spartalı savaşçıyı devasa Pers ordusuna karşı Termopil Savaşı'nda yöneten Kral Leonidas'ı Richard Egan canlandırıyor. Önemli bir dağ geçidini Pers Kralı Xerxes'e karşı savunmak için yeterli sayıda asker toplayamayan Leonidas yinede savaşa hazırlanır.



Iwo Jima Yanıyor - Sands Of Iwo Jima - 1949 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünya Savaşı'nın en şiddetli çarpışmalarının yaşandığı Iwo Jima çıkartmasını John Wayne'in olağanüstü performansıyla izleyin. Gerçek savaş görüntüleri ve meşhur Mt. Suribachi'ye bayrak dikme sahnesiyle hafızalarda yer eden film, insan dramı, kahramanlık ve zafer temalarını sürükleyici bir dille anlatıyor. John Wayne'in kariyerindeki en iyi performanslarından birini sergilediği bir savaş filmi klasiği olan Iwo Jima Yanıyor, En İyi Erkek Oyuncu, Kurgu, Ses ve Senaryo dallarında tam 4 Oscar ödülüne aday gösterildi.



Nevada - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chrysty walks through the desert carrying nothing and heading nowhere. She enters a very small town called Silver City. The local community of woman is intrigued by the sudden arrival of an attractive stranger and they find out that Chrysty left a husband and three kids behind. One of the women, McGill, calls Chrysty's husband, West to tell him where his wife is and he comes to town..

Google Çeviri - Chrysty çölde hiçbir şey taşımadan ve hiçbir yere gitmeden yürür. Silver City adında çok küçük bir kasabaya giriyor. Yerel kadın topluluğu, çekici bir yabancının aniden gelişinden etkilenir ve Chrysty'nin bir kocasını ve üç çocuğunu geride bıraktığını öğrenirler. Kadınlardan biri olan McGill, karısının nerede olduğunu ve şehre geldiğini söylemek için Chrysty'nin kocası West'i çağırıyor.



Fareli Köyün Kavalcısı - The Pied Piper Of Hamelin - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü çocuk masalı "Fareli Köyün Kavalcısı"nın müzikal uyarlaması olan film, Evard Grieg'in müzikleriyle ilgi çekiyor. 14. Yüzyılda Ortaçağ'ın en karanlık yıllarının yaşandığı dönemlerde, vebaya yol açtıkları için çok korkulan fareler, Hamelin adında bir köyü istila ederler. Halk şairi, istediğini verirlerse fareleri uzaklaştıracağını söyler. Kavalından çıkan melodiyle fareleri peşine takar ve köyün dışına çıkarır.



Harvey - 1950 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Elwood P. Dowd (James Stewart), annesi öldükten sonra kızkardeşini ve yeğenini yanına almış onlarla beraber yaşamaktadır. Kardeşinin derdi, kızına bir koca bulmaktır, zengin hanımları evlerine çağırır, davetler verir, fakat Elwood ve hayali arkadaşı yüzünden utanç duymakta, sosyal hayatı yok olmaktadır. Elwood'u akıl hastanesine gitmeye ikna eder ve kendisinin deli olduğu teşhisiyle alıkonulmasıyla diğer karakterler de devreye girer. Tiyatro oyunu gibi işleyen sahnelerde hastane ekibini (doktor, asistanı, ona aşık hemşire ve hasta bakıcı Wilson) ve zengin yan karakterleri tanırız. Birçoğu Elwood'un hikayesine inanmakla birlikte menfaatleri gereği onu senatoryuma kapatmaya çalışırlar, Elwood'un tek derdiyse arada kaybettiği Harvey'i aramaktır.



Evrenin Sırrı - The Arrival - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

California Çölü'nde, Derin Uzay Araştırma İstasyonu'nda 40 metrelik bir parabolik radar ile çalışan Zane Ziminski uzayın derinliklerinde hayat ışığı arayan bir bilim adamıdır. Araştırmaları sırasında shock sinyalleri saptar ve bunları DAT kasetlere kaydeder. Nasa'nın ilgisini çeken bu kasetler, gelişmelerin sadece başlangıcı olur çünkü Meksika'da bir yerde bu sinyallere uzaya doğru cevap verildiği anlaşılır. Uzaylılar var mı? Varsa nerdeler, Dünya'da mı?



Geceyarısı Dedektifi - Kabus - Nightmare Detective - Akumu Tantei - 2006 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rüya ve gerçeğin içiçe geçtği Japon yapımı bir gerilim filmi.



Ekspres Kasa - 10 Items Or Less - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir zamanların büyük starlarından biri olan adamın yıldızı gitgide sönmekte olduğu için, kendini ufak bağımsızlardan birinde bir rol almak zorunda hisseder. Saha araştırması için gittiği fakir bir Latin mahallesinde, kendinden pek bir emin gözüken kasacı Scarlet ile karşılaşır. Şoförü onu yolun ortasında terk edince, Hollywood mahallesine geri gidebilmek için Scarlet'dan yardım ister. İkilinin Los Angeles yolculuğu tesadüfi karşılaşmalar, şaşırtıcı durumlar ve hoş sohbetle geçer. İkisi de beklenmedik itiraflarda bulunur.



İhtiyar Adam Ve Deniz - The Old Man And The Sea - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaşlı adamı oynayan Spencer Tracy, günler sonra karşısına çıkan devasa bir kılıç balığını yakalamaya çalışır. Gençlerin dahi altından kalkamayacağı insanüstü bir mücadele verir. Bu zorlu mücadelede balığa saygı da duymaya başlar.



Jumpin Jack Flash - 1986 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çalıştığı yerde bilgisayar operatörü olarak çalışan Terry Dolittle'ın bilgisayarına kimliği belirsiz birinden ilginç bir şifreli mesaj gelir. Şifreyi çözdüğünde ise hayatının tehlikede olduğunu anlayacaktır.



Korsan Aşkı - The Pirate - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir adada yaşayan güzel kızın hayalleri ve beklentileri... Güzel genç kız zengin bir adamla nişanlıdır, ancak efsanevi korsan Morocco’nun hayalini de kurmuyor değildir. Seyahat eden bir şarkıcı, bu kıza aşık olur ve kendini korsan olarak tanıtır. Korsan filmlerinin müzikal kanadını temsil eden Vincente Minnelli filmi The Pirate (1948).



Laurel Hardy - Hokkabaz - A Haunting We Will Go - 1942 - BRRip - 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Laurel ve Hardy para kazanmak için iş kurumuna başvurdukları sırada bir malikaneye karı-koca hizmetçi arandığını duyunca, Hardy hemen Laurel'den kadın kılığına girmesini ister ve iş başvurusu yaparlar. Gece verilecek yemekli davette Laurel bütün içkileri içip ortalığı karıştırınca kovulurlar. Girdikleri bütün işleri yüzlerine gözlerine bulaştırdıklarını görüp üzülürler ve başarısızlıklarını eğitimsizliklerine bağlarlar. Bu sırada ünlü bir iş adamını soyup kaçmaya çalışan soyguncuyu yakalarlar, iş adamı onların en büyük isteklerini yerine getirir ve onları Oxford'a eğitim görmeye gönderir. Laurel ve Hardy'i Oxford'da sürprizler beklemektedir... 



Laurel Hardy - Mektepte - A Chump At Oxford - 1940 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Laurel ve Hardy para kazanmak için iş kurumuna başvurdukları sırada bir malikaneye karı-koca hizmetçi arandığını duyunca, Hardy hemen Laurel'den kadın kılığına girmesini ister ve iş başvurusu yaparlar. Gece verilecek yemekli davette Laurel bütün içkileri içip ortalığı karıştırınca kovulurlar. Girdikleri bütün işleri yüzlerine gözlerine bulaştırdıklarını görüp üzülürler ve başarısızlıklarını eğitimsizliklerine bağlarlar. Bu sırada ünlü bir iş adamını soyup kaçmaya çalışan soyguncuyu yakalarlar, iş adamı onların en büyük isteklerini yerine getirir ve onları Oxford'a eğitim görmeye gönderir. Laurel ve Hardy'i Oxford'da sürprizler beklemektedir... 



Ölmeden Evvel - A Kiss Before Dying - 1956 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bud Corliss, Dorothy Kingship'in mirasçısı olan bir üniversite öğrencisidir. Dorothy'nin 1 çocuğu olunca her şey mahvolur. Dorothy'nin babası kızını ve doğan torununu reddeder. Bud'un annesi ise oğlu ile ilgili bir şeyden şikayetçidir. Ancak Bud annesi ile konuşmaz. Bud hayatla ilgili endişe duymayan aklına koyduğunu yapan bir çocuktur. Ancak annesinin bilmediği bir şey vardır. Bud cinayet işlemeye çok yaklaşmıştır.



Oz Büyücüsü - The Wizard Of Oz - 1939 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Halası ve amcasıyla çiftliklerinde mutlu bir yaşantısı olan Dorothy, sevimli köpeği Toto komşusu tarafından elinden alınmak istenince evden kaçar. Pişman olup geri dönmeye çalıştığı sırada bir hortuma yakalanır ve kendisini Oz'un renkli dünyasında bulur. Üzerine düştüğü ev, Doğu'nun kötü cadısına aittir. Onu öldüren Dorothy birden bire Oz'un en ünlü şahsiyeti haline gelir. Kardeşini öldüren Dorothy'den intikam almak isteyen Batı'nın kötü cadısı, genç kızın peşine düşer. Cadıdan kaçan Dorothy, Oz Büyücüsü'nün yardımını istemek için onun yaşadığı Zümrüt Şehri'ne gider. Dorothy, yolda 3 yeni arkadaş edinir. Kalpsiz Teneke Adam, beyinsiz Korkuluk ve korkak Aslan, uzun yolculuklarında Dorothy'e yardım eder ve onu korurlar. Yolculuğu başarıyla atlatmaları, kahramanlarımızın dileklerinin olmasını sağlayacaktır.