S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

4. Tür - The Fourth Kind - 2009 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alaska'nın Nome bölgesinde 1960 yıllarından bu yana insanlar hiç bir iz bırakmadan kaybolmaktadır. Daha önce FBI ajanları bu bölgede araştırma yapmışsa da, insanların nasıl kaybolduğu gizemi çözülememiştir. Psikayatrist Dr. Abigail Tyler, hastalarının birinde oldukça ilginç bir travma durumuna rastlar ve gizemli bir takım olaylarla karşı karşıya kalır.



Beni Deli Ediyorsun - Drive Me Crazy - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nicole Maris, Utah'da popüler bir lise öğrencisidir. Ancak mükemmel sevgilisi Brad mezuniyetten bir ay önce başka bir okulun amigo kızlarından birine aşık olunca Nicole'ün hayatı alt üst olur. Şoku atlattıktan sonra, Nicole popülaritesini kurtaracak bir çözüm bulur. Yeni bir sevgili bulup mezuniyette Brad'i kıskandıracaktır. Bunun üzerine komşuları Chase Hammond ile çıkmaya başlar. Chase uzun zamandır birlikte olduğu kız arkadaşı Dulcie'yi kıskandırmaya çalışırken, Nicole de onu kendi hayalindeki mükemmel erkeğe dönüştürmeye çalışmaktadır. Ancak, Nicole ve Chase?in oyunu hiç beklemedikleri bir yöne doğru ilerler.



Efsane Gangster - Dillinger - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The film is based on the actual events of the pursuit of American bank robber John Dillinger during the 1930s.

Google Çeviri - Film, 1930'larda Amerikan banka soyguncusu John Dillinger'in peşindeki gerçek olaylara dayanıyor.



Bir Silahşörün Ölümü - Death Of A Gunfighter - 1969 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teksas’ın bir kasabasında şerif Frank Patch (Richard Widmark), kendini savunmaya çalışırken sarhoş olan Luke Mills’i (Jimmy Lydon) öldürür. Kasabadakiler, şerif Patch’e ceza verilmesini ve kasabadan gitmesini istemektedir. Çünkü kasabada herkesin kirli işlerini şerif bilmektedir. Kasabadakiler ise, sarhoş birinin silah kullanmadan da etkisiz hale getirilebileceğini hatta şerif Patch’in doğasında öldürmenin var olduğunu savunurlar. Modern hukuk kuralları yerine şerif Patch’in yine eski batı kurallarıyla ortadan kaldırılmasına karar verilir.