S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şeytanın Şehri - Dragonard - 1987 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On an 18th century Caribbean island run by debauched colonial plantation owners, an enslaved Scotsman joins a slave revolt.

Google Çeviri - İnatçı sömürge ekimi sahipleri tarafından yönetilen 18. yüzyıldan kalma bir Karayip adasında köleleştirilmiş bir Scotsman köle isyanına katılır.



Şeytanın Efendisi - The Master Of Dragonard Hill - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Abdee, the formerly enslaved Scottish nobleman living on the lush 18th century colonial Caribbean island of St. Joseph's, is framed for murder and forced to lead a new rebellion.

Google Çeviri - Yemyeşil 18. yüzyıl sömürge Karayipler adasındaki St. Joseph adasında yaşayan eski köleleştirilmiş İskoç soylu Abdee, cinayetten suçlanıyor ve yeni bir isyana yol açmaya zorlanıyor.



Müthiş Gece - Rough Night In Jericho - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A former deputy and a strong-willed widow determine to stop a ruthless town boss.

Google Çeviri - Eski bir milletvekili ve güçlü iradeli bir dul, acımasız bir kasaba patronunu durdurmaya karar verdi.



Namludaki Adalet - Pale Rider - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Eastwood, western filmlerindeki tipik "ismi olmayan adam" tarzı bir rolle bilinmeyen bir yerlerden çıkıp madencilerin bulunduğu kasabaya geliyor ve kasaba halkını ezen güçlerin karşısına dikiliyor. Kasabanın güçlü kozları, Eastwood'u durdurmak için uzaklardan usta silahşörler kiralayıp getirince işler iyice karışıyor.



Frank James'in Dönüşü - The Return Of Frank James - 1940 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ford Kardeşler tarafından öldürülen ünlü kanun kaçağı Jesse James'in kardeşi Frank, bu işlerden elini çekmiş olmasına rağmen katillerin serbest bırakılıp bir de ödüllendirildiklerini duyunca harekete geçer.



Öfkeli Günler - Day Of Anger - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Talby (Lee Van Cleef), artık yaşlanma döneminde olan eski ve ünlü bir silahşördür. Scott (Giuliano Gemma) ise Cliffton kasabasında yaşayan ve kasabanın çöp, temizlik gibi işlerine bakan, herkesçe küçük görülen bir gençtir. Birgün Talby, Cliffton kasabasına gelir, onu gören Scott onun silahşörlüğüne özenir. Talby, Scott'un eline silah aldığında neler yapacağını keşfedecek, ondan yararlanmak isteyecektir. Scott ise Talby sayesinde kasabadaki itibarını kazanacağını, herkesin kendisinden korkacağını düşünerek ona itaat edecektir. Zamanla ikili kasabadaki güç dengelerini alt üst edecek işlere girişirler. Ancak Scott'ın Talby hakkında bilmediği gerçekler vardır.



Aşk Ve Kin - Three Violent People - 1956 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Savaştan sonra Konfederasyon yetkilisi Colt Saunders, Texas’daki çiftliğine geri döndüğünde, topraklarına geçici hükümet komiseri Harrison ve Cable tarafından el konulduğunu fark eder ve topraklarını geri kazanmak için mücadeleye başlar.



İntikam Vadisi - Vengeance Valley - 1951 - HDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sığır yetiştiren bir toprak ağası yetim bir çocuk alır ve onu büyütür. Bu kez kendi oğlunun o çocuğu kıskanmasına sebep olur. Oğlunun amacı babasının topraklarına ve mal varlığına sahip olup, yetim çocuğu kovmaktır.



Kanun Dışı Yaşayanlar - Catlow - 1971 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sığır çobanı Catlow ve çetesinin başı, damgalanmamış olan ve sahipsiz sandıkları sığırlara el koymaları sonrası derde girer. Bu sıkıntıyla uğraşırken Catlow ve çetesi, yeni maceralar yaşayacaktır.



Profesyonel Silah - Il Mercenario - The Mercenary - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Meksika Devrimi sırasında, bir maden ocağı sahibine yardımcı olan kiralık bir silahşor, büyük bir miktar gümüşü Teksas’a ulaştırmaya çalışır.



Savaş Oku - War Arrow - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Huzurlu bir iş ümidiyle Kızılderili bölgesine gelen Howell Brady, kendisini tam bir karmaşanın ortasında bulur.



Yaşasın Maria - Viva Maria - 1965 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1968 Yılında Paris’te patlayacak ve tüm dünyayı kasıp kavuracak olan özgürlük hareketinin adeta habercisi gibidir. İsimleri Maria olan iki kadın, Güney Amerika’nın büyük bir devrim yaşayarak değişmesi için mücadeleye katılırlar. Maria 1 (Bardot), hayatını köprü patlatarak geçirmiş İrlandalı anarşist bir babanın düzen karşıtı kızıdır. Maria 2 (Moreau) ise tiyatro eğitimi almış, Paris’te büyümüş ve müzikallerde sahne alarak hayatını devam ettiren bir şarkıcıdır. Maria 2’nin çalıştığı sirkte tanışan ikili, kısa sonra sirkte birlikte sahne almaya başlarlar. İlk şarkıcılık denemesinde yanlışlıkla striptizi icat eden Maria 1, sirki meşhur eder. İkili, sirkle birlikte oradan oraya gezerken kendini Meksika’daki devrimin ortasında buluverir. Kısa süre içinde diktatör, kapitalizm ve kiliseye karşı devrimin bayrakçıları olup çıkıverirler.



6 Kardeş - The Ridiculous 6 - 2015 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan yerlileri tarafından büyütülen bir haydut, 5 erkek kardeşi daha olduğunu öğrenir ve onlarla bir araya geldikten sonra da hep birlikte babalarını bulmak için yola çıkarlar.



Düetler - Duets - 2000 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A professional karaoke hustler reconnects with his daughter and a bored suburban businessman turns outlaw karaoke singer, among other plotlines.

Google Çeviri - Profesyonel bir karaoke hustler kızı ile tekrar bağlantı kuruyor ve sıkıcı bir banliyö işadamı diğer komploların yanı sıra karaoke şarkıcısını yasaklıyor.



Başka Bir Aşk Hikayesi - Just Another Love Story - 2007 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Evli ve iki çocuk babası olan adli tıp fotoğrafçısı Jonas, mutlu olsa da hayatında bazı şeylerin eksikliğini hissetmektedir. Bir gün Julia adlı genç bir kadınla arabaları çarpışır. Suçluluk duygusuyla, ağır yaralı kaldırıldığı hastaneye genç kadının ziyaretine gider ve orada Julia’nın ailesi onu kızlarının Güneydoğu Asya’da tanıştığı erkek arkadaşı zanneder. Güzel genç kadın yarı kör ve hafızası hasar görmüş halde kendine geldiğinde, Jonas rolünü oynamaya devam eder. Bir yandan Julia’yla bir yandan da kendi ailesiyle ikili bir hayat yaşamaya başlar. Ta ki bir gün çok ileri gittiğini ve işlerin kontrolünden çıktığını fark edene dek. Kendini geri çekmeye çalışsa da, Julia’ya âşık olunca bunu başaramaz. Hayat egzotik hayaller üstüne kurulu değildir ve acı gerçek bir gün kapıyı çalar.