S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Barbarosa - 1982 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir kovboy efsanevi bir kanun kaçağı ile güçlerini birleştirir. Çok geçmeden ikisi birden kanundan kaçmaya başlar.



Batının Devleri - The Undefeated - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı'nın hemen sonrasında Meksika topraklarında geçen filmin konusu, Fransa'nın bu ülkeye olan dolaylı müdahelesi ve iç savaşta yenilgiyi ve teslim olmayı kabul etmeyerek ordusuyla birlikte Meksika İmparatoru'na sığınma girişimine bulunan Güneyli general Sterling Price'ın öyküsüne dayanmaktadır.



Çanlar Kimin İçin Çalıyor - For Whom The Bell Tolls - 1943 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1930 Yıllarının İspanyası ve Robert Jordan gibi iş meraklısı bir adam için tam da olunacak bir yerdir. Sivil savaş sürmektedir ve Jordan dağlarda çok riskli bir görev üstlenen - Ernest Hemingway ve arkadaşları gibi - o dönemin idealistlerinin olduğu taraftan gitmektedir. Bir mağaranın içindeki köprüyü zamanı geldiğinde havaya uçuracaktır. Burada yetki sahibi olan Pilar geleceği görme yeteneğine sahiptir ve o gece Maria adında düşman askerleri tarafından taciz edilmiş bir kızı, geceyi dışarıda yıldızların altında geçirmeyi planlayan Jorda'nın yanına gitmesi için cesaretlendirir.



İz Peşinde - True Grit - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rooster, genç bir kızın öldürülen babasının katilini bulmak ve mirasına sahip çıkmak amacıyla kiralanır. İşler, kızın yaşlı silahşöre eşlik etmek istemesi ve aralarına bir de deneyimsiz bir Teksaslının (Glen Campbell) katılmasıyla tam bir kabusa döner. 



Sımsıcak - Tehlikeli İlişkiler - Sensazioni D'amore - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Renato'nun durumu iyidir ve evin tek çocuğudur. Hastalığı nedeni ile evlilik hazırlıklarını iptal eder ve farklı fanteziler peşinde koşmaya başlar. Renato evin hizmetçisi ile işi pişirir. Diğer yandan da sevdiği kadının başka bir erkekle aldattığını öğrenir ve hizmetci ile işleri ileri taşır ve erotizm dolu dakikalar başlar.