S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bütün O Jazz - All That Jazz - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bob Fosse'nin otobiyografik filmi, gösteri dünyasının içinden bir yapıt. Ünlü yönetmen-koreograf Joe Gideon (Roy Scheider) Broadway'in zirvesinde. Ama işine bağlılığı özel hayatını gittikçe yok etmekte ve Dexedrine ilaç şişeleriyle ayakta durabilmekte. Gideon bir seçime doğru yaklaşmaktadır. Sanatı ya da hayatı...



Çizmeli Kedi - The True Story Of Puss'N Boots - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, dalavere ve mizah yoluyla değirmencinin küçük oğlunun tek aşkı dans etmek olan Prenses'in kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Başka kötü karakterler de Prenses'le evlenmeyi arzu etmektedir ve bu düğüne mani olmak için ellerinden gelen her seyi deneyeceklerdir.



Operadaki Hayalet - The Phantom Of The Opera - 1925 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paris gösteri ve sanat dünyasının en önemli ses sanatçılarından biri olan Carlotta, gizemli bir hayalet tarafından tehdit edildiğini ileri sürer. Bu esrarengiz hayalet onu işini bırakması ve yerini başka birine bırakması konusunda baskı yapmıştır. Carlotta çaresiz bir şekilde işi bırakır ancak çevresindekileri bu olaya bir türlü inandıramaz. Carlotta'nın görevini devralan, Christine isimli sanatçı dışında... Christine, bu maskeli hayaletle çoktan tanışmıştır. Ancak bu basit bir karşılaşmayla sınırlı kalmaz. Zamanla aralarında sıradışı bir ilişki başlar.



Tyson - 2008 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gerek ringlerde gerekse ring dışında yaptıklarıyla her zaman tartışma konusu olmuş efsanevi boksör Mike Tyson, son derece dürüst ve tarafsız bu belgeselde kendini anlatıyor. Tyson’ın çocukluğundan boks kariyerine, evliliğinden sansasyon yarattığı olaylara kadar hayatıyla ilgili pek çok detay röportajlar, arşiv görüntüleri ve fotoğraflar kullanılarak izleyiciye sunuluyor.