S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Flört - Flirting With Danger - 2006 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rafe Marino, en yakın arkadaşı Tommy ani bir kalp krizi sonucu ölünce, bunun altında hastalıktan başka nedenler aramaya başlar. Çünkü Tommy’nin eşyalarını düzenlerken, arkadaşının daha önce hiç bahsetmediği bir kadından gelmiş faks mesajları bulur. Eski sevgilisi, çocukluk arkadaşı ve polis memuru Gloria’nın yardımıyla, Tommy’nin ölümündeki gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçer. Ama buldukları onu daha büyük bir şüpheye sürükler. Tommy’nin doktoru ve tenis hocası da ani bir kalp krizi sonucu ölmüştür ve onlar da Laura adlı bu güzel ve baştan çıkarıcı kadınla bir ilişki yaşamıştır. Sırrın düğüm noktası olan genç kadının geçmişi, Rafe’in araştırmasına büyük katkıda bulunacaktır.



Ip Man 1 - Yip Man - 2008 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hong Kong’ta bundan seneler önce dövüş sanatları çok yaygındır. Her türlü taktiğin yer aldığı bu ülkede bir çok dövüşçünün yolu buraya düşmüştür. Ip Man kendine öğretilen Wing Chun dövüş sanatını yaygınlaştırmak için bu şehre gelir. Oradaki insanlara hem iyilik yönünden ders verir hemde bu sanatın insanları küçümsemek yerine kendilerini korumak için dövüşmeleri gerektiğini anlatmaya çalışacaktır.



Ip Man 2 - Yip Man 2 - 2010 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Usta Wing Tsun'un dövüş sanatlarındaki ihtişamlı yükselişini anlatan ilk film Ip Man'ın devamı olan bu film, Hong Kong'da 1949 yılında geçiyor ve Ip Man ustanın sanatını yaymak adına giriştiği mücadeleyi anlatıyor.



Ip Man 3 - Yip Man 3 - 2015 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1959 Yılı, Ip Man (Donnie Yen), Hong Kong'daki sakin hayatına alışmaya başlamaktadır. Büyük oğlu Ip Chun Foshan'a dönmüş, küçük oğlu Ip Ching ve eşi yanında kalmıştır. Ip Ching'in okuduğu okul binası oldukça değerli bir arazi üzerindedir ve Amerikalı emlak taciri Frank (Mike Tyson), o arazinin ne pahasına olursa olsun alınması için adamlarına emir verir. Okulu korumak için Ip ve öğrencileri, bir kez daha çok tehlikeli bir maceraya atılacaktır.



Korku Burnu - Cape Fear - 1991 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sam Bowden (Nick Nolte) hayatını kanuna adamış Atlanta'da yaşayan bir avukattır. Ailesi ile birlikte sakin bir hayat süren Sam'in hayatı yakında kabusa dönüşecektir, çünkü 14 yıl önce avukatlığını üstlendiği Max Cady (Robert De Niro) isimli adam, hapisten çıkmıştır ve intikam için hazırlanmaktadır. Çünkü, Max Cady acımasız bir tecavüzle suçlanıyordu, okuma yazması da yoktu. Bu yüzden Sam eline Max'i hapisten kurtaracak bir belge geçmesine rağmen yine de bunu kullanmaz ve Max Cady tutuklanır. Şimdi Max hapisten çıkmıştır. Önce küçük tehditlerle başlayan intikam hırsı, gittikçe Sam'in ailesini de etkileyecektir. Sam'in bir kadın avukat arkadaşına ilk başta tecavüz eden Max Cady, bu sayede karısı ile Sam'in arasını açar ve evlerinde tartışmalar başlar. Max'in çıktığı günlerde de Sam'in evindeki köpek zehirlenerek öldürülür. Ve bu olaylar Max Cady için sadece başlangıçtır, daha sırada 16 yaşındakı kızları Danielle (Juliette Lewis) vardır.



Dokunma Gıdıklanırım - Avanti! - 1972 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film güzel bir İtalyan kasabasındaki bir otelde geçiyor. Bay Armbruster babasının o otelde kalırken bir araba kazası ile öldüğünü duyunca cenazesini almaya otele gidiyor. Ama gidince babasının arabada yalnız olmadığını ve 10 yıldır devam eden bir ilişkisinin olduğunu öğreniyor. Bir yandan ölmüş babasının gizli yaşamını keşfederken, bir yandan da türlü belalara bulaşan bencil işadamı rolünde Jack Lemmon yine kusursuz bir oyunculuk sergiliyor. Jack Lemmon ile Juliet Mills çiftinin olağanüstü kimyası hiç kuşkusuz sinema tarihinin en sevimli çiftlerinden birini bu filmde karşımıza çıkarıyor. Clive Revill’in canlandırdığı her derde deva otel müdürü Carlo Carlucci karakteri de filmin kesinlikle tadı tuzu olmuş. İtalyan bürokrasisinin komik durumlarını da gözler önüne seren film şüphesiz klasik olmayı hak ediyor.