S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Altın Madeni - Scenes From The Goldmine - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young songwriter/musician joins a rock group but pays the price for success when she becomes involved with the band's leader and he tries to steal her music.

Google Çeviri - Genç bir söz yazarı / müzisyeni bir rock grubuna katılır, ancak grubun lideri ile bir araya geldiğinde ve müziğini çalmaya çalıştığında başarı için para öder.



Aşk Mı Para Mı - For Love Or Money - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Doug (Micheal j fox) zengin bir işadamının yardımıyla kendi otelini kurma hayaliyle yaşayan bir otel görevlisidir. Bu hayalini gerçekleştirmek için yapması gereken çok iş vardır. Olaylar gelişir ve Doug bir seçim yapmak zorunda kalır "Aşk mı Para mı". Micheal J.Fox 'un en eğlenceli filmlerinden biridir.



Cherry Hill High - 1977 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Altı genç kız bekaretlerini kaybetmek üzerine iddiaya girişirler. Lakin bu pek de kolay olmaz.



Doctor Dolittle - 1967 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

After the animal communicating veterinarian goes too far for his clientèle, he and his friends escape their hometown to the sea in search of the Great Pink Sea Snail.

Google Çeviri - Hayvanlarla iletişim kuran veteriner, müşterisi için çok ileri gittikten sonra, arkadaşları ve arkadaşları, Büyük Pembe Deniz Salyangozu aramak için memleketlerinden denize kaçarlar.



Dönüştürücü - Alienator - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir grup genç Dünya'ya inen uzaylı idam mahkumunu uzaylı bir avcıdan korumaya çalışırlar.



Fatma'nın Mucizesi - The Miracle Of Our Lady Of Fatima - 1952 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1910 Tarihindeki cumhuriyetçi devrim Portekiz monarşisini ortadan kaldırdı. Bu arada bütün dini hiyerarşide bir baskı da başlamış oldu. Hükümete karşı çıkan rahipler hapishaneye atıldılar. Diğerleri fişlendiler. Ama Portekizliler inançlarına sarıldılar. Ve yedi yıllık politik ayaklanmadan sonra, uzak bölgelerdeki kiliselerin yeniden açılmasına izin verildi. İşte bu kaos ortamında Portekiz’in kutsal mekânı Fatima. 10 Yaşındaki Lucia Santos ve kuzenleri, Jacinta ve Francisco Marto, ilk olarak 13 Mayıs 1917 tarihinde, Fatima’ya bir km. uzaklıkta bulunan Aljustrel köyündeki “Cova da Irina” denilen çayırlıkta, koyunlarını otlatırlarken, yağmur yağmaya başlar ve çocuklar bir meşe ağacının altına sığınırlar. Bu sırada sığındıkları meşe ağacına yıldırım düşer gibi görürler ve korkarlar. Fakat meşe ağacının üstünde bir siluet görürler. Dikkatli bakınca beyazlar giymiş bir bayan leydi olduğunu görürler. “Fatima Our Lady” ismi verirler. Daha sonra onun Meryem’e ait olduğunu düşünürler. Leydi, korkan çocuklara “korkmamalarını” söyler. Birçok ve mucizeye şahit olan yöre halkı 13 Ekim 1951 de dünyanın dört yanından bir milyon insan Fatima'daki Leydiye hürmet etmek için toplandılar.



Firariler - Run For The Sun - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Münzevi bir hayat süren roman yazarı ile gazeteci bir kadının uçağı, New Mexico’daki Nazi suçlularının yakınına düşer.



Küçük Yaramaz Hırsız Ve Dadı - Every Little Crook And Nanny - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir hırsız kaçırdığı küçük çocuğun babasından para koparmak istemektedir.



Monte Kristo'nun Oğlu - The Son Of Monte Cristo - 1940 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In 1865, General Gurko Lanen is dictator of "Lichtenburg" in the Balkans. Rightful ruler Zona hopes to get aid from Napoleon III of France. The visiting Count of Monte Cristo falls for Zona and undertakes to help her, masquerading as a foppish banker and a masked freedom fighter. The rest is rapid-fire intrigue and derring-do.

Google Çeviri - 1865 yılında General Gurko Lanen, Balkanlar'daki "Lichtenburg" diktatörlüğünü yaptı. Haklı hükümdar Zona, Fransa'daki Napolyon III'ten yardım almayı umuyor. Ziyaret eden Monte Cristo Kontu Zona'ya düşer ve aptal bir bankacı ve maskeli bir özgürlük savaşçısı olarak maskelenen ona yardım etmeyi taahhüt eder. Gerisi hızlı ateş entrika ve derring-do.



Kıyamet - 2012 - 2009 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson, Amanda Peet, Danny Glover, Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.



Coyote Bölgesi Zavallısı - Coyote County Loser - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A struggling radio station has a reversal of fortune when a Los Angeles radio DJ Jack Proctor (Beau Clark) arrives in remote Coyote County and gives new life to a dying talk radio station. After clashing with local star Lauren Hartford (TV Guide's Nikki Boyer), Jack initiates an on-air contest to find the "biggest loser" in town and help him woo any woman in Coyote County.

Google Çeviri - Mücadele eden bir radyo istasyonu, Los Angeles radyo DJ Jack Proctor (Beau Clark) uzak Coyote İlçesine ulaştığında ve ölmekte olan bir konuşma radyo istasyonuna yeni bir hayat verdiğinde, servet tersine dönüyor. Yerel yıldız Lauren Hartford (TV Rehberinin Nikki Boyer) ile çatışmasının ardından, Jack, şehirdeki "en büyük kaybeden" i bulmak ve Coyote İlçesindeki herhangi bir kadını almasına yardım etmek için bir hava yarışması başlattı.



Dönüş - You Are Here - Spin - 2007 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Six people in Los Angeles recall their misadventures from the previous night at a club.

Google Çeviri - Los Angeles'taki altı kişi, bir gece kulübündeki talihsizliklerini bir önceki gece hatırlıyor.



Kayıp Oğul - Long Lost Son - 2006 - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A woman discovers the son she thought had drowned is alive and well, living with the man who kidnapped him.

Google Çeviri - Bir kadın boğulmuş olduğunu düşündüğü oğlu, onu kaçıran adamla birlikte yaşadığını ve yaşadığını keşfeder.



Kış Beyazı - What I Did For Love - Winter White - 2006 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kentte yaşayan doktor Sadie, Noel tatilinde erkek arkadaşı avukat James'i aile çiftliğine götürür. James, aileyle kaynaşmakta güçlük çeker ancak Ryder Çiftliği'nin sorunları vardır ve bu sorunları çözmek için iyi bir avukat gerekmektedir.



Özgürlük - Korkoro - Liberté - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ailesi geri dönmemek üzere onu terk ettikten sonra yeni bir aile aramaya başlayan küçük Claude, İkinci Dünya Savaşı sırasında Fransa’da yolculuk yapan bir Çingene ailesinin peşine düşer. Bu aile, her yıl üzüm bağlarında çalışmak için birkaç ay kaldıkları kente vardıklarında, göçebeliği yasaklayan yeni bir yasanın çıktığını öğrenirler. Kentin belediye başkanı Theodore ile öğretmen Bayan Lundi Çingeneleri korur ve onlara yardım eder. Buna rağmen aile tutuklanır ve bir esir kampına kapatılır. Theodore, aileyi kurtarır ve yerleşik düzene geçmeleri için onlara toprak verir. Ancak özgürlük aşkıyla yanan göçebe ruhlu Çingeneler, bu sakin yaşama dayanamazlar. Theodore ve Bayan Lundi’nin direnişçi oldukları için tutuklanmalarının ardından, Çingeneler, özgür kalabilmek için tekrar yollara düşmeye karar verirler.



Rahibenin Hikayesi - İnsanlık Uğruna - The Nun's Story - 1959 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rahibe Luke'un, manastıra giriş anından rahibeliği bırakışına kadar geçen zamanı anlatan hikayesidir.



Rahibenin Hikayesi - İnsanlık Uğruna - The Nun's Story - 1959 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rahibe Luke'un, manastıra giriş anından rahibeliği bırakışına kadar geçen zamanı anlatan hikayesidir.



Şizofren - Disorder - 2006 - DVDRİp - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When David Randall was sent away for a brutal double murder, his claims of innocence and description of a masked killer went ignored. Now, accompanied by the horrific memory of that night, David, a medicated schizophrenic, has returned home hoping for a new life. But his attempt is failing. The deadly masked figure from David's past has returned. And when David believes that his friend and co-worker, Melissa, is in danger, he turns to his psychiatrist and the local sheriff for help. But their suspicions grow, fearing David has stopped taking his medication and has slipped into a delusional state. Is David a threat to Melissa and everyone around her? Or does the killer really exist, and is David being set up once again?

Google Çeviri - David Randall acımasız bir çifte cinayete gönderildiğinde, masumiyet iddiası ve maskeli bir katilin tanımı göz ardı edildi. Şimdi, o gecenin korkunç hatırasının eşliğinde, ilaçlı bir şizofren olan David, yeni bir yaşam umuduyla eve döndü. Ancak girişimi başarısız oluyor. David'in geçmişinden ölümcül maskeli figür geri döndü. David, arkadaşı ve meslektaşı Melissa'nın tehlikede olduğuna inandığında, psikiyatristine ve yardım için yerel şerife döner. Ancak kuşkuları artıyor, David korkusuyla ilaçlarını almayı bıraktı ve sanrılı bir duruma geçti. David, Melissa ve etrafındaki herkes için bir tehdit mi? Yoksa katil gerçekten var mı ve David bir kez daha kuruluyor mu?



Tehlikeli Bölge - Choke Canyon - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film bir kovboy ve bilim adamının “Choke Canyon” ismindeki yere atom atıklarını dökmek isteyen bir şirketle mücadelesini anlatıyor.



The Nugget - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

'The Nugget' looks at how instant wealth suddenly changes the lives of three working class men - not necessarily for the better, but always with hilarious consequences.

Google Çeviri - 'Nugget', anlık zenginliklerin üç işçi sınıfı erkeğinin hayatını nasıl aniden değiştirdiğine bakar - ille de daha iyisi için değil, her zaman komik sonuçlarla.



Zincirli Köle - The Robe - 1953 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lloyd C.Douglas’ın romanından uyarlanan bu etkileyici dinsel film aynı zamanda CinemaScope tekniğiyle çekilen ilk filmdir.

Hz. İsa'nın çarmıha gerilmesinin en büyük baş aktörlerinden biri olan Marcellus Gallio, ekibi yönetmektedir. Hz. İsa'nın çarmıha gerilip, indirilmesiyle birlikte geriye kalan elbiseleri bir zar oyununda bir köle tarafından kazanılır. Ancak bu kazanç, ona hiç yaramayacak ve hayatı alt üst olacaktır. Hayatı bir anda kabusa dönen köle, çareyi Filistin'e gitmekte bulacak ve mahvolan hayatında bir çıkış yolu bulmaya çalışacaktır.



Zincirli Köle - The Robe - 1953 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lloyd C.Douglas’ın romanından uyarlanan bu etkileyici dinsel film aynı zamanda CinemaScope tekniğiyle çekilen ilk filmdir.

Hz. İsa'nın çarmıha gerilmesinin en büyük baş aktörlerinden biri olan Marcellus Gallio, ekibi yönetmektedir. Hz. İsa'nın çarmıha gerilip, indirilmesiyle birlikte geriye kalan elbiseleri bir zar oyununda bir köle tarafından kazanılır. Ancak bu kazanç, ona hiç yaramayacak ve hayatı alt üst olacaktır. Hayatı bir anda kabusa dönen köle, çareyi Filistin'e gitmekte bulacak ve mahvolan hayatında bir çıkış yolu bulmaya çalışacaktır.



Zincirli Köle - The Robe - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lloyd C.Douglas’ın romanından uyarlanan bu etkileyici dinsel film aynı zamanda CinemaScope tekniğiyle çekilen ilk filmdir.

Hz. İsa'nın çarmıha gerilmesinin en büyük baş aktörlerinden biri olan Marcellus Gallio, ekibi yönetmektedir. Hz. İsa'nın çarmıha gerilip, indirilmesiyle birlikte geriye kalan elbiseleri bir zar oyununda bir köle tarafından kazanılır. Ancak bu kazanç, ona hiç yaramayacak ve hayatı alt üst olacaktır. Hayatı bir anda kabusa dönen köle, çareyi Filistin'e gitmekte bulacak ve mahvolan hayatında bir çıkış yolu bulmaya çalışacaktır.



Su Kuyusu 3 - Waterhole 3 - 1967 - WEBRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

After a professional gambler kills a Confederate soldier, he finds a map pinpointing the location in the desert where stolen army gold bullion is buried and he plans to retrieve it but others are searching for it too.

Google Çeviri - Profesyonel bir kumarbaz bir Konfederasyon askerini öldürdükten sonra, çalıntı ordunun külçe altının gömüldüğü yerdeki çölde yerini belirleyen bir harita bulur ve onu bulmayı planlıyor ama diğerleri de onu arıyor.



Aslar Ve Sekizler - Aces N Eights - 2008 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Demiryolu şirketi, Thurmond'un çiftliği üzerinden geçecek tren yolu için kendisinden arazisini şirkete vermesini ister. Ancak Thurmond'un buna kesinlikle karşı çıkmasıyla ortalık karışır ve şirket başka yollarla amacına ulaşmaya çalışır.