S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Profesyoneller - The Professionals - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kibirli Teksas milyoneri Joe Grant (Ralph Bellamy), anlaşmak için üç kovboyu trenle davet eder. Joe Grant, karısı Maria Grant’ın (Claudia Cardinale) Meksikalı devrimciler Jesus Raza (Jack Palance) tarafından kaçırıldığını belirterek, kurtarılmasını ister. Ekibin lideri Henry ‘Rico’ Fardan (Lee Marvin), patlayıcı uzmanı bir kişiye daha ihtiyaçlarını olduğunu söyler. Teksaslı milyoner Joe Grant, dört kovboyla (Lee Marvin, Burt Lancaster, Wood Strode ve Robert Ryan) anlaşmayı kabul eder. Ancak ortaya ilginç gelişmeler çıkar. Bayan Maria Grant’ın gerçekten kaçırılıp kaçırılmadığı konusunda şüpheye düşerler.



Korkak Kahramanın Oğlu - Son Of Paleface - 1952 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film "Korkak Kahraman" filminin devamı niteliğinde olup görevleri hükümet ajanıyla birlikte bir kadın haydutun dikkatini çekmeye çalışmak olacaktır. "Am Iin Love" adlı şarkısı Oscar'a aday olan film çılgın komedi türünün en eğlenceli örneklerinden biri...



Kahraman Alay - Saskatchewan - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1877 Western Canada, a police inspector revolts against his inept commander, taking a safer route to the U.S. border in order to stop invading hostile Indians.

Google Çeviri - 1877'de Batı Kanada'da, bir polis müfettişi, saldırgan Kızılderilileri istila etmeyi durdurmak için ABD sınırına daha güvenli bir yol alarak, incom komutanına karşı ayaklandı.



Kafatası Avcıları - The Scalphunters - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi doğada, dağlarda yaşamını sürdüren Joe Bass'in (B.Lancaster), bir gün Kızılderililer kendisine bir köle (Joseph Lee - O.Davis) vererek karşılığında elindeki malzemeleri alınır. Kaybettiklerini geri almak için takibe başlayan Bass, el konulan malzemelerinin kafaderisi satımından para kazanan bir çeteye verildiğini öğrenir. 
Bass'ın bu çeteye çatmasıyla işler karışacak ve bir yandan da kendisine verilen Lee ile işbirliği yapmaya çalışacaktır.



Haberciler - The Messengers - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yeni bir hayata başlamak için terkedilmiş bir çiftlik evine taşınan aile çok geçmeden evde garip şeylerin olmaya başladığını farkeder. Hong Kong korku sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Pang Biraderlerin Amerika'da çektikleri ilk film olma özelliği taşıyan Scarecrow'un yapımcılığını "Grudge" ve "Boogeyman" filmleriyle dünyada büyük box office başarısı yakalamış olan Sam Raimi üstleniyor.