S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

A Piece Of The Action - 1977 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dave Anderson and Manny Durrell are two small time crooks who each pull flawless jobs. Now the cops are completely baffled. But one cop Joshua Burke who just retired, knows who they are and what they did but instead of turning them he offers them a proposition, work at a youth center for underprivileged teenagers or...With very little choice they agree to it but they also try to find out who he is.

Google Çeviri - Dave Anderson ve Manny Durrell, her biri kusursuz işler çeken iki küçük sahtekar. Şimdi polisler tamamen şaşkın durumda. Ama yeni emekli olan bir kişi olan Joshua Burke, kim olduklarını ve ne yaptıklarını biliyor ama onları döndürmek yerine, onlara bir teklif sunuyor, yoksul gençler için bir gençlik merkezinde çalışıyor ya da ... Çok az seçenekle kabul ediyorlar ama onlar Ayrıca kim olduğunu bulmaya çalış.



Bahçemdeki Ateş Böcekleri - Fireflies In The Garden - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir üniversite profesörü ve yazar olan baba Charles (Willem Dafoe) duygusal açıdan kaba ve dominant karakterlidir. Mükemmel bir anne olan Lisa (Julia Roberts) ve ergenliğe yeni giren oğlu Michael (Cayden Boyd), Lisa’nın somurtkan ve küskün kızkardeşi Jane (Hayden Panetierre) bir yazlığına aileye katılır ve Michael ile arkadaş olur.

Hikayemiz bundan 22 yıl sonrasına taşınır ve Lisa’nın geç kalmış üniversite mezuniyetinin kutlamaları ile karşı karşıya geliriz. Michael (Ryan Reyolds) artık ünlü bir yazar olmuştur. Hikayemizin başında annesinin karnında olan kızkardeşi Ryne (Shannon Lucio) ise hukuk fakültesine gitmektedir. Jane (Emily Watson) ve kocası Jimmy Lawrence (George Newbern) Taylor’ların eski evinde yaşamaktadır.

Yarı otobiyagrafik hikaye, aşkın karmaşasını ve bir ailenin parçalanışını, beklenmeyen bir trajedi ile anlatacak.



Yaz Kampında Curcuna - Wet Hot American Summer - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıllardan 1981'dir ve Firewood kamp alanı yaza veda etmek üzeredir. Yaz tatili bitip de herkes dönüşe geçmeden önce, kapanması gereken birkaç küçük hesap vardır. Kamp yöneticisi Beth, her şeyi yoluna koymaya çalışırken astrofizik profesörüne aşık olmuştur. Öte yandan aşık olduğu profesör, NASA'da çalışmaktadır ve kampı ciddi bir tehlikeden kurtarmaya çalışır. Ayrıca kampa yakın olan şelale tehlikesi, birtakım aşk üçgenleri, çocuklar, kaçan fırsatlar... Hepsi aynı soruyu sormaktadır, günün sonunda bize ne kaldı?



Yıldırım Emri - Thunderbolt And Lightfoot - 1974 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir soygun ve sonrasında ortaklar arasında yaşanan mücadelenin öyküsü. Bu sempatik aksiyon komedi filminde, Clint Eastwood ve Jeff Bridges ilginç bir ikili oluşturuyorlar. 1974 yapımı film, Bridges'e bir Oscar adaylığı da getirmişti.



Yuvaya Dönüş - Homeward Bound The Incredible Journey - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sahiplerine kavuşmak için Amerika’yı boydan boya geçen iki köpek ve bir kedinin hikâyesi. Sevimli hayvanlar, yol boyunca maceradan maceraya atılacak, birbirinden ilginç tiplerle karşılaşacaklardır.



Yıldız Adam - Starman - 1984 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kocasının ölümünden sonra kendine gelemeyen Jenny Hayden (Karen Allen) birgün kocasının kimliğine bürünmüş bir uzaylı görünce ne yapacağını şaşırır. Uzaylının, veya "Yıldız Adam"ın (Jeff Bridges) ise tek istediği evine dönmek için arkadaşlarının onu almasıdır. Randevusuna gidebilmek için Jenny'e ihtiyacı vardır.



Yıldız Adam - Starman - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kocasının ölümünden sonra kendine gelemeyen Jenny Hayden (Karen Allen) birgün kocasının kimliğine bürünmüş bir uzaylı görünce ne yapacağını şaşırır. Uzaylının, veya "Yıldız Adam"ın (Jeff Bridges) ise tek istediği evine dönmek için arkadaşlarının onu almasıdır. Randevusuna gidebilmek için Jenny'e ihtiyacı vardır.



Kong Kafatası Adası - Kong Skull Island - 2017 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedilmemiş bir adaya gider fakat efsanevi Kong da dahil olmak üzere canavarların alanına girdiklerinden haberleri yoktur.



Alice Creed Kayboldu - The Disappearance Of Alice Creed - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki adam, sıradan bir İngiliz apartmanını güçlendirmek için çalışır ve burayı hapishane olarak kullanılabilir hale getirir. Amaçları ise bir kadını kaçırmak ve onu buraya hapsedip isteklerini yerine getirmektir. Ancak bu olay düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.



Kolsuz Kahramanın Dönüşü - Return Of The One Armed Swordsman - 1969 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Çitfçilik yaptığı köyünde karısıyla mutlu ve huzurlu yaşayan, zaten yumuşak huylu bir karakter çizen Fang Gang’ın huzuru fazla uzun sürmeyecek, aldığı "en iyi kılıç kullanan savaşçıyı seçmek için toplanıyoruz" davetiye ertesi, davetiyenin illegal olduğu ortaya çıkacak ve oyuna getirilen Fang Gang, hiç istemediği halde, mazlumun yanında yer almak adına, kendisini en iyiler savaşının içinde bulacaktır.